Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Xiaomi Kamera

@ogeday13 sandiskin indirimi daha fazla yoksa ikiside iş görür. ama samsung alırsan yanlışlıkla suya düşsede sıkıntı olmaz

• Beğen
Tepkiler: ogeday13
Scudo
Bi sorum var benimde, kamerayı gidon veya göğüs aparatına bağlamak için housimg gerekli mi?

@hsnbykkls
Hayır değil ama çifte garanti istersen saglamlık acısından olur tabi yalnız housing netliği bir stop azaltır cunku araya bir cam daha girmiş oluyor. Yagmur yoksa aluminyum çerçeve kılıflar yeterli olur

• Beğen
Tepkiler: hsnbykkls
@ogeday13 Okuma / Yazma hızları önemli. Ama burada yazma hızı daha önemli. Ben Samsung Evo aldım. 20 Mb/s yazma, 80 Mb/s okuma hızı var. Sadece İstanbul'da 64 gb kart bulamadım. O yüzden iki tane 32 gb aldım.

@hsnbykkls housing soneryen'in dediği gibi kaliteyi azaltacaktır. Ancak kamerayı korumak için alüminyum koruyucular var. Ben almıştım. Çok memnunum. Yeni modelleri çıkmış.

Merhaba tekrardan,

Kamera ile ilgili sorularım olacak yine :)

Öncelikle kameramın versiyonu 23L, buna göre internet sitesinden 1.2.6'yı yükledim. Ayrıce Google Play'den en son APP'i de kurdum. Daha önce internetten bulduğum bir apk'da görünüm farklıydı.

28209 dosyayı görüntüle

Time-Laps video seçeneği tam olarak ne işe yarıyor? Ya da nasıl kullanıyor. O moda alınca 0.5s/1s/2s/5s/10s/30s/60s/ seçenekleri var. Herhangi bir süreyi seçip kayıt tuşuna basınca aşağıdaki ekran geliyor.

28211 dosyayı görüntüle 28212 dosyayı görüntüle

Tekrar kayıt tuşuna basınca çekimi tamamlıyor. Ancak ne kadar beklersem bekleyeyim, hep 1 saniyelik bir kayıt yapmış görünüyor.
Belki ben olayın mantığını anlayamadım. anlatabilecek biri var mı?

28213 dosyayı görüntüle

Bir diğer sorum ise aşağıdaki seçeneklerde sizin tercihleriniz nelerdir?

Loop Recording (tam olarak ne işe ne yarıyor?)

Lens Rectification (Kenarlardaki bozuklukları düzeltmek için mi? Kullanıyor musunuz?)

Video Rotate (Çekimde görüntüyü döndürmek için mi? Kullanıyor musunuz?)

Emergency Backup (Bu yedeklemeyi nasıl neye göre yapıyor bilgisi olan var mı? Tercih ediyor musunuz?)

28216 dosyayı görüntüle

Teşekkürler :)

Ankara'da Eymir gölünde çektiğim timelapse. (saniyede 2 resim alarak 1 saat 40 dakikalık çekim)
Timelapse modunda kamera seçilen aralıklarla fotoğraf çeker. Gopro studio programıyla kolayca birleştirilir.

Video Time Laps'in kullanım mantığını anladım sanırım... Biraz uzun süren bir işlem anladığım kadarıyla. Lens Rectification ve Video Rotate seçenekleri de tamam :) Diğerleri hakkında henüz bir fikrim yok.

Ben bir tane yedek batarya ile almıştım kamerayı. Kingma markalı bataryalarda var. Kullanan oldu mu aranızda? Performans farkı var mı? Biraz daha pahalı ama verimli ise tercih edilebilir diye düşündüm.

@ismail.yüksel
evet hocam videolarınızı xiaomi reklamlarında kullanabilirmiyiz diye mesaj attılar ;)

@chnkrmz aliexpressten nasıl alışveriş yapıyorsunuz ve dolar olarakmı türk lirası olarakmı satın alıyorsunuz

@saphane1234 kredi kartı ile alışveriş yaptım ben. dolar üzerinden hesabını yapıyorsun alışverişten sonra dolar kaç liraya deng geliyorsa hesabından ona göre çekiliyor

• Beğen
Tepkiler: DOKTORBEY
@chnkrmz Merhaba benim kamera da sonunda geldi.İlk yaptığım çekimi göğüs aparatı ile yaptım ama kamera önümü çekmiyor.Sadece ön tekerin sonuna kadar çekim yapabiliyor.Bunu hangi aparatla önlerim.

göğüs bandında zaten kemarayı havaya kaldıracak aparat olması lazım. foto atarmısın
@serdarkoc

@chnkrmz Doğrudur vardı ama benim sele biraz yukarıda ondan dolayı böyle oldu galiba :) Eve gidince fotoğrafları atarım.

@serdarkoc tmm varsa onu biraz daha havaya kaldırman lazım. yani bisiklet sürerken ileriyi görmesi lazım kameranın. ayakta dik dururken yukarıyı çekmesi lazım oluyor o sırada da :)

@chnkrmz Siz kamerayı su altı kabı ile mi kullanıyorsunuz ?

ilk kullandığım zamanlarda su kabı yoktu
şuan mevcud ama bu seferde kullanacak zamanım olmadı :D
genelde paylaştığım videolarda müzikli ayarladığım için dış sesler pek önemli olmuyor benim için.
yani su kabıyla kullanmaya devam edicem bundan sonra. çünkü kaza geliyorum demez. bide kameradan olmayalım

@chnkrmz Bende su altı kamerayla kullanıyorum ama bu sefer de buhar yapıyor :( Siz göğüs bandına kamerayı kabı olmadan nasıl bağlıyorsunuz.

xiaomi de altında takma yeri var gene. sende hangi kamera var

@chnkrmz (link)
Aldığım göğüs bandı bu , fotoğraflardaki aparatı sadece verdiler.

@chnkrmz Bende de xiaomi yi var ama nereye takacağım.Göğüs bandında öyle bir aparat gelmedi.

Geri