Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Xiaomi Kamera

Scudo
bluetooth yazıyorda özelliklerinde her yerde bi benmi göremedim kumandasıda telefonla çalışıyor ne anladım bu işten

@chnkrmz Valla süper yerler içşm gitti resmen...Hele o telefonu yukarı kaldırıp fotoğrafını çektiğin beton bentli dere bölümü...Kamp at 3 gün kal orda :)

Videoların arkasına müzik eklemek yerine doğanın ve bisikletin yoldaki çukurlara girip çıkarken çıkan sesini dinlemek daha keyifli olur gibi geliyor bana. Bu videoları seyretmek sessiz film seyretmek gibi geliyor bana görüntü var ama görüntünün sesi yok hissedemiyorsun videoyu o anki heyecan ve adrenalini

@Anonim
valla öyle. derede akıyo zaten hemde buzz gibi :D

@mustafa genç
aslında müzikle beraber orjinal seside veriyorum. müziğin sesini kızmayı unutmuşum arka plan sesleri arka planda kalmış biraz :)

• Beğen
Tepkiler: Yalnız Pedal
@mustafa genç
Haklısınız aslında.

• Beğen
Tepkiler: Yalnız Pedal
@chnkrmz vallahi resimlerde çok güzel mekanda böyle yerleri gördükçe içim geçiyor

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
Ailece sahilde yaptığımız bisiklet turundan bir an karesi. Fotoğraf xiamoi yi ile çekildi. Yalan yok biraz saturation(renk) verdim. Ben fotoğraftada diğer arkadaşlar gibi başarılı olduğunu düşünüyorum. Ama niye kare çekiyor ona ayarlardan bakmam lazım.

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/12122949_166598107015803_8891995059190126339_n.jpg?oh=0867f5efe80711f92334c64062bfd9c4&oe=5697C07C

@soneryen ben mp düşürerek 12 yaptım o zaman geniş çekiyor

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Bu kameranın fiyatı 65$, 84$ kimi sitelerde de 114$ neden böyle dalgalanmalar var bilen varmı? Veya aynı isim altında kaliteleri mi ffarklı?

@Ferhat Karaca
yanında verdiği şeyler farklı olabilr

(link)

@chnkrmz

Ustteki linkte bulunan urunun yanında ekstradan verilen bir pparça varmı? Ben göremedim.

(link)
(link)

Kamera + yedek batarya 76 dolar.

@chnkrmz

Her yerde farklı fiyat olunca insanın aaklına acaba ucuz olanları cakmami diye geliyor...

ürün aşırı derecede tutuldu galiba bir çok yer satıyor tabi dolayısıyla en uygun satanla uygun satmayan direk göze batıyor. ama çakma çıkacağını sanmıyorum.

(link)
Bu baslikta ciddi bi kitle var akliniza takilanlari burada da danisabilirsiniz

Bu kamera favorimdi. Ancak yavaş yavaş soğudum ekran olmaması nedeniyle. Acaba her an telefon ile bluetooth üzerinden kontol imkanı var mı?

Geri