Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Xiaomi Kamera

Merhaba arkadaşlar, ben de siparişimi 2 gün önce verdim.Gidon aparatları hep çok kaba ve pek sağlam durmuyor. Arkadaşımın sj4000 inde incelemiştim. Onun yerine aparatları araştırırken (link) buldum, çok sade ve şık bir aparat. Diğer aparatlarla gidona kule yapmaya gerek yok :D Bilginiz olsun. Sipariş verdiğim linkleri paylaşacağım

Scudo
Selamlar bana gogus veya kaska takmak icin aparat lazim da Turkiye de bulabilir miyim ? Tesekkurler

@Anonim Bilgi için teşekkür ederim.Titreşimi göz önünde bulundurarak alıyorum yani bir gidon aparatı alacak olursam(ki alıcam) bunun gibi devasa bir aparat yerine onu tercih ederim
(link)

@Y.Feyyaz (link) sitede var hocam, fiyatlar haliyle aliexpressin üstünde

@Çağlar Çağlayan
Tabii ona göre bu çok daha az yer kaplıyor daha kibar duruyor :)

Kamerayı ilk aldığınızda kaç saat şarj ediyorsunuz? Kullanma kılavuzu çince olunca işin içinden çıkılmıyor :D

@-Ertuğrul
Doğa kanunu gibi sabaha kadar taktım alışkanlık

kafana göre takıl farketmiyo. kullana kullana batarya kendine geliyo zaten

kamera şuanda 62,89 dolar arkadaşlar

(link)

(link)

telefondaki uygulama türkçeleşmiş farkettiniz mi.
uzun zamandır telefondan hiç açmadım uygulamayı hep kamerayı olduğu gibi kullandım. az önce bakayım hangi ayarlardaydı en son diye.
ayarlara bakarken bi kolaylık sezdim sonra bi şaşkınlık. menüler türkçe olmuş :D

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@chnkrmz
Hiç fark etmedim sağolasın bende bir bakayım

@chnkrmz Cihan abi videolar çok güzel ancak bir sorum.İlk video'da kullandığın ön far'ın markası, modeli nedir acaba?

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
Arkadaşlar bugün itibariyle xiaomitr.com sitesine paypalla ödeme yaparak bende sipariş talebinde bulundum, sitenin 230tl türkiye fiyatını sahibinden.com üzerinden gördüm sanırım yerleri istanbulda'ymiş, yurt dışından bekleme gümrük kargo vs sıkıntısıyla uğraşmamak için ellerinde vardır istanbuldan 2 günde yollarlar diye düşünerek almışdım ama sonradan ücretsiz kargonuz 10- 15 iş günü içerisinde ulaşır çabuk almak için ekstra ücret ödemek zorundasiniz gibi yazılar gördüm, aceba süreç nasıl olucak türkiyede 2 gün sürer diye yaptığım alım eğer uzun sürecekse madem yurtdışındanda alınabilirmiş, sitenin güvenilirliğiyle ve kargo süresiyle ilgili bilgisi olan varmı?

@emrah9700 15 gün veriyorsa onlarda yurt dışından alıyorlar demek oluyor.
yani sen onlara parasını ödüyorsun. onlarda yurtdışından sipariş edip eline geçince size gönderiyor.
yani üzerine ortalama 20 - 30 lira kar koyuyorlar. hiç değilse kamera gelmezse uğraşacağın kişiler türliyede olacak tek artısı bu

• Beğen
Tepkiler: Emrah Demirci
@emrah9700 ufak bi konuşma yaptım. tahmin ettiğim gibi. sen sipariş yaptıktan sonra ürünü yırt dışından getirtip sana teslim ediyorlar.

...

cihan
xiaomi yi hk.

Sohbet başladı

cihan
iyi geceler

Destek@XiaomiTR sohbete katıldı

Destek@XiaomiTR
buyrun

cihan
iki model var biri 250 diğeri 230 lira
farkları nedir ben özelliklerde bişe göremedim

Destek@XiaomiTR
evet açıklamada yazdığı üzere kronik sorunları giderilmiştir.

cihan
bunlarda ne tür kronik sorunlar vardı ki
forumlarda çok baktım ama dikkedimi çekmedi galiba

Destek@XiaomiTR
Açıklamada ayrıntıları yazmakta kısaca wifi , lens , ses sorunu diyebiliriz

cihan
peki elinizde mevcud mu sipariş geçsem kaç güne ulaşıyor bana

Destek@XiaomiTR
10 gün içerisinde
her iki model ve rengi mevcut

cihan
ne den okadar geç sürüyor.

Destek@XiaomiTR
Bu şekilde çalışmaktayız

cihan
yoğunluk olarak mı acaba.
anca yetiştiriyor olabilir misiniz
yani çok uzun geldi bana
yani modeller mevcud ise 3 gün en fazla gönderilmesi lazım

Destek@XiaomiTR
Yanlış anlaşılma var sanıyorum
Biz İstanbul'dan gönderim yapmıyoruz.Fabrikadan gönderim yaptığımız için gönderimimiz bu şekilde kutusu açılmamış jelatinli şekilde gönderim yapmaktayız

cihan
anladım fabrika ile anlaşmalısınız.
teşekkür ederim ilginiz için

Destek@XiaomiTR
rica ederim iyi akşamlar dilerim

• Beğen
Tepkiler: Emrah Demirci
çok meraklıysanız bende getirtiyim size o fiyatlara :)

• Beğen
Tepkiler: Zuzunay
@acatlikan
kask ya da gidonda olunca sadece yol gözüküyor ben yoldan çok bisikleti de görmek istiyorum el hareketlerini gidonu bisikleti bisikletten yolu görmek istiyorum o yüzden en ideali göğüsten bence de

@chnkrmz bey uğraşınız için çok teşekkür ederim, sahibinden üzerinde almadan bende az konuşmuşdum ama kargo süresini sormamışdım, taaki ben ürüne ödeme yaptım ürün kaç gün içinde elimde olur diyene kadar mesajlarıma cevap veriyordu, ama ondan sonra mesajlarıma cevap vermez oldu, bu biraz benim güvenimi sarsdı, paypal üzerinden ödeme yapılmış olması riski azaltırmıki, gerçi doğruysa beşiktaşda yerleri varmış ama görmedim henüz..

@Mehmet H. bey o fiyata ben beklemeyip gümrüğüyle uğraşmayacağımı düşünerek aldım, bekleyeceğimi bilseydim bende yurt dışından alabilirdim

Geri