Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

Merhaba, ilk kez Skynet üzerinden geldi kargom. Vergi ödemesi için gelen mail @skynetturkey.com.tr alan adıyla mı geliyor?

Scudo
Arkadaşlar bir kaç sayfa okudum ama aklımda bir çok soru işareti oluştu. Bin dolarlık bir sipariş geçmek üzereyim,takipsiz kargo mu tercih etmeliyim?

20,02,2021 günü sipariş ettiğim ürün 08,03,2021 elime ulaştı.

aldığım ürüne 875 lira verdim dolar o an 6.90na kadar düşmüştü. gümrükten 177 lira ile geçti ve başka masrafım olmadı.
belki ilgisini çeken arkadaşlar için bilgi amaçlı bu bilgiyi paylaşıyorum.
gayet temiz bir şekilde (sağlam) geldi.

Dün verdiğim siparişe bugün fedex NL uzantılı takip kodu verdi. NL benim bildiğim Hollanda kargolarında veriliyordu. Yakın zamanda sipariş veren oldu mu bu durumda?

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Ekincan EH002156782NL bu benim önceki kargom. Fedex e. Track17 ye PTT ye girerek senin sürecin nasıl işleyecek takip edebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Ekincan
Bende dün takipli kargoyla jant seti aldim. Her zaman skynetle gelirdi simdi mail geldi kargo sirketi fedex. Tum ezberlerim bozuldu. Fedex tecrubesi olan paylasirsa sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
@sinobjk en son siparişim Fedex ile geldi. (Takipsiz seçeneği ile) Süreç alttaki gibi gelişti. Ayrıca Fedex takip sayfasındaki sonu "NL" ile biten kodu PTT gönderi takip sayfasından da takip edebilirsin. Vergi falan orada netleşir.

1617401057423.png

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@sinobjk en son siparişim Fedex ile geldi. (Takipsiz seçeneği ile) Süreç alttaki gibi gelişti. Ayrıca Fedex takip sayfasındaki sonu "NL" ile biten kodu PTT gönderi takip sayfasından da takip edebilirsin. Vergi falan orada netleşir.

260105 dosyayı görüntüle

Ben takipli kargoyu sectigim icin ptt ye vereceklerini sanmiyorum. Takipli kargonun fiyati da eskiye gore artmis tahminim fedex Türkiye de mng ya da tnt ile calisiyor gumrukleme ve teslimati onlar yapacaktir. Cevap icin tesekur ederim. Benzer sekilde sonuclanacak gibi. :)

acaba skynetteki gibi ‘’tum vergileri ödemeyi kabul ediyorum’’ diye bir mail aticakmiyiz ? Sanirim sizde gerek kalmadi.

@sinobjk evet skynette mail alıyordum ama fedexte mail almadım hiç. Sizin senaryonuz biraz farklı gelişebilir, belki mail atarlar.

• Beğen
Tepkiler: sinobjk
Ben de dün siparişi verdim takipli şekilde.
Takip koduna baktığımda fedex görüyorum. Bakalım kaç günde gelecek🙂

Amazon'un kargo sürecine de bu vesileyle bir kez daha teşekkür ediyorum nezdinizde(cmtsi verdiğim bir sipariş salı elimdeydi İngiltereden.)

9 nisanda postnl Türkiyeye yönlendirmiş. Sanırım bundan sonra hızlanır süreç biraz.
Bir gün sonra verdiğim aliexpress siparişimin ülkeye giriş yapması Wiggleın henüz gözükmemesi..

Son düzenleme:
siparişim ptt ye ulaştı. vergisi çıkmış fakat fazla çıkmış. yüzde 18 deilde yüzde 20 üzerinden hesaplanmış gözüküyor. buna itiraz edebiliyormuyuz? daha önce başına gelen varmı acaba ?

• Beğen
wiggle dan jant seti bike24 ten lastikleri almıştım. dün wiggle dan gelenin vergisini yüzde 20 den hesapladılar. bugun bike24 ten gelenin vergisini de yüzde 20 den hesapladılar. kısacası herkes işini çok iyi yaptığı için memleket bu halde. brexit miş avrupa mış falan cok önemli deil. vergiyi hesaplayacak memurun o anki ruh haline teslimiz. bilgilerinize ...

• Beğen
Geri