Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Xiaomi Kamera

@Murat Ü. Teşekkür ederim zaten o fiyattaki bir ürünü takipsiz gönderirse ayıp eder :) 67$ lık fiyat hakkında ne düşünüyorsunuz acaba? İyi bir fiyata aldım diyebilir miyim? bir de 2 adet aksesuar aldım (link) ve (link) şimdilik housing harici gidona bağlamak için. Housing ve diğer aksesuarları öbür ay satın alacağım. Şimdilik silikon kılıf ile bunları kullanmam problem oluşturmaz herhalde?

Scudo
@sspl
Fiyat bence iyi. :) Ancak gidon bağlantısı ile kullanmayı tavsiye etmiyorum. Sarsıntıdan çıkabiliyor. Başıma geldi. Kasta kullanıyorum artık.

@Murat Ü. Uyarınız için teşekkür ederim. Şimdilik idare etsin bende göğüs kemerine geçmeyi düşünüyorum zaten. :)

@sspl
Yedek pil alabilirsiniz. Ben 4 5 tane almıştım. Yedek oluyor

@Murat Ü. ilk başlarda bende düşündüm ama far için 10400mah bir powerbank taşıyorum. Şimdilik powerbank ile bir deneyeceğim duruma göre alınacaklar arasında o da :)

Konuyu baştan sonra okudum, keşke biraz sonra benim yapacağımı biri yapsaydı :D :
Özetle, alın.

Sağolsun xiamoi, sj4000 (gerçi elemiştim), amkov kararsızlığıma dayanamayan arkadaşım benim için amkov siparişini vermiş ve beni bu dertten kurtarmış oldu. En azından kendim seçmediğim için pişmanlık duymayacağım :)

• Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
adobe premiere de değişik efektler öğrenmem lazım yaz geldi yeni videolar çekicem. :D
@sezgindurmus hayırlı olsun. incelemeni beklicem.
after efeği öğrenseydim kendime bitane açılış vtr si yapardım :islik:

• Beğen
Tepkiler: sezgindurmus
@chnkrmz sağol pek inceleme yapmıyorum ama gelirse yorumlarımı paylaşırım.

Arkadaşlar kullananlara bir sorum olacak; ne kadar sürede şarj oluyor acaba?

Bunlarda benden

Dosyalar

• 8f2fef10-6721-4d48-b2ca-7c53a346d0ca.jpg
    8f2fef10-6721-4d48-b2ca-7c53a346d0ca.jpg
    27,3 KB · Okunma: 27
  • 1203630c-08d6-4d92-adf4-d996289f2d9c.jpg
    1203630c-08d6-4d92-adf4-d996289f2d9c.jpg
    34,9 KB · Okunma: 25
@sspl
Özellikle dikkat etmedim. Ben de harici şarj aleti ve birden fazla batarya var. Fakat çok uzun sürmüyor.

@Murat Ü. 2500mah bir telefonu yaklaşık 1 saatte şarj eden bir cihaz bunu da 30 dk gibi bi sürede şarj etmeli diye düşündüm, yanlıyor muyum diye sorayım dedim. Cevabınız için teşekkür ederim :)

@Merickagantek
Biraz geç gördüm kusura bakma. Tam olarak neyin bağlantısı nasıl oluyor?

@sspl hayırlı olsun. sıfırdan full şarja yarım saat ya sürüyor yada sürmüyor o aralarda bişey

@sspl
bende 5amper lık adaptör var ama kamerayı hiçte 10 dk da şarj etmiyor :D

• Beğen
Tepkiler: sspl
@sspl
Eder ya sıkıntı olmaz :) Bataryası 3 dolar o yüzden zamanında 4 - 5 tane aldım. :)

@Murat Ü. Ben powerbank gezdiriyorum diye batarya almadım :)
@chnkrmz Yani durup bir baktığımızda yarım saat gibi düşünüyor insan :) cevabınız için teşekkür ederim.
5V 1A şarj cihazı (huawei marka telf. şarj aleti) ile şarj etsek problem yaşamayız herhalde voltaj konusunda?

@sspl voltajda sıkıntı çıkartmadı bende.
ama bendeki adaptör sadece kendi telefonumda tam güç şarj ediyor.
başka telefon ve kamerayı taktığımda 2 amperlik güç kullanıyor.

HTB1ldyrIXXXXXciXXXXq6xXFXXX5.jpg

@chnkrmz qualcomm qc 2 denilen olay herhalde bu?

@sspl valla bende bilmiyorum o mevzu mu değilmi ama öylede olabilir.

• Beğen
Tepkiler: sspl
Geri