Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Xiaomi Kamera

@avanak_abdi
Ben ekrana hiç ihtiyaç duymuyorum. Çokta gerekli olmuyor. Tuşun tepki seslerinden bir müddet sonra hangi modda olduğunu anlıyorsun. Ekran olsa elbette iyi olur ama bataryada daha kısa süre gidecek. Birde fayda maliyet olarak baktığınızda ekransız haliyle kabullenip değerlendirme yaptığınızda emsal kalitede video çeken gopro bu kameranın 4-5 katı fiyata.

@chnkrmz Birde o şekilde deneyeyim. Bende yukarıda fotolardan sonra fotoğraf çekimini denedim gayet güzel şeyler çıkıyor.
@chnkrmz

Scudo
bluetooth varmı cihazda bilen yazsın heryerde yazıyorama göremedim kumandasıda telefonun bluetooth özelliğyle çalışıyor

@Mehmet H. blutut yok cihazda sadece wifi var. wifi ile telefona bağlanabiliyor. wifi kumanda varsa şayet onunlada bağlanabilirsin mi bilemem çünkü xiaominin fıtratında telefonla bağlanmak var

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@Mehmet H.
@chnkrmz
Orjinal kumandası alınır ve orjinal çubuğu alınır sorun kalmaz diye düşünüyorum

@soneryen kamerayı aldıktan sonra ürünü hiç takip etmedim. kumanda çıkarttıysa kendisi olur tabikisi.
ama ben hiç kumanda ihtiyacı duymuyorum. kumanda olmasada olur benim için

@chnkrmz
Vallahi bende alıştım aslında ama orjinal kumanda üzerinde fotoğraf tuşu ayrı video ayrı. Kendisi direk hangi tuşa basarsan o işlemi yapıyorsa güzel. Ben dün foto yerine birkaç sn lik video çekmişim. Modu karıştırdım anlayacağın.

@soneryen öyle olduğunu sanmam ama öyleyse çok iyi olur. ozaman bende almayı düşünebilirim.
ama benim tahminim.
video modundayken foto ya basınca fotoğraf moduna geçiyo olabilir.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@chnkrmz
Kumanda aşağıdaki gibi. Ben aldım cuma günü geldi ama kardeşimde. Bugün yarın getirir. O zaman detaylı bilgi veririm :)

http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/04/2b4b5b66e009946cd39d21c3d9bf1aa0.jpg

Ürünün linkini atabilir misiniz en uygun nerede var ?

@yusuffeyyaz48

Ben Xiaomi Yi ile ilgili tüm alışverişlerimi gearbest sitesinden yaptım. Ufak tefek aksesuarları ise aliexpress sitesinden yaptım. Ben kumandayı 11.89 dolara almışım. Şimdi 8.49 dolar. Zaten gearbest'ten ne alsam hep ben aldıktan sonra fiyatı düşüyor :D

(link)

@Murat Ü.

Bi test ette bizde alalım o zaman seni bekliyorum.
@chnkrmz
Mod değiştirse bile iyi olur kameraya dokunmaya gerek kalmaz. Örnek kaska takılıysa mod değiştirmek bela.

@yusuffeyyaz48 verdiğin linki kontrol ettim kendim siparişimden. Benim siparişimde senin linkine çıkıyor. Ancak ben 67 dolara almıştım. Bu rengi 86 dolar olmuş. Beyazı ise 67 dolar. (link)
Beyazını bir arkadaşıma almıştık. Son derece şık diyebilirim. Ben beğenmiştim. Sadece renk için 20 dolar fazla vermeye değmez bence. Tabi yine siz bilirsiniz. :)

@soneryen elime geçer geçmez test edip bilgi vereceğim.

Orjinal housing alan oldumu. O kadar para verelim mi değer mi. Belkide orjinal housingide kingma falan ürettiyse ve aynı kalitede ise o kadar para vermeye değmez diye düşüncem var

@soneryen

Ben gearbest sitesinden OEM almıştım. Tokası çatladı bir süre sonra. Japon ile yapıştırdım dalışta kullandım sorun çıkmadı. Ancak başa yerlerden çatlıyor. Muhtemelen derine inince basınçtan daha da beter olacak. Durum böyle olunca gearbest fotoğraflarını attım. 6 dolar kupon verdiler. Gittim 25 dolara orijinalini aldım. Ancak 1,5 ay oldu herhalde. Kumanda geldi diğer paket yok. Takipsiz göndermişler. Bekliyorum bu hafta da gelmezse tepelerine bineceğim. 30 dolarlık siparişti. Yani ben aldım kısacası ama elime ulaşmadı henüz.

@Murat Ü.
Benimde çatladı makine kitlenince onunla birlikte geri yollamıştım kingma aldım kingmanın toka iyi sağlam gibi. Sen orjinal gelince derinlemesine test edersin değerse öder alırız. bende dalış için aksine normal zamanda bisikletse falan kingma iş görüyor. Bisiklette bile her ihtimale karşı housingde kullanıyorum. Önemli olan dalış. Birde dalışta buhar yapıyor bazen. Son olarak kingmanın aç kapa ve start tuşları noname olana göre daha sert bazen açılıp açılmadığı anlaşılmıyor. Gündüz dışarda ledlerde belli olmuyor. Avcumun içiyle karanlık yapıp ışık yanıyor mu diye bakmak zorunda kalıyorum.

Peki bu kamerayla hem fotoğraf hem video cekebiliriz dimi ?

@yusuffeyyaz48
Kameranın video ve fotoğraf modları var. Ancak ikisini aynı anda yapamıyor. O özellik sanırım GoPro Hero 4 black ve silverda var.

Bana da aldıracaksınız bu kameradan gopro benim için gereksiz xiaomi yi fiyatına göre iyi 300-350 tl yeter herhalde kamera ve aksesuarlar için.

@chnkrmz saçma olanda o kısım heryerde bluetooth yazıyor ama yok cihazda bende kumandaya o kadar para verdim telefonsuz çalışmıyor
zaten telefonla wifiden bağlanıyorsun ordan değiştirirsin modu kumandayla hem wifi hem bluetooth açman gerekecek ekstra şarj gidecek tek artısı telefonu çanta yada cebinden çıkarmana gerek olmayacak pekte mantıklı durmadı benim için şu kumanda
akıllı telefon yok bende o yüzden almıştım boşuna almış oldum :)

• Beğen
Tepkiler: Emrah Demirci
Geri