Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Xiaomi Kamera

@Murat Ü. Rica ederim. Muhtemelen kullanırsınız ama kullanmadığımdan ve denk gelmediğimden sağlıklı yorum yapmam saçma olur. Pil çok büyük ihtimalle aynı, sadece malzeme ve üreten firma farklı olduğundan mah değerleri ve kullanım süreleri farklı oluyor diye düşünüyorum. Yurtiçi bir sitede sanırım CN versiyonu var hala 320 lira gibi bir fiyatı vardı. İsterseniz link bakabilirim size.

Düzenleme: CN versiyonu değil EU versiyonuymuş, 345 lira ve 2yıl ithalatçı garantisinde.

Pilleri satmayı düşünürseniz 1 tanesine talip olabilirim :)

Scudo
@sspl
@sspl teşekkürler. Pilleri kullanmayı tercih ederim. :) Aliexpress sitesinden alırım kamerayı. Ancak olur da kamerayı alıp pilleri kullanamazsam uluslararası versiyonda, o zaman pilleri verebilirim.

Acaba bu pil konusunda kesin bilgisi olan var mı aramızda? Bu şekilde kullanan?

LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben 2 kamera aldım biri yeşil biri beyaz (Avrupa versiyon) ikisinden de memnumum. 5 adet bataryam var ve harici şarj aleti kullanıyorum şarj için tablet adaptörüyle şarj ediyorum. Pilin zaten cihaz içinde bırakılmasını kimse tavsiye etmiyor. Haziranda Downhill yaparken kolum kırıldı o zaman satmıştım. Şimdi yeni bisiklet alıp tekrar binmeye başlayınca 2 kamera 5 pil ve 2 adet 64 gb kart ile kullanıyorum 32 gb bana yetersiz kalıyor daha önceki kullanımlardan dersimi aldım. 4k şu an için bana gereksiz ama belki 1 sene sonra gene Xiaomi f/p olarak daha uygun bir ürünü piyasaya sürer o zaman bakarım :)
Bu da gecen haftaki test sürüşümden bir video

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Eto3401
@Halilibrahim
Geçmiş olsun @Halilibrahim . Bu durumda CN serisinin pillerini EU serisinde de kullanıyorsun sanırım.

Video da güzelmiş. :)

@Murat Ü. 5 pil alıyorum camelbak cebine, bittikçe karışık dolduruyorum voltaj aynı mah farklı, gopro değil bunlar çok takılmayın bu tür ufak tefek nazlara :D
Video yorumu için de teşekkür ederim.

@Halilibrahim
Teşekkürler :)

su altı kabını silikon yağı ile izole etmek lazım. ayrıca kum vs kalmaması lazım conta arasında. bu tüm cihazlar için böyle.

Dünkü arazi sürüşümden kesitler:)

arkadaşlar herkese merhaba. direk konuya giriyorum. xiaomi yi euro aldım. bır kac denemeden sonra sunu fark ettım. 24 FPS de çekim yapınca gayet net bır cekım yaparken 30 FPS çekince görüntü beyazlaşıyor yanı sankı buhulu/bulutlu gibi oluyor. sizce neden olabilir.

Geri