Scudo Sports

İnceleme Xiaomi Kamera

@Mert E.
İncelemeyi merakla bekliyorum. Xiaomi Yi mükemmel demiyorum ama pazarda fiyatına göre bence oldukça iyi. Bu dediğin modeli de inceleyebilirsen harika olur. Aksiyon kamera almak isteyen çok kişi var. Oldukça yararlı olacaktır.

Scudo
@Mert E. incelemeni bekliyoruz ne kadar çok kamera bolluğu okadar çok rekabet okadar ucuz fiyat demektir.
ben bi inceleme buldum titreşimi fazla gibi. ama canlılık ve netliğide daha iyi gibi geldi bana.

@chnkrmz O incelemeyi ben de gördüm. Orada da kesinlikle başka bir sıkıntı var, zira git2'de titreşim engelleme özelliği var (Xiaomi'de yok) bu kadar fark ancak mount'a düzgün sabitlenmediyse olabilir. (zaten aşağıdaki yorumlarda da bundan bahsetmişler) Aynı şekilde sabitlenmiş iki cihazda (titreşim özelliği olmasa dahi) bu kadar fark olamaz.

Başka incelemeler var git2'nin titreşim engelleme özelliğini inceledikleri, onlarda bariz şekilde işe yarıyor (ancak çekim açısı olumsuz anlamda değişiyor)

bi ara gene güncelleme gelmişti ama neye güncelleme yaptılar bilmiyorum.
yalnız iyileştirmelerden hoşuma giden şu
eski versiyonda kamera açık ama çekim yapmıyorken bile ısınıyor ve bataryası azalıyordu.
sonraki güncellemelerde bu sorun giderildi. kamera açıkken bekleme moduna giriyor uzun süre bişe yapılmazsa.
menünün türkçe olduğundan söz etmeye bile gerek yok en güzel güncellemelerden biri buydu benim için.
bu aralar pek kullanmıyorum kullanmaya başlayıp değişikliği farkedersem yeni güncellemelerde onlarıda yazarım. kullanırken anlamazsam yazamam :D

xiaomi firması telefona çalışmış biraz. telefonu tanıttığına göre artık bizim sektöre geçebilir. :D
yalnız telefonda telefon yani "xiaomi mi5" olarak piyasaya çıkıyor. çok alınası bir cihaz yapmışlar.
içimden bi şeytan dürtüklemiyor değil.

@chnkrmz
Telefonlarına bir ara ben de baktım. Hepsiburada getirmişti sanırım. Mi5 merak ettim bir bakayım. :) Yakın zamanda Türkiye'ye girmesi bekleniyor. Kendileri girecekler diye biliyorum.

@Murat Ü. ben şuan oppo marka telefon kullanıyorum. ama xiaomi gelirse onuda alırım :D
adamlar yapıyor. şuanki telefon bi kaç kez düştü. ama öyle böyle değiş fena düştü. başka telefon olsa ne olacağını bilirsin ya hani. bunda şuan kenarında ufak eğrilik var :D

optik görüntü sabitleme özelliğide ip 6s i tokatlamış resmen. öyle bişey aksiyon kameraya yapsalar fena olurdu

Arkadaşlar merhaba, bende bu kameradan almayı düşünüyorum.
Fakat şöyle bir durum var, bu kameranın 2 versiyonu bulunuyor. z22 ve z23L diye aralarında ise 1 dolar fark var banggood'da.
Hangisini tercih etmeliyiz? Farkları nelerdir? bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum.
İyi forumlar

@sspl
Seri numarası onlar. Bir ara başlıkta konuşuldu. Z23L son sürüm olması lazım.

@Murat Ü. Murat bey merhaba. Seri numarası oldugunun farkındayım. Ürünlerde fiyat farkı var ve bende farklı urunler mi ve farkları ne diye sormuştum.

Selamlar. Xiaomi Yİ ve SJCAM 4000 kullanıcısııyım . Xİ aldıktan sonra sjcam rafa kalktı .. Videolarımı paylaşayım ;

Burda XİAOMİ Yİ ile SJCAM i kıyasladım .

• Beğen
Tepkiler: Zuzunay
bu kameranın full paketi hangisi oluyor ve gelis süresi ne kadardır acaba

@devilmycarlos
Monopod ile kit olarak satılıyor. Travel Edition olarak geçiyor sanırım. Böyle almak zorunda değilsiniz tabi. Sadece kamerayı ve ihtiyacınız olan ürünleri alabilirsiniz. Çin'den gelen siparişler 25 - 45 gün arası elime ulaştı genelde. Ayrıca ürün hepsiburada.com'da da var. 600 TL idi sanırım oradaki fiyatı.

@Murat Ü. dısardan 76 dolara alıp burda 600 tl satmakda güzel kafaymıs :)

@devilmycarlos
:) :) vergiler, kar payı, garanti vs işin içine girince öyle oluyor :)

Merhabalar an itibariyle banggood'dan siparişimi vermiş bulunmaktayım. z23L modelini sipariş ettim, 77$ olan fiyatı benim puanlarla 67$'a geldi. Bir sorum olacak Air Parcel Register Airpost mail registered gibi takip edilebiliyor değil mi? Takip konusunda herhalde bir problem yaşamayız?
Kamera elime geçtiğinde izlenimlerimi paylaşırım. Yorumlarınız için teşekkürler. :)

@sspl
Takipli kargo diye biliyorum ben. Hayırlı olsun şimdiden

Geri