Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Xiaomi Mijia hava pompası

Scudo
Biraz gecikmeli de olsa sonunda aldım. Aleti kullanan bilen gören var mı aramızda? İyi mi yaptım, kötü mü yaptım aceba?

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
@Pino Kyo nereden aldığınızı öğrenebilirmiyim. birde ne kadar acaba =)) ayaklı pompa alma niyetindeyim olmadı onun yerine bunu alırım
Bu arada iyi günlerde kullanın

@ErzincanLee Halil Hocam dün hepsiburada 4x4'lük kampanyada Fiyat 249 TL.'den satışa çıkmıştı. Hesabıma tanımlı 25 TL indirim vardı bana 224 TL.'ye geldi.
Aslında pompa ihtiyacım yoktu. Bir tane basınç ölçer almak istiyordum. Schwalbe basınç ölçerin fiyatı şu anda piyasada 150 TL. civarında satılıyor. Üzerine 75 TL. daha verip bunu almak daha mantıklı geldi. Bu cihazla hem pompa hem basınç ölçer ikisini de aynı anda çözmüş oluyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Myali
@Pino Kyo vallahi süpermiş ya suanki fiyata baktimda iyi indirim almışsınız. tekrar iyi günlerde kullanın

@Pino Kyo nereden aldığınızı öğrenebilirmiyim. birde ne kadar acaba =)) ayaklı pompa alma niyetindeyim olmadı onun yerine bunu alırım
Bu arada iyi günlerde kullanın
Hepsiburada gördüm biri paylaşmıştı fırsat reyonunda yakaladım :)B3A174C3-F6C1-4825-94DD-7E067E060A1D.png

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
@ErzincanLee Hocam hepsiburada'da indirime giren bir ürün daha sonraları tekrar tekrar indirime girebiliyor. Yine denk gelirse, ben haberdar edeyim sizi.

• Beğen
Tepkiler: Akbulut
@Pino Kyo cok iyi olur teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Ƥinokyo
Yahu başıma masraf çıkarmayın arkadaşlar :)
Sırf moralim bozulmasın diye,hesap yapıp da şu konuya yazmıyorum :)
Şaka bir yana,acemilik dönemimde yaptığım bir kaç harcama dışında hiç bir pişmanlığım yok.
Black Friday zamanı almayı planladığım bir kaç ürün var. Acelesi olmayan Kasım'ı beklesin,belki fiyatı iyice iner.

• Beğen
Tepkiler: Upper Architect
@Burak Altaç abi dolar yine bilinmeze gidiyor.🙄
Yaşım 40'a dayandı,bu ülkedeki hiç bir şeyin bilinene gittiği görmedim. O yüzden sıkıntı yok,alışkınım :) En fazla 50 lira fazla öderiz ama gel gör ki ya 50 lira az ödersek :)

• Hahaha
@Burak Altaç zaten bizi ayakta tutan umutlarımız da olmasa hiç çekilmez 😀

Ben uzun süredir kullanıyorum memnunum, formanın arka cebinde taşıyorum hatta.

@sspl Hocam bende sipariş verdim. Ama forma cebinde taşınacak kadar hafifmi ki? 🤣 bu arada 257 ₺ geldi. Amazonda

Orta boy bir sele altı çantam var. Bu pompa, yedek iç lastik, iki levye, cep alyan takımı ve ıslak mendil içine rahatça sığıyor. Ağırlığı 450 gram bu arada.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Amazon'da şuan 257tl

• Beğen
Geri