Scudo Sports

İnceleme Xiaomi Kamera

Scudo
@chnkrmz bu uv lensin iki çeşidi var hangisini almalıyım sence? (link) (link)
birine uv 37 mm yazıyor.

@chnkrmz bu arada ben bataryaları hiç üzerinde bırakmıyorum.

LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@chnkrmz o anormal bi durum hocam. farklı bi batarya ile deneme şansınız var mı?

@chnkrmz 1 dk sı 1080p de nasıl 1gb tutuyor ?
3 boyutlu 1080p Avatar filmi 20 gb.

@EnesKlf07 60 karesaniyede tutuyo :D belki güncelleme ile düzeltmiş olabilirler. ilk aldığımda öyleydi akşam gene bi denerim senin için

Yenisini alan oldu mu acaba?

@Murat Ü. 4k yı mı diyon. bence yoktur. yani hala 250 dolar ise. 150 dolar diye hayal ediyordum ben alırım diyordum

@chnkrmz
Aynen fiyatı pahalı. Merak ediyorum nasıl bir şey oldu diye. Şu aşamada ben de alamam.

Az önce sipariş verdim Xiaomi yi. Micro Sd 32 gb aldım bence fazlasıyla yeterli olur eğer dediğin gibiyse bir işime yaramayacak 32 lik @chnkrmz

@EnesKlf07

hepsinden 1 er dk olarak çekim yaptım
2K 30 fps = 109 mb
1080 60 fps = 159 mb
1080 48 fps = 109 mb
1080 30 fps = 85 mb
1080 24 fps = 73 mb
720 120 fps = 130 mb ( oda ışığında kalitesi çok kötü. gündüz çekilirse iş görür )

hatırlamıyorum ama acaba ilk incelemeyi yaparken mi yanlış yazdım yada sonradan güncelleme ilemi düzelttiler hiç bilmiyorum.

@EnesKlf07 Kodlama yöntemlerinin ve çıktı uzantılarının farklı olduğunun farkında mısınız?

10:35 dk 1080p 60fps de 1.9 gb
21:40dk 1080ğ 30fps de 1.9 gb tutuyor bu arada benim xiaomi'de. Yanlış bilgilenme olmasın.
1.9gb de otomatik kesip ikinci videoya geçiyor kaldığı yerden.

hayırlı uğurlu olsun. xiaomi kameramı mefta ettim kendi kendime :agla:
şu kısa devre olayını halledeyim derken batırdım galiba. bi hayırlı olsun alırım. artık xiaomi kameram yok :acpsnr::uzgnm:

@chnkrmz senin incelemeyi görüp almıştım üzdü :(

@chnkrmz
Nasıl oldu? Geçmiş olsun kötü olmuş. Hepimiz herhalde senden görüp aldık...

@Murat Ü. şu kısa devre olayını halledeyim dedim açtım tüm vidaları söktüm. çektiğim parça kağıt gibi devre ile bağlıymış onu yırttım :islik:

@chnkrmz kötü olmuş gerçekten... Alacak mısın yeni bir tane?

@Murat Ü. alabilirim. şu siyah rengi var eu diye geçiyo. ne farkı var bilmiyom ama belki onu alırım belki bekleyip 4k nin fiyatının düşmesini beklerim

Geri