M.İhsan
Love Mountains!
- Tepki
- 4.141
- İsim
- Muhammed İhsan
- Başlangıç
- 2008—09
- Bisiklet
- Whistle
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Şu günlerde nabız takibi yapabilmek için ucuz yöntemleri araştırırken Decathlon'daki 200 tllik nabız saatini gördüm. 230 tl civarına Mi Band 5 alabilecekken 200 tlyi bu nabız saatine vermek saçma olurdu herhalde. Mi Band'i günlük olarak da kullanabilirim, ayrıca spor aktivitelerimde de(bisiklet, yürüyüş, koşu) kullanabileceğimi düşündüm. Benim için nabız ölçme özelliği önemli. Bisiklet üstünde titreşimli yollarda kola sıkı bağlandığı sürece hatalı ölçüm yapıyor mu? Gerek Youtube üzerinden gerek yabancı kaynaklardan araştırdığım kadarıyla yanılma payı çok az(-1, +1). Fakat bu ölçümler sabit şekilde dururken yapılıyor. Bisikletteyken titreşimli yollarda veya koşuda kolumuzu aktif şekilde hareket ettirirken doğru ölçer mi emin olamadım.
Yol bilgisayarlarına gelecek olursak hız, kadans, nabız sensörleri ve cihaz dahil her şeyi bana en az 700 tlyi bulacak. Bu parayı verebilirim ancak farklı ihtiyaçlarım da olduğu için bu seçeneği gözardı ediyorum. Hem gündelik kullanım için, hem de sportif faaliyetlerde kullanabilmek için Mi Band 5'i bana önerir misiniz? Teşekkürler.
Yol bilgisayarlarına gelecek olursak hız, kadans, nabız sensörleri ve cihaz dahil her şeyi bana en az 700 tlyi bulacak. Bu parayı verebilirim ancak farklı ihtiyaçlarım da olduğu için bu seçeneği gözardı ediyorum. Hem gündelik kullanım için, hem de sportif faaliyetlerde kullanabilmek için Mi Band 5'i bana önerir misiniz? Teşekkürler.