Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

@ekranci Ben de aynı üründen 20 Eylül'de sipariş vermiştim, gelmedi henüz :(

Scudo
19 eylülde verdiğim Yol ayakkabısı ve pedalı gelmedi daha ama 27 eylülde verdiğim 2 dış lastik geçen hafta geldi. Ayakkabı ve pedal 74 dolar tutmuştu. Gümrükten aramalarını bekliyorum. Lastikler kargo dahil 35 dolar tuttu ve gümrük vergisi vs çıkmadı.

22 Eylül'de takipsiz sipariş ettiğim Ultegra 6800 SPD SL pedalın tahmini teslim tarihi 4 Ekim veya öncesiydi. Hala teslim edilmedi. Şikayet oluşturdum. Wiggle ise cevap olarak EU dışı gönderilerin normalde 7-10 iş günü sürdüğünü ancak bazı durumlarda 20 iş gününe kadar sürecin uzayabileceğini; 23 Ekim'e kadar beklememi ve ulaşmaması durumunda para iadesi veya tekrar gönderim yapacaklarını bildirdi. Daha önce de takipsiz siparişler yapmıştım ve hiçbiri bu kadar uzun sürmemişti. Bakalım sonuç ne olacak.

• Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
Ben de 20 Eylül’de verdiğim siparişin henüz ulaşmamasından ötürü mail attım. Bir hafta daha -veya ay sonuna kadar bekleyip iade veya tekrar gönderim talep edeceğim ulaşmazsa.

Arada PTT şubesine de uğrayıp soruyorum durumu, gelen giden yok bakalım.

• Beğen
İzmir karşıyakaya maksimum 16 günde getirdiler bundan önceki 5 takipsiz siparşimde. Hep ortalama 14-15 gün öncesini hiç görmedim.

Hakket Wiggle ve çalıştığı kargo firması bu ara iyice cıvıttı. 32 gün oldu kargodan ses seda yok. Yahu iyi, kaliteli, uygun fiyatlı dediğimiz şey elimiz de kalıyor? Türkiye olarak Kurşun mu döktürsek :)

@cem_filiz

Dün mail atmıştım, cevap vermişler, isterseniz kupon verelim, aynı ürünü tekrar kargolayalım veya ücretini iade edelim, nasıl isterseniz diye. 1 hafta daha bekleyip, ona göre birini seçeceğim artık :kötü:

Normalde en fazla 2 haftada gelen siparişim bu sefer 5 hafta sonra elime ulaştı. :ckskc:

Ben wiggle den geçen perşembe iki tane ultegra pedal ve bir adet ultegra grup set siparişi verdim. Bugün çarşamba günü elime geçti. Kapıda %18 e yakın vergisini ödedim. İlk alışverişimdi, çok hızlı geldi. Cidden çok şaşırdım.

Konu ile alakası yok ama nasıl yeni başlık açıyoruz acaba?

• Beğen
19 Eylülde vermiş olduğum ayakkabı ve pedal siparişim gelmediği için mail atmıştım. Wiggle kargonun kaybolduğunu belirtti ve bende paramın iadesini istedim. Aslında ayakkabı ve pedal toplamda 74 dolar tutmuştu ve bana göre çok uygun bir fiyattı. Yeni ayakkabı ve pedal alacağım diye yol bisikletinde kullandığım MTB pedal ve ayakkabıları bir arkadaşa çok uygun fiyatlı verdiğimden bu aralar pedalsız ve ayakkabısız kaldım. Akşam Merlinden (link) ayakkabıyı ve (link) pedalı kargo bedava şeklinde aldım. Bakalım ne kadar sürede gelecek.

• Beğen
Tepkiler: Hyildiz2
@cem_filiz

Kredi kartı ekstresi de çok şık duruyor :) Almışken baştan alayım da bu beni 5-6 sene idare eder :) (Edemedi :) )

• Beğen
Tepkiler: cem_filiz
@cem_filiz Bende 18 Eylülde almıştım, bana ayın 23'üne kadar bekleyin dediler :) Size direk seçenekleri sunmuşlar.

- Wiggle CIVITMA MODE ON :)

@Osman Tuğrul

Ben aslında, "iade edin"den ziyade, sipariş elime ulaşmadı, "acaba daha ne kadar beklemem lazım" şeklinde yazmıştım. "Artık kaybolmuştur sizinki" diye döndüler. Ama halen kulağım kağıda, ya gelirse diye :uzgnm:

Wiggle gelmeyen ayakkabı+pedal için bu gün para iadesi yaptı. Merlinden verdiğim şipariş de kargoda ve takip edebiliyorum :)

Böyle devam ederse, Wiggle Türkiye'ye gönderimi durduracak :) Birden fazla takipsiz kargonuz taşıma esnasında kaybolduysa, ya takipli kargo seçeneğini kullanın ya da başka bir siteden alışveriş edin derim ben. Zaten böyle tekrarlı kaybolma durumlarında Wiggle, adresinizde bir sorun olduğuna kanaat getiriyor ve sonrasında vereceğiniz takipsiz kargoların kaybolması durumunda sorumluluk almayacağını belirtiyor. Bilginiz olsun

@cem_filiz

Wiggle ödeme iadesi sürecine başlamıştı, ürün ve kargo bedelini ayrı ayrı iade edeceklerini belirtmiştiler, sadece kargo bedeline ait iade maili geldi. derken.... az önce kapı çalıp postacı ürünü 5.haftada teslim etti.

Wiggle'a yazıp açıklayayım durumu bakalım

• Beğen
Eylül 18'de verilen sipariş halen daha gelmedi. 36. gün bakalım. 23'üne kadar bekleyin demişlerdi ben bu cumaya hatta cumartesiye kadar bekleyip, ya yeniden gönderimi ya da iade isteyeceğim. (ulan ya ucuza denk getirmiştim diye sevindim bak ne oldu:agla::mad:)

[İşin garibi, aliexpress'den aldığım bir ton takipsiz ürünlerin çoğu geldi hatta siparişi wiggle'den aldıktan sonra vermiştim.]

5 Ekim siparişin gelmedi durum bu

We’d expect deliveries within the EU to take approximately 4-7 working days and in almost all cases, we can track the orders with the tracking link provided by the carrier. With your order however, tracking was not offered in the option chosen.

Orders are delivered within the time specified, but there is the odd exception with Customs delays and this is out of our scope. For the orders that don’t make it in this time, we have to follow the steps set by the postal and courier systems and must allow for 20 working days to have passed from the date of despatch.

If your order has not arrived by 02/11/2017, please let us know. Before doing this, double check with your neighbours, any safe area where this could have been left and also with your local sorting office as we have had the odd report that the carrier does not always leave a calling card.

As the order does not have tracking, we can’t give you a number to chase (as we’d be doing that for you anyway) but if it hasn’t arrived as above, let us know and we’ll raise with our Investigation Team. From here, they may offer a refund or replacement in the unlikeliness that you didn’t get your order.

However, we’re pretty confident that your order will arrive before then and you should be enjoying the good stuff in no time!

Regards

Geri