Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

Scudo
@undefined kardeşım ben 60 dolarlık bır alısverıs yaptım takipsiz ptt ile geldi 50 tl vergi çıktı. daha sonra 30 dolarlık bir alişverisi takipli sekılde verdım 52 tl vergı çıktı yanı takipsiz yaparsan şansına bağlı şekilde vergi ödemem veya az ödeme imkanın oluyor. Ancak Ptt ilk dagıtımda teslım edmezse aramadan felan dırek iade alıyorlar. kurtaramıyorsun takipsiz olanı sureklı siteye gırererek durumunu da kontrol edebiliyorsun. Bir çok kısıde de gordum vergının az hesaplandıgını.

Wiggle da gönderi ile değil de, siparişle ilgili en son yaşadığım olayı burada anlatayım, arkadaşlara Wiggle nasıl çalışıyor fikir olsun:

11.11 deki indirimde satın almak için bazı ürünler işaretlemiştim. Bunlardan biri de trekking pantolonu idi. Siparişi geçtim ve ödemeyi yaptım... 45 dk kadar sonra bakayım ne alemde sipariş derken pantolonu bir beden ufak ısmarladığımı farkettim, ki pantolonun bütün bedenleri stokta görünüyor. Siparişi değiştir butonuna tıkladım bişey olmadı, siparişi iptal edip yeniden gireyim dedim, o buton da çalışmadı.

Hemen "customer support" a başvurdum, sırada 3. sünüz mesajı çıktı. Bu arada boş beklemedim, wiggle' a hemen "bu pantolonun 32 değil de 34 bedenini gönderir misiniz, bedeni yanlış girmişim" diye mail attım. Neyse 10-15 dk kadar sonra canlı destek bağlandı... "Ben bedeni yanlış girmişim lütfen 32 değil de 34 beden pantolon olarak düzeltir misiniz?" dedim.. sipariş numaramı aldılar falan 1 dk bekledim.... Karşıdaki adam "beden değişikliği yapamıyoruz, ürün size gelecek, iade edin, doğru bedeni size yollarız" dedi... Lan , sen biliyor musun burdan ptt kargo ingiltere'ye bir tişört için 150 TL para istiyor, bi sürü de form dolduruyorsun.. ananın adı, babanın adı, HES kodu al PTT ye girmek için... demek geldi içimden ama onun yerine: "Bir daha bakar mısınız lütfen" dedim... "Yok mümkün değil, biz öyle çalışmıyoruz, ürün size gelecek, ufaksa iade formu doldurun" dedi...

Ya sabır deyip teşekkür ettim. Canlı destek penceresini kapattım.
Müşteri destekten memnun musunuz? diye balonu çıktı, "hayır" işaretledim, puan verin dedi, "0" verdim, sorununuz çözüldü mü dedi "hayır" dedim.
Bir gün sonra müşteri destekten email geldi, paketiniz hazır olduğu için değişiklik yapamıyoruz, beğenmezseniz iade edebilirsiniz... diyor.
İlgi var ama çözüm yok... Hay senin paketini...

Bu anlattıklarım çarşamba gün içinde oldu. Bugün cuma ve hala paketim orda duruyor. Depodan veya binadan (artık nerdeyse) çıkış yapmadı. Bana henüz yollanmadı. 2 iş günüdür orda duruyor, bina içindeki pakette en ufak değişiklik yaptırmıyor ve yardımcı olmuyorlar....

Burdan ben bir sonuç çıkarttım: Kesinlikle beden, ayakkabı numarası gibi bilgileri sipariş verirken çok iyi kontrol edin. Sonradan değişiklik yapmak, sipariş iptali, düzeltme gibi işlemler nerdeyde imkansız, o sipariş sayfasında olan butonlar da işlevsiz...

Türkiye' de olsa, abicim, ablacım bi zahmet pantolonu 32 değil de 34 olarak yollar mısınız der işi hallederdik. Veya internetten satış yapan n11 gibi sitelerde, siparişi iptal edip "yanlış sipariş vermişim" kutusunu işaretler, sonra da doğru siparişi girerdik.

