Rhodiumm
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 2.276
- İsim
- Ayberg
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Ürün kalitesi nasıl peki? Geçenlerde prime markasının giriş seviyesi jantlarına heveslenip sipariş verdim ama jant teli kırılması sorunu ile ilgili çok şey okuyunca siparişi hemen iptal ettim.299843 dosyayı görüntüle299844 dosyayı görüntüle299845 dosyayı görüntüle
Prime doyanne aero gidon ve Dhb 3/4 thermal tayt. Bedavaya aldım sayılır. Yakında bisikletin yeni hali de gelecek
Bisikletimde bir çok şeyi değiştireceğim. Kadroyu dahi boyatacağım. O yüzden henüz takmadım. 1-2 hafta içerisinde takmış olurum. Kullanınca daha sağlıklı yorum yapabilirim fakat ilk izlenim olarak kaliteli duruyor. Forumda kullananlar vardı sanırım. @trainspotting35 ?Ürün kalitesi nasıl peki? Geçenlerde prime markasının giriş seviyesi jantlarına heveslenip sipariş verdim ama jant teli kırılması sorunu ile ilgili çok şey okuyunca siparişi hemen iptal ettim.
Prime Dayonne kullandım biraz ağır bir gidon ama çok rahattı. Bisikletimi satarken üzerinde verdim. Şimdi yeni bisikletim için Prime Primavera sipariş etmeyi düşünüyorum.Bisikletimde bir çok şeyi değiştireceğim. Kadroyu dahi boyatacağım. O yüzden henüz takmadım. 1-2 hafta içerisinde takmış olurum. Kullanınca daha sağlıklı yorum yapabilirim fakat ilk izlenim olarak kaliteli duruyor. Forumda kullananlar vardı sanırım. @trainspotting35 ?
299843 dosyayı görüntüle299844 dosyayı görüntüle299845 dosyayı görüntüle
Prime doyanne aero gidon ve Dhb 3/4 thermal tayt. Bedavaya aldım sayılır. Yakında bisikletin yeni hali de gelecek
Aynı durum ben de de var. Yine aynı seçenekleri bana da sundular. Ben biraz daha bekleyeceğimi ilettim. Bakalım neler olacak.22 Aralık'ta verdiğim siparişim halen Türkiye'ye sevk durumunda görünüyor. Wiggle ile görüşmem sonucunda daha fazla beklememem için aynı siparişi stokta kalmayan ürünün ücretini iade ederek yeniden kargoya verdiler. Son gönderdikleri e-posta içeriğinde ilk kargoyu teslim almadan iade edin ya da tutmak istiyorsanız bizimle irtibata geçerek ücretini ödeme şartıyla iki kargoyu da teslim alabilirsiniz dediler.
İki kargoyu da takip ediyorum bakalım hangisi önce gelecek, duruma göre ikisini de alabilirim.
Bu tarz bir durumla karşılaşan oldu mu ve nasıl ilerlediniz acaba?
Teşekkür ederim. Sattığım bisikletin üzerindeydi yeni bisikletime karbon olan Primevara modelinj almayı düşünüyorum. Evet 400 mm olcusundeydi orginal gidonum yine 400 mm olcusunde almıştım. .@trainspotting35 çok güzel duruyor, güle güle kullanın.
eski gidon ile aynı ölçü de mi aldınız peki?
Bayağı iyi imiş, düz gidon gibi kullanınca aero olan kısımlar rahatsız ediyor mu?300039 dosyayı görüntüle300040 dosyayı görüntüle300041 dosyayı görüntüle300042 dosyayı görüntüle
Fikir vermesi açısından arşivden görselleri çıkartıp paylaşayım dedim.
Ben o kısımlardan tutabilmek için almıştım. Beni rahatsız etmedi ama rahatsız olan olabilir.Bayağı iyi imiş, düz gidon gibi kullanınca aero olan kısımlar rahatsız ediyor mu?
Son aylarda 4 tane maşa aldım ve hepsinin kilitleme mekanizması bozul çıktı ki cr ile aynı depodan ürün yolluyorlar muhtemelen. Bir de maşayı kartona geri tepme çubuğunun üzerine gelecek şekilde koymuşlar.
plastik tabak çanaklarda da bpa içermez yazıyor. BPA ve nikel temas etmesi tehlikeli mi yoksa yiyeceklere teması olunca mı tehlikeli oluyor orasını da bilmiyorumGözlüğü beğendiysen sağlık açısından endişe etmeni gerektirecek bir durum yok. Sonuçta gözlük bu, ağzına sokacağın ya da içine yiyeceğin şeyleri koyacağın bir şey değil.
Çevreci bir bakış açısıyla "PBA içeren bir ürüne para vermem" diyorsan o başka.
Nikel allerji yapar bir zararı yoktur. BPA da yiyecek aletlerinde kullanılmamalı. Polikarbonat gözlüğe kırılmaz demişler, plastik yumuşatıcısı kullanmaktan başka yolu yok. Size bir zarar vermez.plastik tabak çanaklarda da bpa içermez yazıyor. BPA ve nikel temas etmesi tehlikeli mi yoksa yiyeceklere teması olunca mı tehlikeli oluyor orasını da bilmiyorum