Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

Canlı yardımdan yazdım, inceleyip mail atacaklar. Ulan hıyar gibi bekledik ya bir hafta.

Sizin takip numarasıyla arama yaptığımda şöyle bir ifade okuyorum: "On Hold - Required Consignee ID/Tax Number"

Türkçesi: Alıcının kimlik numarası bekleniyor yazıyor.

Scudo
Sizin takip numarasıyla arama yaptığımda şöyle bir ifade okuyorum: "On Hold - Required Consignee ID/Tax Number"

Türkçesi: Alıcının kimlik numarası bekleniyor yazıyor.

Gümrük ücretini ödemeyi kabul edecek misiniz diye bir mail gelmesi lazım Skynet ten. Gelmediyse Skynet Türkiye ofisini arayıp gümrük ödemeyi kabul ettiğinizi belirtin onlar adınıza mail atıyorlar. Yalnız 23 ünden beri bekliyor iade edildi mi ne kadar bekletiyorlar bilmiyorum. Benim bir siparişimde geldi mail, sonrakinde gelmemişti.

@MakRo toplam kaç gün sürdü ulaşması?
İlk aldığım ayakkabı, siparişi verdiğim andan eve teslime kadar toplamda 15 gün sürede elime ulaşmış. Şimdi yeni verdiğim siparişte 3 gün içinde İstanbul gümrüğüne girmiş görünüyor. Tabi gümrükte ne kadar bekleyecek göreceğim. En son aliexpressten aldığım ürünüm 20 gündür bir işlem yapılmadan gümrükte duruyordu. Aramalar cevapsız kalınca mail attım en kısa zamanda dönecekleri iletmişler ama bekliyorum bakalım. Yıllık iznime kadar geldiği sürece sıkıntım yok.

19.09.2019 tarihinde sevk edilen lastikler 01.10.2019 itibari ile dağıtıma çıkmış gözüküyor. Lastiklere toplamda 193 TL, nakliyeye 25 TL ve vergisine de 33 TL ücret ödedim.

Kadıköy adresime gelecek kargoyu, herhangi bir adres vermeden 43 km uzaktaki Beylikdüzü yakuplu kargo şubesine yollamışlar, sürat kargo firması ile görüştüm biraz önce.
Murat Çiftçi senelik izinde diye beceremediler belli ki bu işi.
Başkasınınki de benim adrese gelirse o zaman cümbüş olur.
Tüm forumcanlara duyurulur sizinki de gitmesin alakasız bir yerlere.

Wiggle'da Continental Gp 4 Sezon 25c ve 28c si kalmamış. :kötü: Farklı site önerebilecek var mı?

(link) gp4 dediğiniz bu lastikler mi?

@trainspotting35 Evet daha önceki mesajlarda bu fiyatın tek lastik için yazdığını okuduğum için es geçmiştim. Ne kadar doğru bilmiyorum. ?

@Hami Bulut

Var fakat kargo ücretleri sizi üzebilir.
(link)

Herzaman tek lastik fiyatı yazar zaten ne demek istediğinizi anlamadım. Arada 2 li kampanya yapıp 2 adet iç lastik hediye ediyorlar. Ben benim rahmetlinin lastiklerini o şekilde almıştım.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@trainspotting35 Tekten kastım çift olarak değil de sadece ön lastik gibi. ? Hm ben olayı yanlış anlamışım, şimdi düşününce. :)

@Pawcraft Amacım 25c ile kış sezonunu atlatıp yaza 23c farklı bir lastik ile devam etmekti. Ama 25c yok Merlin'den alınca da Türkiye fiyatına gelmiş olacak gibi.

19.09.2019 tarihinde sevk edilen lastikler 01.10.2019 itibari ile dağıtıma çıkmış gözüküyor. Lastiklere toplamda 193 TL, nakliyeye 25 TL ve vergisine de 33 TL ücret ödedim.
hayırlı olsun en kısa zamanda alırsınız inşallah

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Merhaba Wiggle de sepete attığım 380 dolar tutarındaki parçaların vergi hesaplaması için bu site( (link) ) 95 euro hesapladı.Bu biraz fazla göründü bana % 20 olarak hesaplanınca 65 euro olması gerek diye düşündüm
Bu site kullanılabilir mi daha sağlıklı hangi yöntemi kullanıyorsunuz, bilgi rica ederim teşekkürler.
.

Merhaba Wiggle de sepete attığım 380 dolar tutarındaki parçaların vergi hesaplaması için bu site( (link) ) 95 euro hesapladı.Bu biraz fazla göründü bana % 20 olarak hesaplanınca 65 euro olması gerek diye düşündüm
Bu site kullanılabilir mi daha sağlıklı hangi yöntemi kullanıyorsunuz, bilgi rica ederim teşekkürler.
.
%18 vergi ödersiniz

• Beğen
Tepkiler: Erhan1
@Erhan1 63 euro çıkıyor, damga pulu, gümrük sunum ücreti derken yaklaşık 475 TL civarı vergi ödersiniz.

@Erhan1 63 euro çıkıyor, damga pulu, gümrük sunum ücreti derken yaklaşık 475 TL civarı vergi ödersiniz.
Çok teşekkür ederim 2 yanıta da.Burada okuyabildiğim kadarıyla 11-12 iş günü içinde gümrüğe girecek havale ile ödeme yapıldıktan sonra Sürat kargo teslim edecek.
Bunlara ek olarak 2.5 usd ? takipli kargoyu seçmem daha mı uygun olur, bu seçime göre gönderim şekli de değişiyor mu ? tekrar teşekkür ederim..

daha 2 gün önce wiggle dan tek ön jant aldım. campylerle mazgala girdim ve ön jant rahmetli oldu. platinium customer olma yolundada ilerliyorum dolayısıyla bu konuda tecrübelerimi paylaşayım. 1499 euroya kadar ürün tutarı neyse %18 i kadar vergi ödersiniz. bu kesin ve nettir. (1000 tl ye denk gelen alışverişte 6-7 tl gibi tutuyor bu sunum damga kısmı zaten, o yüzden siz %18 i hesaplayın net olsun). 1500 euro ve üzerinde ise durum karışıklaşır. ürünün ağırlığı 25 kg ve üstü ise + %20 daha ödüyorsun vs. bu tutarda bi alışverişim olmadı tek seferde anca karbon bi bisiklet veya kadro alırsan olur. fakat örneğin pound 7,01 ise bloomberg de, benim bankam 7,20 den çevirdi (başka bankaları bilemem) son alışverişte ay sonu kredi kartına
bakınca bu şekilde gelirse şaşırmayın. pound tarafından şu aralar 20-25 tl kur farkı bindiriliyor. pound artarsa bu farkta artar tabiiki. track number ile ürün almak en mantıklısıdır 2 pound verip alın ki gümrüğünüzü takip edebilin. ben track ile ve tracksiz çok kez alışveriş yaptım. tracksiz 7 günde elime ulaşırken tracklinin 4 haftada geldiği de oldu. ürün gelmiş burda ptt deposunda yetkililer 2 haftadır bekletiyormuş:) bu tarz şeyler olabilir. önemli olan ürünü takip edebilmek. bi keresinde ürün londraya sevkedilmiş ve 2 hafta heathrow da kalmıştı ben wiggle ı uyarınca sorun çözülmüştü. parcel force ile 2 parcel de gelen ürünlerden biri gelip diğeri 2 hafta sonra geldiği de oldu. çok şey yaşadık yani. ama normalde track li parcelsiz bir kargo 8 günde eline geçmeli zaten bu süre wiggle sitesinde de böyle yazar.

@Erhan1

Sipariş tutarınız yüksek, paketi takip etmek açısından 2,5$ verin kafanız rahat olsun. Diğer türlü kargo kaybolsa hesapta soramazsınız. Takipli de bazen erken sevkiyat olabiliyor.

Merhabalar, az önce wiggle'dan 160 dolarlık ürün siparişi verdim ama kargo takip ile ilgili bir seçenek göremedim. Ayrıca siparişimde bulky delivery olarakta ücret ödedim, bu ödemeden dolayı takipli olur mu acaba?

Geri