Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Xiaomi Kamera

@sspl fiyatı iyi yine özelliklerine göre ama ben sürekli kullanmayacağım için daha hesaplı bir model almayı düşünüyorum az çok o da işimi görecektir.

Scudo
@tanchu eken in fiyatı ne kadar

@leyla_p ilk iznik turunda 2 camera kullandım.
teki go por diğeri xiaomi
go pro da tık yok - ses yalıtımı çook çok iyi ama xiaomi için öyle diyemeceğim :)
kardeşine hak veriyorum, benimkinden de çok ses çıkıyor :) aparatın linki varsa sevinirim

@tanchu yi2 yerine yi1 alabilirsiniz o zaman ;)

arkadaşlar xiaomi yi türkiyeden mi alalım yurtdışı sitelerinde daha ucuz oralardan mı alalım ? bide bisikletle giderken göğüs aparatının yanında başka neler alınıyor (göğüse takmak için) kullanan arkadaşlar bana msj atarsa özelden sevinirim.

@bforummurat Göğüs aparatı için J Hook ve vidaya da ihtiyacınız var. Türkiyeden alırsanız 100 lira ya da belki daha fazla ödeyeceksiniz. ona göre tercih edebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: bforummurat
abi 36 sayfayı okuyamadım kusura bakmayın, ben türkiye turuna çıkacağım ve xiaomi alacağım kafam karıştı bunun da elli çeşit modeli var sportu falan ben sizce hangi modelini almalıyım bi yardımcı olur musunuz şu teknoloji özürlüsüne rica etsem. bir kamera bir göğüs aparatı bir su geçirmez kılıf bir monopod bir hafıza kartı bir yedek batarya. sanırım tüm ihtiyacım bunlar peki ben bunları kaça alırım ve hepsini aynı siteden alacaksam o site hangisi. 8 temmuzda yola çıkacağım o zamana kadar gelir mi? yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum..

@muhammed ikbal atmaca
Öncelikle selamlar. Şahsen kendimden örnek verecek olursam kamerayı Banggood'dan (23L modeli, hatalarından arındırılmış model diye geçer) aksesuarlarını da (housing ve batarya almadım) ali'den aldım. Batarya alacaksanız banggood dan almanızı tavsiye ederim Zira banggood'da aksesuarlar pahalı biraz. Hafıza kartında ise en son hepsiburada da bir indirim vardı 32 gb kartı 35 e almıştım kargo dahil. Yazım hızlarından dolayı class 10 tercih edin. yurtdışı sitelerde class 10 yazıp 10 olmayan kartlar ile karşılaşabilirsiniz. Yanınızda powerbank olacaksa yedek bataryaya ihtiyac duymazsınız. Powerbanka direk bağlayıp çalıştırabiliyorsunuz. Son olarak da bana 4 gün kargolama süreci 14 günde yol süreciyle 18 günde geldi. Arada hafta sonları falan da var iş günü olarak düşünmeyin. Fiyata gelecek olursak da ben kamerayı 67 dolara almıştım 77 dolar iken. Şans işi sürekli değişiyor fiyatlar. Yemek yapıcam biraz kısa kesiyorum kusura bakmayın şimdiden hayırlı olsun.

Bir de şöyle kısa bir video atayım :)
Z23L modeli ile Çekildi, Housing Kingma.
Kamera açısından ötürü özür dilerim, eğim sandığımdan fazla imiş :(

Bu da sjcam4000 wifi ile Xioami Yi Z23L'nin split kaydı.
Sjcam'in housingi biraz pis adil bir kıyas değil ama gene de fark belli oluyor.
iyi seyirler. Beğenirseniz hem buradan hem youtube' kanalımdan bir like alırım :)

@Halilibrahim bende az daha sj alacaktım iyi ki dedim yani bunu ve bi kaç incelemeyi izledikten sonra

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
@sspl
Gerçi ben sjcam'i alalı 2 sene olacak , araç kamerası ve su altı için kullanıyorum genelde :)

(link)
ev arkadaşım doğum günü hediyesi olarak bunu almış nasıl sizce, siparişi bugün vermiş kaç güne gelir ki

Merhabalar, bir hafta önce yi siparişimi verdim bekliyorum ayrıca aksesuar ve batarya siparişlerim de tamam. Bu UV lensler nedir ne işe yarar lazım mıdır bilgi verebilir misiniz ?

@csuns efekt veriyor genelde. bazı yerlerde daha güzel görüntüler elde etmeni sağlıyor.
mesela su altı çekimlerinde 2 - 3 metre önünü görürken uv filtre ile 10 metreye kadar çıkartıyor görüş açını
güneşli çekimlerde de daha iyi sonuç verenleri var.

• Beğen
Tepkiler: semih_07
@chnkrmz Teşekkür ederim. Bugün son siparişimi veriyim diyorum tatile çıkmadan önce yetişmesi için. aparatları ve bataryaları sipariş etmiştim ayrıca hafıza kartı alcam (türkiyeden). Bugünkü siparişime uv lens, mini tripod,koruyucu kılıf ve micro hdmi kablo ekliyorum, aklınıza gelen ihtiyacım olabilcek bir şey var mıdır ?

Geri