Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Xiaomi Kamera

@pilot nasıl kamera sıkıntı var mı benim kamera arızalı çıktı pazartesiden beri amköv ile skype üzerinden görüşüyoruz. En son firmware güncelleme için cihazı söktürdüler bakalım ne olacak.

Scudo
@sezgindurmus
Bi sıkıntı olmadı şimdilik. Ne gibi sikinti oldu?

@Anonim Sony de ise class10 olup sdhc ise xavc formatını desteklemiyor ama sdxc ise o zaman desteklemeye baslıyor

@pilot youtube da ki videolara vs bakmıstım oldukca basarılı gelmişti bana

Ben aşağıdaki kartı gearbest ten aldım. ($ 13,69) Ve h2Testw ile test ettim. Hiç bir sorun gözükmüyor. Test başarıyla bitti. Ama uzun vadede ne olur bilmiyorum. Xiaomi kameram gelince de test edeceğim. Bilgisayarda yazma hızı 25mb/s Okuma 80mb/s çıktı.

sd1.jpg
sd-final.jpg

@pilot cihaz hiç açılmıyor, henüz kullanma imkanım olmadı bu akşam cihazı pc'nin görmediğine dair video atacağım ona göre işlem yapılacak.

Arkadaşlar herkese merhaba. Konu 2 aydır arka planda kalmış :) ben bisiklet sürüşlerin de kayıt yapmak için kamera almayı düşünüyorum . Xiaomi marka kamera forumda daha önce denk gelmiştim. Güncel 2016 alan var mı? Var ise farklı modelleri var mı? Aliexpressten sipariş vereceğim link vesaire ya da farklı bi ürün tavsiyesinde bulunabilecek varsa memnun olurum

@Byburak banggood'dan al z22 ve z23 modeli var ben z23ü aldım bi kaç hatayı duzeltmişler z23de 18 günde geldi türkiyeye. 22 ile 23 arasında 1 dolar oynuyor maksimum. Ha bi de us eu versiyonları var renk dışında (siyah) ve kutusundan çıkan kullanım klavuzu( ing - normalde çince) dışında farkı yok. 10 dolar daha pahalı.

• Beğen
Tepkiler: smellslike
Arkadaşlar merhaba,

Ürün bugün elime ulaştı.

- Kamera
- Su sızdırmaklık kabı
- Gidon bağlantı aparatı
- Kas bağlantı aparatı

Video çektikçe sizlerle paylaşacağım...

20160502_152151.jpg 20160502_152205.jpg

Dosyalar

• 20160502_152213.jpg
    20160502_152213.jpg
    85,9 KB · Okunma: 35
@E.r.k.a.y

Su sızdırmayan o plastik kap bisiklet hareket halindeyken rüzgardan ötürü çok fazla ses çıkardığı için kardeşim şikayetçiydi. Şimdi kamerayı sizin yazdığınız aparatlarla birlikte bana verdi ama o kapla kullanmak istemiyorum açıkçası. Haftasonu bir arkadaşta bu kameralar için silikon kılıf gördüm(gidona nasıl monte edilir bilmiyorum), kendisi aliexpresten 1-2 dolar gibi bir ücretle edinmiş. Onu denemek lazım diye düşünüyorum bir de. Ben görüntü kalitesinden dolayı memnun kaldım. Umarım siz de beğenerek kullanırsınız.

@leyla_p Suz sızdırmaz kap (housing) in içindeyken bisikletin gidona monte ederek kullandım. Aşırı bir uğultu yapıyor. Yakın mesafeden konusma seslerini bile zor alıyor.
Banggood'dan alimunyum çerçeveler var. Onlardan aldım.

Bu göğüs aparatına veya monopod olan sarı aparata bağlamak için su geçirmez kap mı gerekiyor? Bağlantı yerleri vida şeklinde değil çünkü dediklerimin

Ses sorununa ve baglantı sorununa benim kullandığım şu aparat ile çözüm bulabilirsiniz silikon olanlar kullanışlı fakat ısınma yapabiliyor:

Bahsettiğim ürün 3 dolar, flat mount ve vidası ile birlikte geliyor. Link isteyen özelden mesaj atabilir.

Su altında kullanılmayacaksa housing biraz show bence :)

@leyla_p silikon kılıfın altında 1/4" screw portu açık oluyor uygun adaptör ile silikon kılıf takılıyken gidona sabitleyebilirsiniz.

Dosyalar

• 624635c6-9314-457d-9f52-ffa2ea5dba7d.jpg
    624635c6-9314-457d-9f52-ffa2ea5dba7d.jpg
    46 KB · Okunma: 56
  • 53746995-86d6-43b8-af59-1d08d98a3506.jpg
    53746995-86d6-43b8-af59-1d08d98a3506.jpg
    42,8 KB · Okunma: 54
  • e1275a40-0064-4507-8728-82dda55ee82d.jpg
    e1275a40-0064-4507-8728-82dda55ee82d.jpg
    46,2 KB · Okunma: 55
  • Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Böyle kamera değil de cep telefonları için göğüslük aparatı almıştım. Telefondan çekiyorum videolarımı. Artı olarak kask için böyle bişey alabilirm belki

@sspl Housing'in düşmelerde kamerayı ciddi şekilde koruyacağını düşünüyorum. Lakin sağlam malzemeden yapılıyorlar. Ama bir yandan da ciddi ses sorunlarına yol açıyor. Her şeye rağmen o risk göze alınıp su altı kabı olmadan kullanılabilir. Ben öyle deneyeceğim. Şöyle bir şey aldım. Bununla kullanacağım.

Dosyalar

• Aluminum-Alloy.jpg
    Aluminum-Alloy.jpg
    36 KB · Okunma: 37
@akinomatata Bu aparatlar housing gibi korumaz onu iddaa etmiyorum zaten ama ses problemi ve ısınma problemi benim için korumadan daha büyük önlem gerektiren problemler olduğundan böyle bi aparat kullanıyorum ben. Güzel monte edildiğinde düşme yaşanmıyor zaten.

@Aazam Usta sizin 99 lira dediğiniz aparattan 2 tane alınacağına bu kameradan tedarik edilebiliniyor. Farklı konular yani onlar. 155-170 derece görüş açısı olan kamerayla telefon çekimlerini bir tutmamak gerek.

Kamera incelemelerinizde güzel görünüyor. Fiyatının uygun olması alınabilir kılar. Biraz daha araştırma yapıp alabilirm :)

Evet yeni kamera gelmek üzere arkadaşlar. Yeni ürün yakında tanıtılacakmış :D

(link)

@Murat Ü. yeni aldık yaa :D biraz daha beklerdim bilseydim :D

@Murat Ü.
alırım :D

• Beğen
Tepkiler: sspl
O değil de 800-900 TL civarı olacak. :) Özelliklere bakınca fazlasıyla hak ediyor. GoPro Hero 4'ü sallayacak diyorlar. Benim için Xiaomi Yi'nin en büyük özelliği fiyatının uygun olmasıydı. 180 TL'e özelliklerine göre harika bir kamera almıştım. Bozulursa eğer bir tane daha alırım diyeceğim bir kameraydı. Xiaomi Yi 4K ise öyle diyebileceğim bir kamera değil fiyatıyla. Bir çıksın bakalım nasıl olacak :)

LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri