Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Xiaomi Kamera

@chnkrmz
Evet evet orası şimdi hatırladım. Yetkisiz işlem değilde. Ürün itirazından yapıyorsun herşeyi

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
Scudo
hiç önemsemezdim böyle şeyleri ama demekki paypalın her yerde ağırlığı var.

@Anonim
Dur veriyorum.

Sana mail atacağım. Mail adresini özelden gönderirsin.

@soneryen geçmiş olsun anlaşılan baya uğraşmışsınız. Bunda sonra ki yurt dışı alışverişlerinde paypal'ın ve sitelerin güvenirliğinin önemini anlamış olduk. Tekrardan geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@MakRo
Teşekkür ederim.

Umarım kimse paypalı kötü emellerine alet etmezde yurtdışı satıcılardaki türkiye karşı olan güvensizlik ordada olmaz.Paypal önceki alışverişlerinizede bakıyor böyle birşey sezerse zaten iade yapmaz.Gearbest gerçektende sıkıntılı bir site.Stok yoktur satış yapar para iadesi yapmaz saçma sapan cevaplar verir mesajlarına.Benimde başımdan geçti aldığım ürün gümrüğe takıldı geri gitti ellerine ulaştığı halde ödeme yapmadılar.Banada itirazı kapatın dedi sakın kapatmayın.2 ay uğraştırdı ancak paramı aldım paypal sayesinde.Fiyatlarıda genelde diğer sitelerden ucuz ancak bedava verse gearbestten alışveriş yapmıyorum bu olaydan sonra.Daha önce epey siparişim oldu pek sorun yaşamamıştım.

Paypalı kredi kartına aracı olarak mı kullanıyorsunuz yoksa paypal hesabına para yükleyerek mi kullanıyorsunuz? Yanlış bilmiyorsam Paypal'dan yurt dışı alışverişlerde hesaptan para ödeme olmuyor sadece kredi kartı aracı oluyor. Tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırsa çok makbule geçer.

@-Ertuğrul Ben aracı olaraj kullanıyorum...Sanal kartım tanımlı paypal hesabımda fakat paypal kart alıp kullanan arkadaşlarda var...

@Murat Ü. Geçenlerde @soneryen in de başına geldi, bu konuyla ilgili bir video çektim kendilerini aradım ama açan dahi olmadı son bir kez daha saat farkı olabilir diye arayıp izahat isteyeceğim, ondan sonra da bununla ilgili bi video yayımlayacağım sosyal medyada ifşa edeceğim...

@Murat Ü. Yok şu sabah bi erken kalkıp arayayım ingilizce alt yazılı şekilde ifşa edeceğim sonuçta bir sürü alışveriş yapan var ülkemizde..

27 EKİMDE SİPARİS VERMİSTİM FAKAT HALA PROCESSİNG YAZİYOR.. NE ANLAMA GELİYOR..

@Y.Feyyaz
Sanırım henüz kargoya verilmemiş. Gearbest ise sorun durumunu. Stokta değilse stoklara girmesini beklerler göndermek için. Haber vermiyorlar.

@soneryen @Anonim merak edip Paypal'ın sitesine baktım. "Satıcı ile anlaştığınız için hak talebi kapanmıştır" yazıyor. Fakat ben bir anlaşma yapmamıştım. Ardından kartı kontrol ettim, 95 TL'lik bir iade gerçekleştirmişler 16 Kasım'da. Mail gelmedi hiç diye ben bakmamıştım. Meğer iade almışım. PayPal'ın önemini gördüm. Boşuna dün adamların günahını aldım :D

@Murat Ü.
Evet sistem o şekilde işliyor. Ödeme olmadan kapatma hakkı yok. Ödeme yaptığı için sizin rızanız olmadan kapatmışlar. Hadi geçmiş olsun

@Murat Ü. Paypal alıcıyı kesinlikle koruyor ama bu tip durumlarda çok yavaş işleyebiliyor...Mesela atlas outdoor daki gore ceketlerim para iadesi bu hafta geldi ki baya bi uğraştırdılar beni iki ay... Ama tabii daha iyisi çıkana kadar en iyisi bu :)

Geri