Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Xiaomi Kamera

@soneryen slow motion deneme yaparken uyarı vermişti tam aklımda yok fakat bu modelde yok gibilerden tercüme etmiştim. Fakat güncellemeden önceydi galiba daha sonra düzelmişmidir. ayrıca slow motion çekim için hangi ayarı seçmeliyim? Şu an dairedeyim akşama deneyeyim

Scudo
@Saim Karagöz
Ben hiç denemedim ama ayarlarına bakmak lazım. Akşam bakarız denemiş oluruz.

hızlı çekim yapmayı başardım tam anlamadım ama neyse. Slow motion nasıl ayarlanıyor. Bilenler yardımcı olabilir mi?

@Saim Karagöz
Az önce baktım ama slow motion yok yada ben bulamadım. Ben slow motionu videoyu işlerken yapıyorum. Kendi menüsünde yok yada bulamıyorum. Varsa paylaşılırsa öğrenmiş oluruz. Bu arada ben wifi ile telefondan değilde pc'den bağlanmak istiyorum. Onu arıştırıyorum.

Arkadaşlar yazacağım diye söz vermiştim. Ancak fırsat bulabildim. Bildiğim ve anladığım kadarıyla ayarlar menüsündeki seçeneklerin açıklamalarını yazmaya çalıştım. Yanlış bilgi vermişsem ya da eklenecek şeyler varsa ve belirtirseniz yazıyı düzenliyor olacağım.

VIDEO
Quality: Video kalitesini ayarlıyor.
Time Stamp: Çekimlere tarih saat ekliyor sanırım. Denemedim.
Resolution: Çözünürlük
Standard: PAL ve NTSC seçenekleri var. Ülkemizde PAL kullanılıyor.
Metering Mode: Pozlama yaparken neye göre ölçüm yapacağını seçiyoruz buradan.

PHOTO

Resolution: Çözünürlüğü ayarlıyoruz.
Default Photo Mode: Varsayılan fotoğraf modunu seçiyoruz.
Camera Default Star Mode: Kamerayı açtığımızda fotoğraf modu ile mi yoksa video modu ile mi açılsın
Time Stamp: Çekimlere tarih saat ekliyor sanırım. Denemedim.

CAMERA

Preview: Önizleme
Auto Low Light: Otomatik düşük ışık. Her çözünürlükte aktif olmuyor. 1920x1080 50P’de aktif mesela.
Loop Recording: Hafıza kartı dolduğundan çekilen kayıtların üzerine yazıyor olması lazım. Bence kapalı kalması iyi olacaktır.
Lens Rectification: 155 derecelik bir açı ile çektiğinden kenarlarda bozulmalar oluyor. Bu seçeneği aktif hale getirirseniz bozulmalar kaybolacaktır. Edit aşamasında da çoğu yazılımın bunu düzeltme özelliği var. Ben geniş açıda o bozulmaları seviyorum. O yüzden kapatmadım.
Auto turn on Wi-Fi with device: Aktif ederseniz kamerayı başlattığınız zaman kameranın Wi-Fi’si otomatik olarak başlar.
AV Output: AV çıkışı. Kullanım yerleri açıklayabilecek birileri varsa memnun olurum J
Video Rotate: Ters bir şekilde bağlarsanız kamerayı bir yere ve bu seçeneği aktif ederseniz normal olarak çeker. Güzel bir özellik.
Emergency Backup: Tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler.
Unbind all bluetooth controller: Tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum. Bluetoothlu bir aksesuar ile mi kullanılıyor acaba? Bu satırları yazarken kumandası hala elime geçmemişti deneyemedim. Bilen biri var mı ne işe yarıyor?
Buzzer Volume: Kameranın çıkardığı sesi yüksek, düşük ya da tamamen kapalı olacak şekilde ayarlıyor.
Wi-Fi Settings: Wi-Fi ayarları.
LED Mode: LED ışıklarını kapatıp açmak için.
Camera Clock: Kamera saat ayarları.
Auto Power Off: Kameranın otomatik olarak ne kadar süre sonra kapanacağını ayarladığını düşünüyorum. Denemedim.

DEVICES

Model: Kamera modeli
Serial Number: Seri numarası
Firmware Version: Kameranın içindeki yazlımın versiyonu
SD Card: SD Card’ın mevcut kapasitesini ve SD Card’ı formatlamak için kullanılan seçenek.
Find Camera: Kamerayı kaybederseniz bu seçenekten kameranın ses çıkarmasını sağlıyorsunuz. Bulmak için J
Restore Factory Settings: Fabrika ayarlarına geri dön.
Firmware Log: Sanırım yazılımın kaydını tutuyor.

@chnkrmz

(link) arkadaşlar bu z23l modeli daha yeni bir model mi?
(link) bundan bir farkı var mı?

