Ahmet TOPAL
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.166
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Sevgili @trainspotting35 aynen öyle yapıyorum ama olmadı. Bende sorun olabilir diye düşünüyorum. Saati ve stravayı sıfırladım ama olmadı.@Santaruins Telefonunuza indirdiğiniz uygulamadan Profil--Hesap Ekle---Strava----Yetkilendirme kısmını tıklarsanız ve oradan çıkan hesaptan strava hesebınıza giriş yaparsanız Strava ile senkronize olacaktır.
Bende amazfit verge lite var spor salonunda eliptik bisiklet koşu bandı ve bisiklet üzerindeki nabız ölçerlerle kıyasladım ölçümler tutuyo bilekte gevşek bırakınca sapıtabiliyo sadece oda normalBende Amazfit Pace Stratos var 1 yıldan fazladır kullanıyorum, hem spor salonunda hem bisiklette kullanıyorum. gps hız vs verileri mükemmel ama nabız konusunda teyit edemedim henüz bilekten ölçüyor saati çok sıkarsanız yada çok boşluk olursa sağlıklı veri veremeye biliyor. mesela şuanki düşüncem bi tane nabız bandı almak . BL lu nabız bandını tanıtabiliyorsunuz saate ve kendi üzerinden değil size verileri nabız bandı üzerinden veriyor. tabi hala türkçe pack gelmedi ama ingilizce de çok bir bilgiye ihtiyaç duymuyorsunuz.
Bilemiyorum ben nabız bandı ile kıyaslamadım 170 nabızları görüyordum ekranda@Kusvâ normalde bende güveniyordum fakat bugün bir göğüs nabız bandı ile kullandım sürüş sonrası saatteki nabız ortalamam 110 ama nabız bandındaki avg. 150 ciddi fark var. ve yine aynı amazfit kullan bir iki arkadaşta aynı şeyi söylemişti. decathlon dan nabız bandı alıp eşleştirmişler öyle kullanıyorlarmış.
Bende btwinin yeni çıkardığı gpsli saati alıp dediklerinizi düşünüyorum size tavsiyem bir gün saati bileğinize iyice oturtup gevşek durmasın yani kolunuzda bide öyle deneyn@Kusvâ normalde ben de görüyorum ama mesela bisiklette yokuş çıkıyorum kalp güp güp atıyor nefes nefeseyim nabıza bakıyorum 95 100 yani imkansız gibi birşey. ama dediğim gibi 180 leri gördüğüm oldu normalde saatte, şimdi bi yerden 2. el hız ve kadans sensörlü stravaya sürüşü atan igpsport igs-10 alacağım arkadaştan üzerinde gps de var be bluetooth ile bağlanıyor. ona nabız bandı da alıp tüm bilgileri birlikte kontrol edeceğim.
Ali selam,Bu saatten almayi düşünüyorum. Kafamdaki sorular şunlar.
1. Akıllı telefon olmadan doğrudan bilgisayar aracılığıyla etkinliklerimizi Strava'ya yüklememiz mümkün mü? Mümkün ise nasıl? Böyle kullanarak verim alabilen var mı?
2. 2017'de piyasaya girmiş bir akıllı saat bu. Planlı eskitme yapıyor mu firma? Bello bir süre sonra uygulama desteğini çekerse saat elimizde kalır mı?
3. Genellikle yaz aylarında 15 saatten fazla süren uzun mesafe dayanıklılık sürüşleri yapıyorum. Kayıtta sorun olmaz değil mi? Zaten yılda birkaç kere bunu yapabiliyorum. Bir de kayıt sorunu yaşarsam sinirden saati balyozla parçalarım.
Yanıt verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.