Arkadaşlar,
Cumartesi gününe kadar İngiltere'deyim. Bugün buradaki büyük bir alışveriş merkezini gezerken GoPro' ların oldukça hesaplı olduğunu gördüm. Tüm modelleri indirimde fakat Black Edition kalmamış.
GoPro HD Hero 3+ Silver edition var. 199,99 GBP. Orjinal bisiklet bağlantı aparatı da 19,99 GBP. Maalesef durumum müsait olmadığı için kendime alamıyorum. İsteyen olursa kargo, vb masraflarını ödemek ve ücretini peşinen EFT yapmak şartıyla 1 tane getirebilirim. Eğer hava alanında zaman bulabilirsem TAX FREE Formu doldurup 20 GBP (tahminen) gibi bir miktarı iade alabilirim fakat bunun için söz vermiyorum.
Bu konuda herhangi bir çıkarım yok. Hatta zaman ayırıp 20 dk uzaklıktaki alışveriş merkezine gidip gelmem gerekiyor. Tek amacım forumdan bir kişiye de olsa faydamın dokunmasını istemem. Zaten ürünün faturasını vb de ulaştırırım, kar vb için yapmadığımı oradan da görürsünüz.
Lütfen beni, bu işi yaptığıma yapacağıma pişman edecekseniz ya da bana bu malzemeden kar alıyor muşum gibi satıcı muamelesi yapacaksanız hiç iletişim bile kurmayın.
Güven konusunda da yapabileceğim birşey yok açıkçası. Güvenmek zorundasınız.
)
Ama işleri biraz kolaylaştırmak için kendimi tanıtayım:
Adım Murat, Kimya Mühendisiyim, İlaç Sektöründe çalışıyorum, 1 haftadır Newcastle' da bir eğitimdeyim.
İlgilenen varsa lütfen acilen iletişime geçsin.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi