Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

@ErHan72 siparis kisminda 2 adet ic lastik fiyati 4,04 euro gorunuyor..kargo ucreti 0
Acaba dis lastikle berabermi gonderecekler..haliyle oyle olmasi lazimda..bu stok miktarlarini iyi ayarlayamiyor sanirim bu wiggle.
Simdi kargo ucreti olursa 38 liraya ic lastik almis olacam..ic lastigi aslinda iptal edesim yok..hem schwalbe hemde shcrader sibop..tam istedigim gibi..simdi prestayla ugrasamicam..jantin deligide genis, birde malum heryerde rahat rahat sisirebilirim..bekleyelim bakalim neler olacak.

Scudo
29 ağustosta sipariş ettiğim wiggle high 5 enerji jelleri 15 eylülde mersine gelmiş görünüyor. bugün aradım postaneyi durumunu sordum iade edileceğini söylediler. Nedenine gelince Enerji jellerinin ülkeye girişi yasaklı imiş, Wiggle'a konu ile ilgili mail attım durumu bildirdim. Bu durumla karşılaşan oldumu yada ne yapılması gerekli bilgisi olan var mıdır?

@Ismaildmr lastik ölçülerinizi bilmiyorum ama örnek olarak Doğa Bisiklet te Schwalbe İç Lastik AV19 27.5''-28''-29'' Kalın Sibop havale ile 26,68 TL +7,90 kargo ücreti (Aras) ile satılıyor bir bakın isterseniz. Bugün hatta firma ile ilgili yazı yazdım forumda. 2 günde ulaştı. forumda tavsiye üzerine iç lastik aldım

@Ismaildmr Bildiğim kadarıyla bu ürünler yasaklı ürün sınıfında bir şey yapamazsınız. Ama para iadesi belki yapabilirler

@yasarilker Wiggle"dan jel toz sivi alimlari gumrukten gecmez.

@ErHan72 tek fiyatimi cift fiyatimi acaba..benim olcu 700x18,28 mm ciftinin fiyati..aslinda net tutar 4 euro ,oda 18 liraya geliyor.ilave kargo ucreti yok gibi ama yansitirlarsa tabi 38 lirayi buluyior ciftinin fiyati..ama bir hal olacakda bakalim..ya iptal ederim yada btwinin ic lastigini aliriz..

Diger mesajiniz yanlis oldu, jel hakkinda problem yasayan baska arkadas.

@yasarilker Bildiğim kadarıyla bu ürünler yasaklı ürün sınıfında bir şey yapamazsınız. Ama para iadesi belki yapabilirler

@Ismaildmr maalesef tek fiyatı Ben Decathlon'dan 700X25c almak istiyordum çifti 15 TLydı. Teklileri 15 TL olan da vardı. Ancak İstanbul Merter ve Bayrampaşa/Kocatepe şubelerinde 700X25c yok. 700X18/23 mm ince siboplarda bu fiyatlarda. 3 haftadır bisikletim yatıyor. Malum havalarda bozmaya başladı. Yurtdışından alsam 20-25 gün daha beklerdim. Kargolar bu günlerde geç geliyor

Diğer mesajımda da alıntıyı tıklatınca sizin adınız çıkmış. Yeni mesaj yazarkende yine alıntı yapınca başka bir isim çıktı anlamadım ne olduğunu

Son 2 siparişim 20 iş gününü geçmesine rağmen hala yok bu ara biraz sıkıntılı wiggle. Alışveriş yapacaklar biraz beklesin ya da takipli aldın bence, yangının yükünü atlatamadılar daha sanırım.

@ErHan72 eger gelmezse yada siparisimi iptal ederseler btwine bakacaz..18,23 mm olan lastik is gorur bende.. aksilik guncel fiyati olmayan unutulan urunlerin arasindan siparis ettim galiba, ic lastigin simdiki fiyati 5 euro olmus..galiba siparis gecildikce yanlis kesilen fiyatlari duzeltiyorlar..ne olduysa ben siparis gectikten sonra oldu..adamlari durttum galiba..onlarida anlamak lazim..sonucta buyuk bir yangin atlattilar..zararlari buyuk olsa gerek..eger siparislerim gelirse is duman kokma ihtimali cok yuksek gibi.

@Groims @ErHan72 iyide ben bu siparişi geçen yıl aldığımda kimse dur bakalım bunlar yassah demedi eve kadar geldi.

Şimdi aklıma geldi, yangın depoda çıkmadı ki, İngiltere'nin hepsinin ortak çalıştığı ve Merlin'in de etkilendiği kargo toplama merkezinde çıkmıştı. Sadece o tarihler arası giden ürünlerde sıkıntı olmuştu. Depoda sonradan yangın mı çıktı?

Ben de 24.08'de ürün aldım 25.08 de gönderildi ama 29 günde geldi, öbürü 13 günde geldi. Geç gelimler kargo ile alakalı da, stok durumu sitenin kendi işgüzarlığı bende düzeltilmesi gereken yanlışları gördüm faceden yazdım tamam dedi ama nerede o günler.

• Beğen
Tepkiler: ekranci
@yasarilker Gümrük Kanunu'na göre bu ürünler yasak. Daha önce farkedilmemiş demek ki; şu siteyi inceleyin Gümrük Bakanlığı'nın sitesi (link)

@ErHan72 simdi ic lastik siparisim iptal edilmis..parami nasil alacagim..back order olarak beklesemmi acaba.

Ben ilk alışverişimi yaptığım için bilgim yok. Keşke yardım edebilsem. Diğer arkadaşlar bilgi vereceklerdir

Aldıgım lastikler 1 haftada geldi arkadaşlar takipsiz aldım ama takipli göndermişler bu kadar hızlı olacagına inanamadım :)

• Beğen
Tepkiler: Ismaildmr
@murat_ozen0707 benimde aldigim lastiklere takip numarasi vermisler..tahmini ulasim 3 ekim gorunuyo..ama nereden takip edecegim..birde iptal edilen urunun parasini otomatik geri iade ediyorlarmi.

Nerdeyse 2 ay önce verdiğim sipariş için attığım mailden sonra bugün dönüş yaptılar. Siparişiniz kaybolmuş dediler, para iadesi istedim iade etmişler. Bu aralar şanssızım sipariş verdiğim dış lastikler de yok ortalıkta, 1 ay geçmiş sipariş vereli.

Yeni fark ettim. Bir çok ürüne zam uygulamışlar. 1 ay önce 3 dolardan aldığım iç lastik 7,5 dolar olmuş. Takip ettiğim çoğu ürüne, ürün fiyatına göre belirli yüzdelerde "güncelleme" yapmışlar. :)

Ayıp wiggle ayıp.

• Beğen
Tepkiler: Ismaildmr
5 Eylul de verdigim siparis bugun ulasti.Sanirim uc haftadan once takipsiz ulasmazi zor gibi artik.Siparisleri biriktirip yilda bir iki kez takipli gecmek lazim galiba:(

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ilberto sormayin, schwalbe oto sibob ic lastigi 2,04 euroya aldim, lakin wiggle camura yatti...ellerinde stok gorunmesine ragmen siparisimi iptal etti,.2 adet kaliteli ic lastigi ne guzel 17 18 liraya dis lastik siparisime eklettirecektim..cok ayip etti wiggle..simdiki fiyati 5,5 euro..boyle yapacaklarini bilsem lifeline diye baska bi marka ic lastik var, ondan alirdim..

Geri