Scudo Sports

Yabancı internet sitelerinden alışveriş

burada takipli kargo olarak resimlerde 12-19 günleri var çin dahil yani 7 günde gelmiş size ulaşmış 3 gün süresi yurt içindeki dolaşım süresi yanıltıcı olmayalım

Scudo
@Sercan T.

İçine eroin yüklemiş olabilir :D.Şaka bir yana umarım fazla fiyatta bir ürün değildir :).

Benim forma bir aya yakın bir sürede geldi.... Unutmuştum formayı, sonra baktım kapı çaldı :D

• Beğen
Tepkiler: FelixTheCat
@Ali Ceylan

İnanın düşünmüyor değilim. :D Gümrükte takıldı herhalde dediğim gibi. :D 19 dolar vermiştim ama birkaç güne Aliexpress yetkilileri ödemeyi yaparlar bana diye düşünüyorum. :)

Bizim PTT'ye bir haller olmuş, bugün bunu anladım.

Gelmesini beklediğim bir ürün vardı, dün akşam saat 21:37'de gümrüğe girip AVPİM'de torbaya eklenmiş. Sabah saat 08:54'te bölgemde dağıtım yapacak olan merkeze nakledilmiş. Öğlene doğru 11:00 gibi PTT'den bir eleman telefon edip "adınıza bir paket bulunmakta, bugün müsaitseniz yaklaşık 1 saat içerisinde size teslim edilecek" diye haber verdi ve 12:00'ı biraz geçe dağıtım elemanı kapımdaydı. Yıldırım hızında şehir içi sevkiyata mı şaşırayım yoksa telefon ile haber verip randevu istemelerine mi şaşırayım bilemedim.

Sanırım yaklaşan noel ve yılbaşı sevkiyatlarının yoğunluğundan dolayı işi biraz savsaklayıp adam akıllı bir şekilde işleme tabi tutmadan direkt olarak gümrükten bölge dağıtıma yollayıp oradan da yine aynı gerekçelerle kısa sürede bana teslim ettiler. Bunun böyle olduğuna inanmak istiyorum çünkü gümrük ve PTT gibi iki devlet dairesinin, aynı dönemde kendine çeki düzen verip işleri olması gerektiği gibi yerine getirmesi bana fazla ütopik geliyor nedense.

• Beğen
@İslam Gölge

Türkiye'ye yollanmasından itibaren Türkiyeye girişi 3 gün tutuyor eve geliş 6 gün. Diğer kargom Türkiye'ye giriş yapmış dağıtıma verilmiş. Eğer cumartesi dağıtım var ise oda yarın gelicektir. Yanıltıcı olmak için yazmadım iğneleyici laf söylemeyelim lütfen. Çinden Free-shiping ürünlerin 1 aydan önce gelmediğini bildiğim için bu paylaşıyı yaptım. DX babamın şirketi değil ki bende bu forumdan öğrendim böyle bir site olduğunu. İnsanın zikri neyse fikride o olurmuş. Bu şekil itici yorum yapıcaksanız yapmayın kırıcı oluyorsunuz.

http://u1312.hizliresim.com/1j/n/vqq5y.jpg

http://u1312.hizliresim.com/1j/n/vqq92.jpg.

http://u1312.hizliresim.com/1j/n/vqqcr.jpg

Gelen ürünler bunlar. Daha önce de benzer 3lü üründen spariş vermiştim. Değerlendirme yapmak gerekiyorsa far çok güzel kesinlikle tavsiye ederim. Arka stop lambası için pek olumlu konuşamıycam fakat üzerindeki pillerden dolayı olabilir. Farkedilmek açısından evet fark edilir bir ışık saçıyor fakat diğer stopla kıyaslayınca bu biraz sönük kalıyor.

Hazır konusu gelmişken. Bende ebaydan alışveriş yapıyorum . En hızlı 2-3 hafta civarında geldi . En yavaş ise 40-45 gün civarından geldi ondan artık ümidi kesmiştim. Elime ulaşınca hediye almış gibi sevinmiştim :D

• Beğen
Ben ebay'den çok alışveriş yaptım. Genelleme yapmak zor. Çok değişken. En son 21 ve 28 kasımda iki ayrı sipariş vermiştim. 28'inde verdiklerim geçen hafta geldi (14 gün), 21'inde verdiklerim hala yok :(

Bir keresinde 30 günü geçince adama "ürün gelmedi, paramı ödeyin" dedim. Biraz mırın kırın edip ödediler, 42. gün geldi ürün. Ben de paypal'den iade ettim 2 dolarını :) Negatif yorum verilmesinden ödleri kopuyor...