@oztek2323 bazı yerlerde focus problemi giderilmiş seri diye geçiyor

bu arada kumanda cihaza tanıtılıyormuş onuda öğrenmiş olduk otomatik wifi açık ayarı açık olanlar kapatsın cihaz açıldığında iki defa wifi tuşuna basıp eşleştiriyorsunuz

Ben şimdi bu kumandayı ve bazı aksesuarları almıştım gearbest.com'dan. Bir ürün stokta yok diye beklettiler. İptal ettirdim parasını iade ettiler. Kumanda da yokmuş. Kumandayı ayrı diğer aksesuarları ayrı kargoladılar. Ancak takipsiz göndermişler. Kumanda sonradan kargolanmasına rağmen geldi. Ancak diğer paket -ki içinde orijinal su altı kabı vardı- hala gelmedi. Gearbest'e yazdım ancak biraz daha beklemem gerektiğini söylediler. Ağustos sonunda kargolanmıştı. Kumanda ise Eylül'ün 7si gibi. Umudumu kestim. PTT takipsizlerde yapabilecek bir şey yok dedi. Geleceğini sanmıyorum. Umarım Gearbest geri ödeme yapar. Aklınızda olsun mutlaka takipli isteyin. Şu anda ilk kez başıma böyle bir şey geldi. Onlarca kez alışverişim oldu.

Benim de son siparişim gecikmeli geldi. 1 Ağustosta verdiğim sipariş 28 Eylülde elime ulaştı. Umudu kesersen paypal üzerinden hak talebinde bulunabilirsin.
Kargo takibi şu şekilde:
  • 2015-09-28 12:36:00?ANKAYA, Teslim Edildi ANKARA, ?ANKAYA PDM/?ANKAYA PDM
  • 2015-09-28 07:56:00?ANKAYA, Da??t?c?ya Verildi-Cihet No:40096926 ANKARA, ?ANKAYA PDM/?ANKAYA PDM
  • 2015-09-22 14:47:00?ANKAYA, PTT ??yerine Girdi, Cihet Haz?rlama Listesine Eklendi ANKARA, ?ANKAYA PDM/?ANKAYA PDM
  • 2015-09-22 08:48:00?ANKAYA, PTT ??yerine Geldi ANKARA, ?ANKAYA PDM/?ANKAYA PDM
  • 2015-09-22 00:30:00YEN?MAHALLE, PTT ??yerine Sevk Edildi ANKARA, ANKARA P.?.M./ANKARA P.?.M.
  • 2015-09-21 14:19:00BA?AK?EH?R, PTT ??yerinden ??kt?, PTT ??yerine Sevk Edildi ?STANBUL(AVR), ?ST.ULUSLARARASI P?M/?ST.ULUSLARARASI P?M
  • 2015-09-19 11:17:00BA?AK?EH?R, PTT ??yerine Girdi, Yurtd??? Kabul Geli? Kayd? Yap?ld? ?STANBUL(AVR), ?ST.ULUSLARARASI P?M/?ST.ULUSLARARASI P?M
  • 2015-09-19 11:17:00Send item to customs (Inb) Turkey, Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen)
  • 2015-09-19 08:18:00Receive item at office of exchange (Inb) Turkey, Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi
  • 2015-09-15 18:11:00The item was forwarded to the destination country (Otb) China (Yurt Disi), Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden)
  • 2015-08-04 20:19:00Receive item from customer (Otb) China (Yurt Disi), Gonderi musteriden alinmistir

@erenekinci

Benim takip numaram yok. Sorun orada... Şu an nerede kimde bilmiyorum. Biraz daha bekleyeceğim bakalım. Olmazsa çözüm bulacağım bir şekilde.

Bu arada kumandayı inceledim. Son derece ufak ve şirin :) WiFi açıkken eşleşiyor ama sonra wifi ışığı sönüyor. Sanırım WiFi kapalıyken çalışabiliyor. Güzel bir alet, ben sevdim.

KumandA eşleştikten sonra makineyi daha sonra başka bir gün açınca tekrar wifi tuşuna basmaya gerek var mı

@Murat Ü.
Anladım. Sen yinede iyice bak bakalım. Hayırlısı olsun bu arada

bu arada şifre koyarsanız sakın unutmayın. neyseki kameraya koyduğum şifre wifi internet şifremle aynıydı da standart şifrelerimi denerken buldum.
ama ya hatırlamazsak. kameranın şifresini acaba nasıl sıfırlıyoruz :ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@chnkrmz en güzeli bi yere not etmek hani önceden pcde vardı artık internet bağlantısından o kadar paranoyaklık yapar oldum ki hepsi gizli yerlere yazıyorum.Birde Kirili alfabesi öğrendin bu sene halk eğitim kursunda sağa sola yazsam da çok çakan olmuyor :D

kameraya wifi şifre koyupta unutursanız zaten şifre yazma kısmında şifremi unuttum seçeneği varmış. gerçi ben unutmadım ama şifremide kabul etmedi.
kamera açıkken kapama tuşu ile wifi tuşuna basılı tutunca şifreyi sıfırlıyor

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Daha önce sorulduysa kusura bakmayın, henüz konunun tamamını okuyamadım. Benimde niyetim var kameradan almaya, banggood sitesinde 63 dolar sanırım şuan en uygun fiyatlı orası. Bildiğim kadarıyla cihaz aparatsız geliyor, benim kullanım amacım sadece bisiklet için olacak. kask bağlantı ve gidon aparatı almayı düşünüyorum, gidon aparatını buldum ama kask aparatından emin olamadım. Siz kullanıyorsanız ürün linki verebilir misiniz?

Geri