Bu kadar lafı wiggle' daki iptal ve değişiklik butonlarının pek işe yaramadığını ve dikkatli olmak gerektiğini sizlerle paylaşmak için anlattım. Umarım başınız ağrımadı...
Sevgiler, iyi alış verişler...

Aldigim urun wiggle sitesinde teslim edildi olarak gozukuyor bana fakat teslim edilen bir sey yok. Takipsiz standart kargoydu. Beklemeli miyim yoksa wiggle yazayim mi durumu?

Aldigim urun wiggle sitesinde teslim edildi olarak gozukuyor bana fakat teslim edilen bir sey yok. Takipsiz standart kargoydu. Beklemeli miyim yoksa wiggle yazayim mi durumu?
Genelde ptt dağıtım şubesine geldiği zaman öyle yazıyor, track no dan ptt gönderi sorgusu yaparsanız net görebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: vusalazeroglu
Arkadaşlar bu Wiggle da nasıl alışveriş yapıyorsunuz .Direk dolar üzeri mi yatırıyorsunuz.Dolar hesabı mı olması lazım .Birde erken geliyor mu?Üyelik istiyor mu?Bir arkadaş detaylı anlatsa

Arkadaşlar bu Wiggle da nasıl alışveriş yapıyorsunuz .Direk dolar üzeri mi yatırıyorsunuz.Dolar hesabı mı olması lazım .Birde erken geliyor mu?Üyelik istiyor mu?Bir arkadaş detaylı anlatsa

Benim ilk alışverişim . Önce hesap oluşturun sonra alacaklarınızı sepete ekleyip kredi kartı ile ödeme yapmayı seçin. Mutlaka sanal kart kullanın . Az önce böyle sipariş geçtim ve en geç ay sonu elinizde olacaktır bilgisi geldi. TL ile ödedim . Sepet toplamını TL ile çarpın atıyorum 300TL tuttuysa 320TL koyun sanal kartınıza ve ödemeyi yapın. Bu kadar.

Sonrası %18 gümrük ve birkaç küçük ücret çıkacak PTT tarafından. Bu ödemeler ise ayrıca yapılacak yani ürün(leri) teslim alırken .

bu kasım indirimleri trendyollar falan yüzünden kargo süreleri çok uzadı. ptt çalışanıyla kanka oldum o kadar alışverişten sonra gecikme nedeni olarak bunları söyledi.

PTT ye gittim HES kodu rakip numarası yurt dışı gönderiler için gümrük işleri gidin falan filan bana söyledikleri bugün gelmiş teslimat 10 günü bulur. İlaçladı bekletiliyor pandemi her yeri kapattırdı dedi danışmadaki hanım.

3-4 arkadaş kargo ücreti yüzünden çift (ön-arka) olarak dış lastik alalım diyoruz, tabi tek hesaptan... Tavsiye alabilirim 😊

Screenshot_20201120_225046.jpg
İki gündür almaya gidip alamadığım ve gerekçesi ilaçlandı 10 gün depoda kalacak olan ürünü dağıtıma çıkarıp adresi bulamayan PTT 🤣🤣🤣🤣🤣

Şuan hayal kırıklığı yaşıyorum. Çok övmüştüm PTT yi ama onlar da cozutmuş 😬

• Beğen
  • İnanılmaz
Tepkiler: makaram ve ZirZop
247752 dosyayı görüntüle
İki gündür almaya gidip alamadığım ve gerekçesi ilaçlandı 10 gün depoda kalacak olan ürünü dağıtıma çıkarıp adresi bulamayan PTT 🤣🤣🤣🤣🤣

