Scudo Sports

İnceleme Xiaomi Amazfit Pace Smartwatch GPS'li Akıllı Sporcu Saati

@Ahmet TOPAL telefon Gpsinin verdiği rakimdan daha iyi rakim veriyordu. Saat uzerinden aramayi sessizede alamiyorum. Lakin Diger ozellikleriyle cook guzel

Scudo
pace nabız bandlarıyla eşleşiyorm ? eskiden yoktu bu özellik yoksa bu konuşanlar stratos mu kullanıyor ?

Saati ilk çıktığından beri sorunsuz kullanıyorum. Birde kadans sensörü desteklese süper olacak :(

Bu bisiklet sürerken ki tırmanış verilerini ölçmeme sorunu düzeldimi arkadaşlar

Saati seviyorum ama sıkıntıları var igs618 aldım bunu koşu bandında falan kullanırım artık.

@Mhmm@ hocam şu 618 in detaylı incelemesini yapsanız?

@Yagizz2 yine %100 doğru ölçüm yapmıyor...
Örneğin 225m lik toplam tırmanışı 95 metre ölçmüş...

@Ahmet TOPAL
Türkçe incelemesi yok ispanyolca buldum bi tane adam telefona, pc ye nasıl bağlanır hangi klasörler hangi dosyalar kullanılır strava bağlantısı nasıl olur sensörler nereye takılır hepsini anlatmış ama dil yok işte adamın videosunun bi benzerini ya da screen shot lı bi anlatımını yapıcam inşallah ama gelince ve biraz kullanıp öğrenmem lazım
Beğendiğim İspanyolca linki paylaşayım

@Ahmet TOPAL
Stratos ile Aynı eğimi indim çıktım iki farklı yükseklik bilgisi
Screenshot_20181107-123307.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
@Ahmet TOPAL Yanlışına bile razıyım çünkü 0 tırmanış görmekten sıkıldım bugun taktım şarja yine koluma taktım bu sorundan dolayı 3 4 hafta önce çekmeceye kaldırmıştım da. Yeni bir güncelleme çıktımı artık tırmanıdığımı görücekmiyim :)

Pcden Strava sitesine girince tirmanmanin yazdigi Elevation altinda mavi yeri tiklayinca yuksekligi duzeltiyor, stravanin öngördüğü rakim bilgisini veriyor.

Bende araniza katilali 1 hafta oldu. Bisikletimde bryton sayaç kullaniyorum. Bisiklet kullanimi için almadim. Normal bir kaliteli saate 300-400 tl tl bayilacagima bunu alayim koşu yürüyüş v.s yaptigimda da kullaniyim diyerekten spor saati/akıllı saat olmasi sebebiyle aldim. Şuan icin memnunum bir sıkıntımız yok. Şarjı da fena gitmiyor şarj aletleri aratmiyor insana:harika:
Screenshot_2018-11-21-09-11-43.png

Benim saat strava'ya bilgi atmamaya başladı. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?

@musaataseven Benim de başıma gelmişti.
Telefondaki uygulamayı kaldırıp, yeniden yüklediğimde sorun düzeldi.
Telefonu bilgisayara bağlayıp manuel olarak da strava'ya yükleyebilirsiniz.

Arkadaşlar nabız ölçümleri tutarsız olduğu için bu özelliği iptal etmek istiyorum sürüş ayarlarında nabız özelliğini nasıl kapatabilirim acaba? teşekkürler

@S.Çal. galiba kapatılamiyor. Nabız bandıyla kullanıyorum, saati gidona bağlayıp sürdüm dün. Bir ara bisikletten 15-20m uzaklaştım. Bluetooth bağlantısı kopmuş. Neyse saat hala gidonda iniş aşağı gidiyorum bir baktım nabız 130-140bpm :eek:
Durdum baktım optik sensör açık, bağlantı kopmuş:confused::D
Yani bisikletin çok heyecanlandığını biliyordum ama bukadar olduğunu bilmiyordum:koptum:
Velhasıl, zaten optik sensörden umudumu kaybedeli 5-6 ay oluyor. Nabız bandıyla da gayet memnunum. İyi bir yol bilgisayarı alana kadar şimdilik idare etsin yeter;)

@Ahmet TOPAL teşekkürler hocam bilgilendirme için. Ben normalde Bryton rider 310 kullanıyorum sürüşlerimde. Saati ara sıra işe gider gelirken kayıt almak için kullanıyorum. Saçma sapan değerler çıkabiliyor. İşe giderken nabız bandı takıp ölçmek de pek iş değil :) Kapatabilir miyim diye düşünmüştüm bende sağlık olsun:)
Saat bence bisiklet için düşünülüyorsa pek düşünülmemeli. Ben saati hem günlük kullanım için(saat takma alışkanlığı+akıllı saat özellikleri) hem de zaman zaman koşu ve adım sayar özeliklerini kullanmak maksatlı almıştım. Pek beklentim yoktu zaten bisiklet anlamında:harika:

Optik sensoru ben de okula gidip delirken kullaniyorum nabiz hassasiyeti acikcasi cok iyi degil evet ve fark ettigim bisey var hassasiyeti yuksek nabizda kotu ,optik olarak renk degisimini olctugu icin yuksek nabizda kaciriyor diye tahmin ediyorum ama dusuk nabizlarda gayet yeterli gibi hissediyorum ulasim amacli suruslerde zone 1 ve 2 de kullandigim icin cokta kotu yanit vermiyor ama antrenman icin kesinlikle yetersiz cok tartismaya gerek yok[emoji3]

Herkese merhaba konuyu hortlatıyorum. Bu saati kullanıpda bisiklet etkinliğinde gps üzerinden cıkılan ve inilen mesafe ölçümünü benim saatim yapmıyor. son sürümünüde güncelledim yine yok. bu sorunu çözen arkadaşlar varmı acaba :)
tırmanış ve iniş bilgilerim olmadığı için hep düzlükte gitmişim gibi gözüküyor

@Yagizz2
Eğer strava kullanıyorsanız yükseltiyi düzeltebiliyorsunuz.
Saatte ise yapabilecekleriniz; sol tarafta ufak bir baro186840186840metre deliği var orası tıkanmış olabilir. Kuvvetli bir şekilde üfleyerek açabilirsiniz.

@Ahmet TOPAL
şuan iğne aramaya gidiyorum :)

Geri