Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Xiaomi Amazfit Pace Smartwatch GPS'li Akıllı Sporcu Saati

@oulouloul hakkaten saçma olmuş, ne anladım böyle hızlı kargodan. Belki artan sipariş hacmine yetişemiyor olabilir AllJoy, ben de bilsem alternatif firmaları seçerdim. Neyse, daha önce belirttiğim gibi zaten sömestr vakti evde değilim, artık dönünce getirsinler bari

@cckaraduman tatsız bir güncelleme olmuş. Ben de iOS kullanıyorum, bir önceki mesajda yazdığım gibi halen ulaşmadı. Umarım gelince düzgün çalışır.

Scudo
@cckaraduman hocam tekrardan selamlar.Saatin gpsli bisiklet kullanımında şarjı en az kaç saat gidiyor? Bilginiz var mıydı acaba?

• Beğen
Tepkiler: cckaraduman
@hasanalparslang ben saatte gps açık olarak en fazla 3 saat civarı sürdüm o zamanda yaklaşık %30-40 civarı pil harcamıştı. Çok iyi hatırlayamıyorum kusura bakmayın. Tahminen bir 7 ila 9 saat sürekli kullanım olasıdır. Onun dışında kesin bir bilgim yok.

@cem_filiz Evet o güncelleme beni baya saatten soğutmuştu ama saati fabrika ayarlarına döndürüp telefondan hem uygulama içinden hemde telefonun bluetooth bağlantısından eşleşmesini kaldırıp tekrar eşleştirince sorun düzeldi. :)

• Beğen
Tepkiler: hasanalparslang
Bu saate yazı dosyası gönderip saatte görüntüleyebiliyormuyuz? Yada gelen mesajı saatte saklayabiliyormuyuz? Okununca saatten siliniyor çünkü.

Gümrükten hala geçemedi saatim, arayıp vergisini isteseler ödeyeceğim de.. Gerçekten keyfim kaçmaya başladı.. :uzgnm:

@cckaraduman @cem_filiz Android de mi fit ile bağlantı yapamıyorum :( Güncelleme ile beraber farklı saat modelleri için senkron menüsü görünsede işlevsel değil.

arkadaşlar rehber niteliginde ikiteker bir adam incelemiş ( daha once konuya ekleyen oldumu bilgim yok gormedim ben link ekliyorum ) @İki Teker Bir Adam inceleme icin teşekkür ederiz :harika:

@cem_filiz 5 dakika önce bana hesap no gönderdiler 10.42 $ vergi çıkmış. 45 ₺ gönderdim.
İşlemi hızlandırmak için şöyle bir tavsiyede bulunayım o zaman: 05417824582 numaralı telefona sms veya whatsapp üzerinden, adınızı soyadınızı, e-posta adresinizi ve aljtr ile başlayıp yq ile biten takip numaranızı yazıp gönderin. En kısa zamanda döneceklerdir.

Kalp ritmini doğru göstermiyor malesef. Ritim 160 lardayken 110 gösteriyor. Saatin kemerini çok sıkmama rağmen böyle.

@oulouloul Evet evet, ben de kaydetmiştim o numarayı. Ismet Bey bana da dün haber verdi, gümrük vergisi kadar miktarı gönderdim bakalım.

Bir diğer kötü yanı WhatsApp ta gelen mesajları görüntüleme ile alakalı. Aynı kişiden 2 veya daha Fazla mesaj geldiyse saatte en son gelen mesajı görebiliyorsunuz. Kullandıkça bunları yazıcam ki alacak arkadaşlara bir değerlendirme olsun...

Bu saati İstanbul da elden alabilecegim yer varmı bildiğiniz?

Bakalım, dağıtım şubesine gelmiş.. Evde değildim, gün içinde imkan olursa şubeden bi teslim alayım :islik:

@bilgin b. Sahibinden üzerinde birkaç arkadaş sürekli getirip satıyor. Şişli civarındaydı sanırım

• Beğen
Tepkiler: bilgin b.
Cihazı bu sabah teslim aldım.

İlk izlenimlerim;

- Ekran parlaklığı kısmı bence son derece yeterli. Sürekli açık olup pil tüketeceği veya boştayken simsiyah olmasındansa bu çok daha iyi.
- Bildirim olayı çok başarılı, whatsapp mesajları, Netflix bildirimleri, vs vs hepsi geliyor. Türkçe karekterler çıkmıyor tabii. @12acil sola kaydırdıkça bir önceki bildirimler sırayla görülebiliyor.
- Spofity kontrolü harika! Saate offline download yapılamasa da, telefondan çalan Spotify müziğini ileri, geri, ses açma kısma vs fonksyionları mevcut. Şarkı/şarkısı isimleri geliyor ekrana.
- Kırmızı kordon ile sipariş vermiştim, açıkçası fazla iddialı, ofiste gömlekle vs pek gitmez. Siyah paslanmaz çelik kordon vardı, ondan sipariş vereceğim.
- Strava entegrasyonu sıkıntısız, kargodan eve az bir yürüyüş yaptım, GPS bağlantısı 10-15 saniyede sağlandı. Ekranda gidilen rotayı çizebilmesi (ve daha güzeli GPX dosyasından rotayı ekrana vermesi) başarılı.
- Nabız sensörü - eh işte, bazen normal okurken bazen alakasız gösterebiliyor. Zaten göğüs bandı değil de, bu şekilde bilekliklerin çoğu bu seviyede.
- Hava durumunu bir türlü senkronize edemedim (uygulama lokasyon seçili). Nedense seçilmedi diye çıkıyor saatte (iOS kullanıyorum).
- Pek bilinmese de cihazda barometre sensörü mevcut. Pusulada üzerine tekrar basıp, sola çekince barometrik basınç ve GPS koordinatları çıkıyor. Aslında saat arayüzlerinde 12 veya 24 saatlik basınç grafiğini çizse çok faydalı olur @cckaraduman firma ile yazıştığınızı hatırlıyorum, belki bu da bildirilebilir. Özellikle outdoor kullanımda fayda sağlıyor (Casio ProTrek modellinde vardır mesela).
- Sensör bağlantısı... Yok tabii şu haliyle. ANT+ desteğinin bu saatten sonra gelebileceğini zannetmiyorum, lakin donanımsal olarak desteklemesi gerekebilir. Ama cihazda bluetooth var, bluetooth sensörlere (nabız, vs) bağlanması teorik olarak imkansız değil. @cckaraduman ne dersiniz? Mesela bende Polar H7 HR bluetooth göğüs bandı var, bu tür cihazlara bağlanabilse, tadından yenmez :islik:

İlk izlenimlerim bu şekilde. İlk piyasaya çıktığına göre pek çok yazılım ve firmware güncellemeleri yapıldığı için, internette okuyacağınız eski incelemeler bütün özellikleri yansıtmayabilir.

• Beğen
Tepkiler: musaataseven
Android te WhatsApp ile ilgili sorun var. Aynı kişiden gelen çoklu mesajları okuyamıyorum. Sadece en son geleni okuyabiliyorum. Sağa kaydırınca siliniyor sola kaydırınca bloklansınmı diye bir uyarı çıkıyor

iPhone amazfit app'te MY STATE bölümüne girince şöyle bir uyarı alıyor muaunuz?

Dosyalar

• D7E0EF52-3278-49B9-8E5A-C28449D476F3.png
    D7E0EF52-3278-49B9-8E5A-C28449D476F3.png
    4,7 KB · Okunma: 30
@oulouloul evet, bende de aynı. sanırım Amazfit Stratos (Pace 2) bu özellikleri destekleyecek.

Geri