Scudo Sports

Yabancı internet sitelerinden alışveriş

Scudo
Gerçekten güzel şeyler var sitede. Buradan alışveriş yapabilirim. Paylaşım için teşekkürler.

@Mahmut Can Kaymaz

Hesap açmak ve diğer konularla ilgili detaylara
(link) ulaşabilirsiniz

@Efrahim ÖZCAN

Ben de şu linki vereyim tam olsun bari. :)
(link)

Paypal ile ilgili Türkçe destek forumu.

Kargo ücreti yok, o kısmı tamam.
Peki gümrüğe takılma riski var mı (Fiyat sınırlaması dışında)?

Air mail tabir edilen bir sistem ile geliyor. Türkiyede ise ptt getiriyor. Gümrük mevzusu isin ayrı bir tarafı. Bende yurt dısından 1-2 kere alısveris yaptım. Sorun yasamadan alısveris yapan arkadaslarımda var. dedigim gibi gümrük mevzusu ayrı bir konu

• Beğen
Tepkiler: S26
Bu bahsi geçen tamir setinden bende var.
Güzel ve kullanışlılar, ama içinden çıkan yamaların yapışkanları bayat oluyor. :)

Çin yerine Amerika düşünürseniz bir alternatif de ben verebilirim. Sitenin adı www.viaddress.com. Örneğin Amazon.com ve Ebay.com alışverişlerinde kullanılabiliyor ve gayet güzel işliyor. Siteye üyelik ücretsiz. Sana sanal bir Amerika adresi temin ediyorlar, böylece istediğin Amerikan mağazasından ya da eBay satıcısından alışveriş yapabiliyor ve paketini kolayca Türkiye'ye ulaştırabiliyorsun. Hatta eğer uluslararası kredi kartlarını kabul etmeyen Amerika mağazalarından alışveriş yapmak istersen Viaddress istediğin ürünleri komisyon eklemeden satın alıp sadece taşıma ücretini ödemen karşılığında paketi sana ulaştırıyor. Bu adrese de bir göz atabilirsiniz bence. Saygılar.

@afd92

Oldukça faydalı bir servis paylaşılmış, tecrübeniz oldu mu bilmiyorum, Amerika ve Avrupa üzerindeki birçok kuruluş Türkiye'den kredi kartlarını kabul etmiyor ya da gümrükte çıkan beklenmedik sorunlardan sıkıldıkları için gönderi yapmıyorlar.

Post counter'a +1 yazdırmak dışında bir amacınız var mı diye sorsam sanırım sizinle aynı mantaliteye sahip olmuş olurum. O yüzden sormuyorum ;)

@gurkan

Böyle bir amacım olmadığı ortada..
Yöneticiye de bildirdim 'reklam yapan üye' yi..
Yeni üye olması,sadece 3 adet mesajının bulunması,bu 3 mesajın aynı içerikli olması ve içeriğin aynı firmanın reklamı olması sizce de garip değil mi? :in: Yoksa tesadüf mü ? :eek:

0:cool: Forumda, sitenizin ziyaret edilmesini istemeniz, sitenizde satılan veya aracı olunulan bir "ürünün" reklamını yapmanız ve bunlar dışındaki tüm ticari kaygı güden mesajlar ve crack, warez, hack ve benzeri sitelerin tanıtımı, site tanıtım bölümü dışında yasaktır.1:cool: Özel msj yoluyla reklam yapmak, imzada site reklamı yapmak, herhangi bir siteden bir link vermek, aşırı büyük fontla imzaya yazı yazmak kesinlikle yasaktır. İmzaya resim ekleyebilirsiniz. Eklediğiniz resmimin boyutları, 350*60 px ten büyük olmamalıdır.

26-)Forum Sitemizde sponsorluk anlaşması dışında kesinlikle link kullanılamaz ve başka forum sitelerine yönlendirme yapılamaz. Başka internet sitelerinin linkleri kullanılamaz ve yönlendirme yapılamaz.

Forum kuralları yeterince açık değil mi?

Arkadaşlar kredi kartı vs.kullanmadığımızdan dolayı kapıda ödeme seçeneği olan bir site var mı ?

@Emre Yıldız

Bildiğim kadarıyla yok,olacağını da sanmıyorum (yurtdışı alışverişleri için)

Arkadaşlar bu ay içerisinde gelişen bir olay mı yoksa bana mı denk geldi bilmiyorum fakat DX.com dan bisiklet malemesi sipariş ettim 3 gün içerisinde evime kadar geldi. Bu kadar hızlı gelceğini düşünmüyordum. Önceden de siparişim oldu 30 güne yakın bir sürede gelmişti ürünlerin bu kadar teslim edilmesine şaşırdım 2 ayrı kargom vardı birisi evime geldi diğeride bugün Türkiye'ye giriş yapmış.

Aliexpressten forma siparişi verdim o hala kargoda süre 25 günü geçmiş durum da hala beklemedeyim. Bilgi amaçlı paylaşmak istedim

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Betül özkal

benim kask da 5 işgünü içerisinde teslim edildi.
pazartesi kargoya verildi, cuma aldım. lastikleri(takılmasın diye tek-tek), eldiveni ve formayı da amazon'dan almayı düşünüyorum artık :)
ama gözlük gümrük sınırına takılıyor :(

iki ayrı kargo yaparsın mert kargo ücretsizse öyle yap iki ayrı takip numarası veriyorlar nasılsa.

Geri