Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Windows 10 teknik ön izleme sürümü ve diğer gelişmeleri

@BF Okuru

Verdiğin linkten indirdiğim İso ile update ederek Win 10 kurdum. Ardından sıfırladım. Çiçek gibi oldu. Etkinleştirme sinide yaptı. Ancak format atacak olsam benden key isteyecek. Şuan win 10 key almaya çalıştım. Key finder yazılımı çalışmadı :(

Scudo
@mtb_rider

Çok güzel :harika:
Windows 10 için lisans anahtarına ihtiyaç yok, bundan sonraki yüklemelerde doğrudan windows 10 kurabilirsiniz lisans bölümünü atla deyip kurarsanız donanım değiştirmediğiniz sürece otomatik etkinleştirme işlemi gerçekleşecektir ;)

http://store.donanimhaber.com/de/ea/18/DEEA18BA9E4AC0EF847F4C37C5F258E2.PNG

Adamlar bizim için bir Lock Screen (Kilit Ekranı) görüntüsü düşünmüş.

LockScreen.png

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
@mtb_rider
MTB'ci olarak kendini daha özel hissedebilirsin dostum. :) Hakkındır. Bir pisletçi olarak 2 teker bana yetti. :)

Windows 10 kurmak oldukça basit bir işlem. Çoğu zaman eski Windows'un üzerine kurduğunuzda dahi problemsiz tamamlanıyor. Ancak Windows 10 ile değişen lisans sistemi kafalarda bazı soru işaretleri oluşturdu. Biz de iki tane sistem kurup lisansın nasıl aktif edildiğini test ettik.

Arkadaşlar Microsoft Edge de videolar çok kasıyor çözüm bulan varmı ?

sırf bunun için windows ultimate den orjinal home basic e döndüm, güncellemeleri yapıp, bildirim gelmesini bekledim. daha gelmedi ama zaten manuel olarakta yükseltilebiliyormuş. birazdan kuruluma geçeceğim.

@karizmaertu

Yeni nesil teknolojiler barındırdığını daha öncede söylemiştim, çoğu internet sitesi şuan Edge ile uyumlu değil. Eğer uyum sorunu yaşıyorsanız Edge'nin sağ üst köşesinde yanyana üç tane nokta var ... ona tıklayın ve ''İnternet Explorer ile aç'' bölümünü kullanarak uyum sorununu çözebilirsiniz. İnternet explorer kullanıyorsanız başlangıç ekranına veya görev çubuğuna sabitleyebilirsiniz.

10 u kurdum 7 orjinal olduğu için benden hiç bir şey istemedi kurulumda başladı ve bitirdi. pc de eset 5 vardı yıllardır pc mi koruyordu 10 ile uyumlu olmadığı için çalışmadı kaldırdım mecbur şimdilik başka bir sıkıntı yok win 7 den daha akıcı çalışıyor gibi geldi bana. Mause ayarlarında kablolu mause takıldığında touchpat i iptal et seçeneği vardı o ayarı bulamadım bi türlü kafayı yemek üzereyim.
Ve mağazaya girdiğimiz mail adresi nin şifresini pc yede uyguladı onu da kapatamadım

@mustafa genç

Eset 5 tabiki Windows 10 ile uyumlu değil, (link) buradan ilgili ürünü bulup kurun. Eset Smart Security 8.0.319.1 Windows 10 için son çıkardığı sürüm.
Başlat'a tıkayın ve fare yazın çıkan seçeneklerden ''fare ayarını değiştirin'' tıkayın ve alt kısımda ''ek fare seçenekleri'' ne tıkayın touchpad özelliğini oradan kapatabilirsiniz.

Windows 10 ilk büyük güncellemesini aldı. (link) Bugün güncelleştirme geldi. Yükledim. Habere göre sorunların büyük bir bölümünü hallediyormuş. Gerçi ben fark edilebilir bir sorun yaşamadım. Herhangi bir değişiklik gözlemlersem buradan bilgilendirme yaparım.

Evet arkadaşlar bugün ikinci büyük güncellemeler geldi Windows 10 İçin Internet Explorer Flash Player Güvenlik Güncelleştirmesi (KB3087916) 12.08.2015 , Windows 8 ve Windows 8.1 için için Windows Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı - Haziran 2015 (KB890830) 12.08.2015 , Cumulative Update for Windows 10 (KB3081436) 12.08.2015.

@BF Okuru Bey gerçekten çok teşekkürler yukarıdaki maddeler çok açıklayıcı olmuş 8.1geçtiğimden beri sistemde yavaşlamlar oldu acaba önce 8.1 ile tekrar format atsam insternet iso dosyası ile bios içinde gömülü olan anahtarı bir daha ister mi diye bir korkum var ama genel olarak herkse istmez diyor ben en iyi dosyaları yedekleyip bir 8.1 formatı atıp ondan sonra win.10 geçeyim yukarıda maddelerin birinde zaten 8dki anahtarım ile win.10 etkinleştirmenin olmayacağı yazıyordu mecburu 8.1 format ile win.10sıfırdan kurmak daha mantıklı çok teşekkürler

@MakRo
Ben teşekkür ediyorum Alperen Bey :)

Windows 8 veya 8.1'den yükseltme yaparak Windows 10 yüklediyseniz, sonraki yüklemelerinizi sadece temiz Windows 10 iso'su ile yaparsanız otomatik etkinleştirme olacaktır. Tekrar yüksetme yapmanıza gerek yok ;)

10 yükseltme işleminde format gibi dosyalar da etkileniyor(Silinmek gibi) mu?

@Zafer KAPLAN
Windows yükseltmelerinde dosyalarım korunsun'u seçerseniz hiç bir dosyanız silinmeden yükseltme işlemi gerçekleşir, fakat siz her ihtimale karşı yedeğinizi alın ;)

Geri