@Betül özkal

Hocam fenerin linkini atarmısınız acaba merak ettim:)

@Betül özkal
yorumun neresinde iticilik var anlamadım sadece yanıltıcı olmayalım diye yazdım. Önemli olan toplam ulaşım süresidir.Benimde çok alışverişim oldu dx ve ebay sitelerinden Çin üzerinden gelmediği de oldu 25-30 günde geldiği de sizin şansınız varmış erken gelmiş güle güle kullanın hayırlı olsun.

Sizin yazdığınız 3 gün ibaresi toplam süre gibi algılanıyor başlıkta dahi yazmışsınız aynısını bilmeyen arkadaşlar için Çin'den dx ten alınan ürünlerin 3günde ellerine ulaşabileceği gibi bir yorum çıkıyor yazdıklarınızdan.

@İslam Gölge
Fotoğrafı paylaştım ordan anlarlar sanırım. Çıkıştığım içinde kusura bakmayın. Teşekkür ederim.

@Ali Aşkar

http://dx.com/p/l11-cree-xr-e-q5-200lm-3-mode-white-zooming-flashlight-black-orange-3-x-aaa-203338

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
Yurt dışından sipariş ettiğimiz diğer ürünlerde geldi onlarda yaklaşık 10 günde geldi hafta sonu araya girdiği için kargo biraz geç gelmiş oldu. Birde bişey sormak istiorum. Aliexpressten sipariş verdiğim forma takımı Türkiyeye girdi gözüküyor. Normalde Türkiyeye girdikten 1 gün sonra paketlemeye alınıp dağıtıma çıkarılıyordu 2 gün içerisinde ürün dün Türkiyeye giriş yaptı fakat hala PTTnin sitesinde Numaraya ait kayıt bulunamadı yazıyor. Satıcıya mail attım 1 hafta içerisinde gelmez ise ürün para iadesi istiycem diye. Sahte barkod verebilirler mi? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?

http://u1312.hizliresim.com/1j/s/vujz6.png

çinden 3 günde geliyor ,istanbulda olduğum halde 4 günde elime anca geçiyor

@Betül özkal

Kargonuz Türkiye ye girdikten sonra normalde bir gün de gelmesi lazım ama , kargonuz ptt çalışanlarının o anki ruh haliyle doğru orantılı olarak bazen bir kaç gün geç gelebilir. Bir iki gün bekleyiniz sonra getirirler. Eğer gecikirse para iade isteyebilirsiniz.

Türkiye'ye gelmesi 1 ay sürdü birde bunun öncesi var 13.11.2013 de sipariş verdim anca Türkiye'ye girdi. Adama mail attıktan sonra Türkiye'ye giriş yaptığını gördüm. Sahte barkod veriyolarmış ondan süphelendim açıkcası. Perşembe gününe kadar gelmezse ptt arıyarak bilgi alıcam.

İyi akşamlar,

(link)

sitesini buldum internette gezerken, fiyatları makul geldi ama buradan alışveriş yapan varmıdır? duyan bilen varmıdır danışmak istedim

bunlar da almayı düşündüklerim

(link)
(link)

fiyatlarını bildiğim ürünleri karşılaştırdım bana çok pahalı geldi. örneklemek gerekirse: su geçirmez yağmurlukların en basitine yanlış hatırlamıyorsam 49 pound yazmış. aynı özelliklerde dechatlon benzeri mağazalarda 39 tl. hermex çocuk koltuğuna 149.9 pound yazmış. sirkeci yurt bisiklette aynı koltuk nakitte 150 tl gibi. pilli stop lambasına 9,9 pound yazmış ben 3 dolara falan aldım.yinede siz bilirsiniz tabi. belki başka sitelerde bulunmayan bir malzemeye ihtiyaçtan dolayı bakarsanız belki o zaman bu site seçenek olabilir gibi geliyor. bir süre ingilterede bulunmuş bir olarak en azından şunu söyleyebilirim; işin içine ingiliz vergi sistemine tabi bir site giriyorsa ucuz olması hayal zaten :)

Arkadaşlar ben 18 yaşındayım ininal kart adında bir şey aldım kredi kartı gibi kullanılabilir bir şey fakat yabancı sitede geçmedi nedense ben yabancı siteden nasıl alışveriş yapabilirim bilgi verebilir misiniz? teşekkürler

Paypal.com.tr ye kredi kartinla hesap ac. Daha sonra alisveris yapacagin sitenin(cogu sitede paypal gecerlidir) odeme sayfasinda paypali isaretle.seni otamatik olarak paypalin sitesine yonlendirir ve paypal araciligiyla kredi kartindan odeme yapilir. Paypal guvenlik acisindan cok tercih ediliyor. Internette paypal ile ilgili detayli bilgi bulabilirsin.

Geri