Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

Scudo
bende bugun bir alışveriş yapıyorumdum. 15$ daha eklersem kargo ücretsiz olacak dedi. ekledim kargo ücretsiz oldu ama numaralı kargo için gene de 10 dolar para isteyince almaktan vazgeçtim.

07.11.2016 da sipariş ettiğim takipsiz kargo hala elime ulaşmadı benim de. Daha önce takipli şekilde istediğim kargo 8. gün elimdeydi. PTT kendine yeni bir ekmek kapısı buldu sanırım. Takipsiz istenen kargo içeriklerini Eminönü'nde işportada görürsem şaşırmayacağım yani.

3 Ekim de alışveriş yaptım takipsiz kargo istemiştim ürünler gelmedi 4 Kasım'da ürünleri bedelsiz olarak tekrar yolladı wiggle . İkinci sefer yollananlar bugün elime ulaştı. İlk parti hala kayıp. Yurtdışından ilk kez takipsiz alışveriş yaptım, bedel yaklaşık 55 GBP civarında olduğu için 'herhalde gelir gelmezse mutlaka telafi ederler' diyerek pek önemsememiştim takip işini ancak bir daha mı tövbe. Hem firmaya hem bize yazık bir taraftan da sanki wiggle'ı kandırmaya çalışan müşteriymişim gibi düşündüklerini hissediyorum. Garip, bir daha takipsiz kesinlikle alışveriş yapmam.

@gokhankoc Katılıyorum. Ancak Wiggle da mantıklı bir iş yapıp takipli kargo olayını biraz daha makul bir fiyata çekse ne onlar ne de biz mağdur oluruz.

• Beğen
Tepkiler: makifir
Chainreaction ve Wiggle birleşti aslında. Crc'nin kargo sistemi Wiggle'a gelse çok iyi olur.

Yolladıkları ikinci ayakkabının da kargoda kaybolduğumu yazınca Wiggle ödediğim parayı iade talebini kabul etti.5 iş günü içinde kartınıza iade edilecek şeklinde bir posta aldım az önce.Yani şu takipli kargo ücretini makul bir rakama çekseler aslında bu tür durumlardan dolayı meydana gelen maddi zarardan daha az bir masrafları olur.Toplam fiyatı 1000 lira olan 2 ayakkabı +70$ zararları var şimdi.

@hasanalparslang

Lens getirmek serbest, herhangi bir sorun olmuyor. wiggle'dan lens aldım, hatta uymadığı için geri iade etmiştim.

@Furkan TK

Furkan aşağıdaki numaraları yarın sabah 9 gibi ara istersen.

UKİM
0507 458 10 61
0507 457 88 44

pttnin allah belasını versin

Dünden bugüne değişen bi görüntü olmadı,
26/11/201611:03ISTANBULULUSLARARASI KIM…+ISTANBUL ULUSLARARASI KIMArrived in destination country
kargoda gelmedi tabi..Bi an 5 günde elimde olur hevesine kapılmıştım :D

@Erdal YILMAZ

Eyvallah Erdal, Ukim'in 0212 567 65 65 numarasına zor bela ulaştım Gümrük işlemleri için 0212 549 41 80 numarasını aramamı istediler o numarayı zaten öğrenmiştim İstanbul Posta Gümrük Müdürlüğünün numarası en az 20 sefer aradım kesinlikle açmıyorlar telefonu. Muhattap bulamamak çok kötü durum, yarın verdiğin numaraları deneyeceğim.

@hasanalparslang

KİM ve UKİM, cumartesi ve pazar günleri çalışmaz. Sadece PİM, mesai saatleri dışında belirli saatlere kadar çalışır. Dün, yani pazar günü hareket görmemiş olması çok normal. Yoğunluğa göre paketinizin size ulaşması, hafta ortası veya sonunu bulabilir.

way arkadaş kdv yi de kabulleniş 360 dolarlık malzemeler istemiştim 21 inde 7 gün oldu beklemedeyim 1. ayın sonunda bi mail atar ve postaneye sorarrım.

Arkadaşlar 75 euro'nun altında yaptığım alışverişte 54 TL gümrük vergisi çıkmış ürün evime kadar geldi ama vergisini öğrenince teslim almadım ürün en yakın PTT şubesine gitti. İstanbul Posra Gümrük Müdürlüğüne itirazımı yapacağım yanlız ürünün haksız/yanlış çıkan vergisini ödedikten sonra mı itiraz etmeliyim ? Yoksa paketi almadan önce mi itiraz ederek bu hatalı işlemi düzelttirmeliyim.

Daha önce bu durumla karşılaşan birileri varsa işlemler hakkında bilgilendirirse çok memnun olurum.

wiggle dan pedal sipariş etmiştim yaklaşık 30 gün bekledim gelmedi wiggle söyledim ardından tekrar yolladılar ve yaklaşık 40 gün bekledikten sonra tekrar wiggla yazdım para iadesi yaptılar. ilginç nokta burada başlıya para iadesi aldıktan yaklaşık 15 gün sonra 2. yolladıkları kargo geldi elime. açıkçası kendimi kötü hissettim. wiggla yazdım konuyu. adamlar sıkıntı yok ama birdahaki alışverişinizde mutlaka takipliyi kullanın dediler. bende kesinlikle takipli alışveriş yapacağım.. :(

@Doğan_Öztürk

benzer bir durumu yaşadığımda fazla ürünleri satıp parasını bağışlamıştım, vicdan :)

@Aytaç DİREK

burada wiggle zararlı olmayabilir, kargo şirketinin sigortasından da alıyor olabilirler parayı ama emin değilim bu konudan. bike24'ten dhl ile gönderdikleri "takipli" kargo gelmeyince, sizin kargo kaybolmuş dediler ve yeni ürün istedim. DHL'in ürünüm kayboldu araştırın dediğiniz sayfasında fatura ve para iadesi yapılabilecek hesap numarası istiyor. bike24 ile dhl anlaştıkları için ben daha detayına giremeden işim çözüldü ama en başta dediğim gibi, kayıp ürünlerin ücretini kargo şirketlerine yıkıyor olabilirler.

şu takipli kargo fiyatını düşürün söylemini wiggle'a topluca yazsak birşey çıkar mı ki? ben deniyorum şimdi :)

• Beğen
Tepkiler: Groims
11 Kasımda wiggle dan vermiş olduğum sipariş, bugün elime geçti.
Faturada 14 Kasım da kargoya verilmiş olarak yazıyor.
Dün, onlinechatten görüştüğüm hatunda 13 iş gününde gelmektedir dedi.
Total da tam 15 günde elime geçti.
İlkinde pedal sipariş vermiştim onlarda 16. gün elime ulaşmıştı.

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
Geri