Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Windows 10 teknik ön izleme sürümü ve diğer gelişmeleri

Scudo
Merhaba,

Win-10 sürümüne geçişte yüklü programlarım silinecek diye biliyorum, bilginiz var mı?

@BetitoXXY Ben 7'den geçtim, hiçbir dosya silinmedi. Sadece işletim sistemi değişti. Bilginize...

Cevabınız için teşekkürler @Halil EROĞLU , özellikle Chrome'daki favori listesini kaybederim düşüncesi vardı, tabi yüklü oyunların da.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@BetitoXXY evet aynı düşünce bende de var dün akşam onaylama mesajı aldım en azından garanti olması adına resim video ve birkaç dosyam var onları alıp yükselticem 2-3 oyun var zaten orjina olduğu için sıkıntı yapmıyorum. Birde bazı crackli programlar çalışmayacakmış şimid bir kaç program kullanıyorum photoshop falan gbi onlardan dolayı bir sorun çıkar mı ki ?

@BetitoXXY
Favoriler veya Bookmarks denen kısımları kaybetmekten korkuyorsanız dışarıya aktarın. Daha sonra istediğiniz tarayıcıya ekleyin. Dışarı aktarmak için (link) yönergeleri izleyin. 30 saniyenizi almaz...

Ben is yerimdeki bilgisyarı 8'den 10'a yükselttim. Hiç bir şeyim kaybolmadı. Sadece verileri korumayı seçin yeter.
Sık kullanılanlardan tut en küçük dosyaya kadar önemlidir benim için.

Bilgisayarın açılış ve kapanış hızlarını muazzam ölçüde hıızlandırdı, bunun yanı sıra gelen özellikleri çokta incelemedim ama androidde oynadığımız oyunları oynayabileceğimiz market hesabı filan var ayrıca xbox entegrasyonuda mevcut. Platform bağımsız bir işletim sistemi olmuş. Ben memnunum windows 10'dan :)
kilit ekranındaki bekleme alanının özelleştirilebilir olması bile yeterli :D bknz; Adsız.png

bugün değişiklik yapayım dedim ve win10 yükledim.
sonra temiz bi format attım.
driverleri yükleyeyim dedim bi baktım driverler yüklenmiş buldum.
chipsetler ve ekran kartın driverleri yüklü gördüm.
format atarken ürün anahtarını atlamıştım. ama onuda ürünü etkinleştirilmiş gördüm.
pc kasama cin girip de bunları halletmeyeceğine göre
nasıl olmuş olur bu. hadi win10 yenilik olarak drivleri internetten bulup kendisi yükledi desek.
peki ürün etkinleştirme nasıl kendi kendine oldu

@chnkrmz windows 8 den itibaren key bios a yazılır. Bundan dolayı yükleme yaptığınızda bios da key varsa sormaz otomatik olarak etkinleştirme yapar.
Driver lar zaten yüzde 90 hepsini tanır :)

Önceki win sürümü orjinalse onun keyi ile hallediyor sonra donanım kontrolu galiba bios seri numarasından veya o tarz donanımların seri numaralarını alıp tekrar kurulumda kendi kayıtları ile kıyaslıyor

önceki win7 crack liydi.
üzerine win10 kurup temiz bi yükleme olsun diye tekrar win10 cd ile format attım.

yalnız yabancı ve yerli forumlardan gördüğüm kadarıyla krılımış olan crackli win10 için yada artık nasıl oluyorsa windows güvenli duvarı sağlmaıyormuş öyle bir şey var ben orjinal olanı win10 yaptım gerçekten memnun kaldım süper oldu pc

Konuyu biraz hortlatayim :).Bilgisayarı genellikle oyun için kullanıyorum ve yeni bir bilgisayar toplayacağım sizce win 10 home mi yoksa win 10 pro mu? Nedenleriyle beraber aciklarsaniz sevinirim :).

Geri