Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

Scudo
Wiggle da artik digerleri gibi garmin urunleri icin Turkiye'ye teslimat yapilamaz diyor. Muhtemelen elektronikin hepsinde gecerlidir. Hatta stok oan urunleri goremiyoruz bile

Selamlar, takipli siparişler halen solmazlar firması aracılığıyla mı geliyor acaba? Yakın zamanda takipli sipariş vermiş birisi cevap verebilirse çok sevinirim.

@Pureal Ben en son 28 aralık ve 31 aralık 'ta iki tane takipli sipariş verdim. İkiside PTT ile geldi.

@Pureal

15 Ocak tarihli takipli sipariş DHL Express ile geldi. Solmazlar'la çalışmayı bıraktılar gibi görünüyor. Hızlı getiriyorlar ancak bürokrasisi biraz sıkıntılı DHL Express'in. Evrak işleri fazla. Gümrüğe girdiğinde size bir mail gelecek, oradaki yönergelere göre evraklarınızı gönderip beklemeye geçebilirsiniz.

Bürokrasisi sıkıntılı dedim fakat gene de memnunum, nihayetinde Türkiye menşeili kargo firmalarından kurtulmuş olduk. Kapıya kadar, özellikle telefon açarak geliyorlar. Adresi yanlış anlamasına rağmen sağolsunlar, kırmadan, sitem etmeden doğru adrese getirdiler.

Bana 2 gün önce teslimat yapıldı. PTT getirdi. 10 gün gezdirdiler paketi. Allahtan sorunsuz teslim ettiler.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Merhabalar, ben 24 ocakta 2 adet schwalbe marathon plus 700×25 lastik sipariş verdim. Bugün 5 şubatta teslim edildi. Tr fiyatından 300 tl daha ucuza geldi. İlk defa sipariş verdim wiggle'dan. oldukça başarılı bir alışveriş oldu sanırım. Alış-veriş yapmayı düşünenler için bilgi vermek istedim.

26 Ocaktaki siparisimin gumruk islemi tamamlanip Antalyaya yola cikti bugun. Eger basina birsey gelmezse pazartesi yada sali teslim alirim diye düşünüyorum. Yine vaad edilenden daha hızlı ilerliyor surec simdilik.

• Beğen
Tepkiler: Turgay Gürses
yav şu siteden bir ben alışveriş yapamadım cehaletin gözü kör olsun 😀😀 bu melun sitelere keşke her dil seçeneğini koysalar.

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
yav şu siteden bir ben alışveriş yapamadım cehaletin gözü kör olsun 😀😀 bu melun sitelere keşke her dil seçeneğini koysalar.
Kullandığın tarayıcıya browser translate add on ekle, her ne kadar eksiksiz çevirmesede işini bayağı kolaylıştırır.

Chrome da sağ tıklayınca çeviri seçeneği var...

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Merhabalar wiggledan bir jant seti sipariş ettim takipsiz olarak ancak kargo bilgilerimde apartman bilgileri eksik. Konuyla ilgili wiggle a dün mail attım ancak henüz dönüş olmadı. Acaba bu şekilde kargonun bana ulaşması sorun olur mu? PTTden takip edebiliyorsak eğer Başakşehire vardığında teslim alabilirim sorun olmaz.

• Beğen
Tepkiler: Bıyıkov
@celotr Başakşehirden alamazsınız ancak ilçenizin dağıtım merkezine geldiğinde alabilirsiniz. Takip edin ilçenizin PDM sine geldiği anda giderseniz teslim ederler.

26 Ocaktaki siparisimin gumruk islemi tamamlanip Antalyaya yola cikti bugun. Eger basina birsey gelmezse pazartesi yada sali teslim alirim diye düşünüyorum. Yine vaad edilenden daha hızlı ilerliyor surec simdilik.
Bu sabah, tam olarak doğru hesaplanmis gumruk ucretini de odeyerek Antalta PIM den gonderiyi aldim. 12 subat tahmini teslim gozuken urunu yaklasik 13 gunde almis oldum. Ptt de sorun yasamadan almis olmak da ayrica mutlu etti.

Birbirinden farklı 16 kalem ürün sipariş verdim. Mevzuatta 15 üründen fazlası farklı bir vergilenmeye girer gibi bir şey var mıydı?

@celotr Başakşehirden alamazsınız ancak ilçenizin dağıtım merkezine geldiğinde alabilirsiniz. Takip edin ilçenizin PDM sine geldiği anda giderseniz teslim ederler.

teşekkür ederim daha önce defalarca basaksehirden aldim aslında ürün. sanırım ilçe dağıtım birleştirdiler o şekilde aldım

Wiggle ne çok zam yaptı bu sene. Son bir sene içinde aldığım (link) aldığım fiyattan %40, (link) %100 daha pahalı şu an.

Dosyalar

• jant.jpg
    jant.jpg
    10,5 KB · Okunma: 84
  • kadro.jpg
    kadro.jpg
    9,4 KB · Okunma: 89
Kargo Türkiyede ama takip butonu kayboldu böyle hata veriyor. Ne yapabilirim
Ekran Alıntısı.PNG

Geri