Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Xiaomi Kamera

ilk başta bende Xiaomi Yi düşünmüştüm daha sonra arastırmalarım sonucunda amkov amk7000s adlı kamera cıktı karsıma fakat geliş süreci vs cok beklettiği için biraz paraya kıyıp Sony HDRAS200VR aldım ve oldukça başarılı bir kamera piyasada fiyatı 1300 tl iken fotozeynepte 1150 civarıydı

• Beğen
Tepkiler: sezgindurmus
Scudo
@E.Balkan geliş süreci derken nereden almayı planladınız ki? 4 günde yola çıkan ürün 18 gün sonra elime ulaştı benim

@sspl benim alacağım yer gearbest ti ki çoğu zaman geliş zamanı değişebiliyor ama bir arkadas paracord için ip aldı 40 gün sonra geldi ondan biraz çekindim açıkcası ama dediğim gibi alacak olsaydım kesinlikle amkov amk7000s i alırdım xiaomi yi yerine

@E.Balkan tercihinize bi şey diyemem o sizin bileceğiniz iş yanlız gearbest yerine bir banggood'a bakın, daha kısa sürelerde teslim alabilirsiniz herhangi bir siparişinizi.

• Beğen
Tepkiler: E.Balkan
@sspl anladım tavsiyeniz için teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: sspl
aliexpresten shangaydan gelmişti bana 13 günde

Xiaomi yi için tavsiye edeceğiniz ekipmanlar hangileri? Bisiklet kullanırken hangi ekipmanları kullanıyorsunuz? En beğendiğiniz açıyı hangi aparat ile elde ediyorsunuz? :)

@puskuruk su geçirmez kap ve göğüs bandı yeterli bence. düşersem kameraya bişe olmasın diye yazın da su kapını kullanabilirsin kamerayı korur. ama hem kameranın ısınması hem yaz ayı. çok buğulanma olur. öylede bişey var

@Merickagantek
Bu linkte anlatıyordu. Ben buradaki gibi yaptım.

Kullanan arkadaşlar kamera için hangi kartı önerirsiniz?

arkadaşlar merhaba
ben gearbest ten amkov 7000s aldım. sipariş etmemden 13 gün sonra elime ulaştı.

• Beğen
Tepkiler: sezgindurmus
@pilot sizce kamera nasıl deneme fırsatınız oldu mu ben geç gelir diye vazgeçmiştim

@akinomatata class 10 olmasına dikkat edin yüksek kalitede ve yeterli hıza sahip olmayan bir kart kullanırsanız video çekimi esnasında takılma yaşarsınız. 16-32 gb yeterlidir isteğe göre 64 de alabilirsiniz. hepsiburada kampanya var samsunglarda 32gb 35 lira kargo ile

@akinomatata İlk etapta bakacağınız class 10 ama en az onun kadar önemli olan yazım hızı...Gopro Hero4 te mesela class 10 olmasına rağmen düşük yazım hızlı kartlar hata verebiliyor

@E.Balkan
Tam anlamıyla demedim sayılamaz, fakat kısa tecrübelerimle şunu söyleyebilirim; resimler çok iyi ama video o kadar iyi sayılmaz. Ben yeni aksesuarlar sipariş ettim. Gögüs aparatı falan daha iyi çekim yaparım sanirim. Bekleme deyim.

@pilot hayırlı olsun. video çekimini ve fotoğraf çekimini merakla bekliyorum. merak ettiğim bi makina oldu buda

Geri