Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

@Ismaildmr dün itibariyle hala bekliyor görünüyordu. Bu sabah iptal edildiğini gördüm. Kredi kartımı kontrol ettiğimde iade olduğunu gördüm. Yani aynı gün iade işlemi gerçekleşmiş.

Scudo
@Ismaildmr 21 ağustosta mail geldi stokta yok siparişiniz iptal diye. İade dün yattı bilginiz olsun.

@AnılÖzekşi @ilberto bu wiggle anlamak mumkun degil..yazan fiyat islerine gelmezse basiyorlar iptali..bu nedir ya..ne guzel heveslenmistim schwalbe ic lastigi ucuza kapattim diye sevinmistim..direk yapistirdilar iptali.para iadesi konusunda epey beklicez anlasildi.

1 Ağustosta geçtiğim siparişim adresime gelmediği için bu durumu haberdar etmiştim.Gelen yanıt şöyle:
Hello Cem
Thank you for your patience and understanding with this unfortunate scenario.
To confirm, I have now created a refund for your order which was lost within the postal system. The funds will be refunded back original payment method and should appear within 5 to 7 working days depending on your card issuer. Please note, this may be completed before then.
Please also be aware that your refund has been done in two parts as our system had a technical issue and did not refund you for one of the items the first time round.
Again thanks for your patience with this issue and please accept our sincere apologies. If you have any other queries please do not hesitate to contact us.
Regards

Kısaca sistemlerinde teknik bir sorun olduğunu ve 5-7 gün aralığında ücretimi iade edeceklerini belirtiyorlar..

14 Eylül'de Wiggle'dan continental gp 4 seasons siparişi verdim. Tabi ekstra 21 $ vermediğimden takip numarası falan yok. Doğal olarak gelen giden bir şey de yok. :snzdglsn:

16 Eylülde ise Aliexpress'den thermal jersey ve çamurluk siparişi verdim. Adamlar takip numarası da verdiler ve ürünler yola çıktı mı görebiliyordum. Cuma günü Aliexpress mail ile ürünlerin Türkiye gümrüğüne girdiğini bildirdi. Sanırım bu uygulama yeni. Benim yerime sistem takip edip, geldi diye beni uyarıyor. :) Biraz önce de ürünler elime geçti.

Wiggle'dan aldığım 70 $ lık lastik nerede belli değilken Aliexpress'den aldığım 2 $ lık çamurluk için bile " Package arrived in destination country " mesajı almam düşündürücü.:snzdglsn:

Zaten son iki kask siparişi mi de iptal ettiler. :acpsnr:

wiggle'dan aldığım ancak gümrükten iade edilen enerji jelleri için kendilerine mail göndermiştim. ürünün ellerine geçtiğini ve para iadesinin kredi kartıma yapılması için talimat verdiklerini belirttiler. tüm bu süreç ürünün gelişi geri iade edilmesi 15 gün sürdü toplamda.

@yasarilker takip numarası var mıydı? Ben aldığım lastik hâlâ gelmediği için bisiklete binemiyorum. Geçen çarşamba ulaşması gerekiyordu. Mail e "biraz daha bekleyin" cevabı geldi. 1gun daha bekleyip chainreactioncycles dan almadigima pişman oldum.
Daha önce de pedalim gelmedi kayboldu. İade ettiler ama 1ay sürmüştü tüm süreç. Perşembe ye kadar bekleyip posta işleme merkezi ne gidip soracağım
Takipsiz işi yaş iş abi...

@alper 76 standart gönderi istedim. 28 ağstos sipariş vermişim. 15 eylül mersin gümrüğe gelmiş ve 2 ekim wiggla iade edilmiş. ben iş adresine istiyorum bu nedenle de problem olmuyr olabilir mi bilmiyorum.

@yasarilker sizin oraya bakan eleman konusunda şanslı olabilirsin İlker dostum. Gecen yıl Ben gaza gelip 105pedal almıştım gelmedi. Şimdi de ön için aldığım lastik ortalarda yok. Belki chamois cream almıştım o gümrüğe takılmış olabilir diye düşünüyorum. PİM e uğrayacağım

Ben okulu adres gösterince hiç gelmiyor:):):)

Para iadesini yaptılar.Döviz farkından bir çorba parası kar ettim:hhhhhh:

20 Eylül’de Muc-Off chain cleaner sipariş vermiştim. Öngörülen teslim tarihi 2 Ekim, şu ana kadar gelen giden bir şey yok. PTT şubesine de uğrayıp baktım. Takipsiz gönderi olunca zor, gearbest olsun, dealextreme olsun 2 dolarlık şeyi bile takipli gönderebiliyorlar halbuki. Bakalım, ayın 20’sine kadar bekleyeyim, gelmezse iade talep ederim artık.

Bende 19 gün önce kask aldıydım gelen giden yok, kaskın yanında da lastik almıştım onu ayrı paketle kaskı ayrı paketle gönderecekler galiba gene öbür paketlerimde de aynısı yapmışlardı, ekstra ekstra 4.6 TL ödemiştim bakalım bu sefer nasıl olacak. 6 TL'ye iç lastik aldık diye sevinirken 10 küsür TL'ye bana gelişi olacak.

• Beğen
Tepkiler: Ismaildmr
@Osman Tuğrul hayirli olsun..baya uygun fiyatliymis..bende schwalbe ic lastik aldiydim iptal etmislerdi.buda baya uygunmus.keske bundan alsaydim

Wiggle bu ara sapitti, her saat farkli fiyatlar gorunuyor..bir saat bir bakiyorum urununun birtanesi 15 euroyken, 1,,2 saat sonra tekrar bakiyirum 20 euro olmus, gercekten hayret verici..

• Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
21 eylül'de aldığım Muc-Off X3 az önce elime ulaştı. Takipsiz kargo, 18 gün.

• Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
Geri