Şuan hayal kırıklığı yaşıyorum. Çok övmüştüm PTT yi ama onlar da cozutmuş 😬
Hocam, PTT de kargo dağıtımı yapanlar PTT çalışanı değil. Götürü iş yapan taşaron firmalar taşıma işini yapıyor. Asgari ücretli tipler. Bütün gün evde oturmama rağmen "evde bulunamadı" diyorlar. Kolayına gelen yerleri dağıtıp, bir süre sonra sıkılıp dağıtımı bırakıp adreste bulunamadı çekiyorlar. Kapıda ne bir haber kağıdı ne birşey. Bunlar gelir, zili çalar, o sırada ben tuvalette olurum açamam da giderler diye çişimi bile yapmadım... O derece... Gelen giden olmadı, akşam bilgisayardan kontrol ettim "adreste bulunamadı" yazmışlar. PTT nin hali bu... Kafasına uyarsa getirir, üşenirse getirmez. Satın aldığım jantı sırf meraklarını gidermek içi, acaba bunu kim aldı gibilerden, gelsin de görelim, eğlence olsun diye gümrüğe taktı PTT. Form falan dolturtup, kimlik fotokopisi ve bi sürü imza falan... Saçma sapan işler.

Bu arada gümrük muayenesini yapan bildiğiniz PTT memurları. Standart gümrük memuru değil. Bir odaya doluşmuşlar, ellerinde falçata paketlere cart curt dalıyorlar. Artık ürün çizildi mi, kesildi mi dertleri değil. Pek çok arkadaşın bu şekilde jantı çizildi, forması veya taytı kesildi, veya paketten bişeyler kayboldu.

Bir de yeni bişey farkettim. Avro ile yapılan alışverişlerde Avro 9' a düşmesine rağmen kolaylarına geldiği için 10 dan, doları da 8.5 dan hesaplıyorlar. Bu yüzden gümrük bedelleri olması gerekenden fazla çıkıyor...

Son düzenleme:
@ZirZop ben ilk kez böyle bir hata ile karşılaştım. Bana denk gelmedi galiba. Sizin ki de çok entersen olmuş 🥴

5,5 gunde londradan konyaya gelen kargomu 7 gunde konyada bana teslim edemedi ptt. Gittim kendim elden teslim aldim. İlk wiggle deneyimim gayet basarili gecti. Sansima izinliydim ptt gidebildim bir daha alisveris yaparsam mecbur keyiflerini bekliyecem.

Bugün veya yarın wiggle dan sipariş verecek olan var mı? Ptt ile şu dönemde işime gelmiyo, alacağım da 30 euro bişey zaten 11 euro kargo mantıksız oluyo. Birleşip sipariş versek iyi olur, belki arada 3-5 euro siparişi olan bile çıkar.

Screenshot_20201123_134005.jpg
Kayseriye kadar getirdikleri ürünü adres yetersiz diye İstanbula geri götürmüşler insan bir SMS atar eskiden yaparlardı. Bir de iki gün üst üste gidip teslim almak istediğimi söylediğim ürünü pandemi nedeniyle 10 gün ilaçlanarak bekletiliyor demişlerdi.

Müşteri hizmetlerini aradım henüz yurtdışı a yönlendirilmemiş reklamasyon yazdırın en yakın PTT de geri gönderilsin dediler. Öğle arasında o işi hallettim bakalım gelecek mi geri 😐

Merhaba,

16 Kasım'da vermiş olduğum jant seti ve lastik siparişinin bir kısmını bugün teslim aldım. Jant seti olduğu için takipli kargo istemiştim. Geçen hafta Cuma günü Solmaz'dan mail geldi vergi ödemeleri için, Pazartesi gönderdim. Az önce sadece lastikleri teslim ettiler ve MNG kargo ile gelmedi SkyNet kendisi getirdi. MNG anlaşmasının bittiğini söyledi kurye.

• Beğen
Tepkiler: TafLan
Benim kargo da Afyonkarahisar’da görünüyor ne alaka ise? Denizli’ye gelmesini bekliyoruz halbuki 😂57710940-2383-4C1F-8C69-D126CB4EC655.jpeg

• Beğen
Tepkiler: TafLan
@Ronin45 Aktarmada, Antalya-İstanbul gelirken de Afyon'da işlem görüyo.

Geri