Scudo Sports

Yabancı internet sitelerinden alışveriş

Scudo
geç kalmışım ama buna da gerek yok artık. Paypalın nakit kartları sağda solda satılıyor.
Banka hesabın olmasına , kredi kartın olmasına gerek yok.
Gidiyorsun ön ödemeli paypal kartı satın alıyorsun .İnternette veya mağazalarda kullanabilirsin hatta nakit ihtiyacın varsa karttan bile nakit çekebilirmişsin (nasıl oluyor bilmiyorum)

(link)

Arkadaşlar,

Cumartesi gününe kadar İngiltere'deyim. Bugün buradaki büyük bir alışveriş merkezini gezerken GoPro' ların oldukça hesaplı olduğunu gördüm. Tüm modelleri indirimde fakat Black Edition kalmamış.

GoPro HD Hero 3+ Silver edition var. 199,99 GBP. Orjinal bisiklet bağlantı aparatı da 19,99 GBP. Maalesef durumum müsait olmadığı için kendime alamıyorum. İsteyen olursa kargo, vb masraflarını ödemek ve ücretini peşinen EFT yapmak şartıyla 1 tane getirebilirim. Eğer hava alanında zaman bulabilirsem TAX FREE Formu doldurup 20 GBP (tahminen) gibi bir miktarı iade alabilirim fakat bunun için söz vermiyorum.

Bu konuda herhangi bir çıkarım yok. Hatta zaman ayırıp 20 dk uzaklıktaki alışveriş merkezine gidip gelmem gerekiyor. Tek amacım forumdan bir kişiye de olsa faydamın dokunmasını istemem. Zaten ürünün faturasını vb de ulaştırırım, kar vb için yapmadığımı oradan da görürsünüz.

Lütfen beni, bu işi yaptığıma yapacağıma pişman edecekseniz ya da bana bu malzemeden kar alıyor muşum gibi satıcı muamelesi yapacaksanız hiç iletişim bile kurmayın. :)

Güven konusunda da yapabileceğim birşey yok açıkçası. Güvenmek zorundasınız. :))
Ama işleri biraz kolaylaştırmak için kendimi tanıtayım:
Adım Murat, Kimya Mühendisiyim, İlaç Sektöründe çalışıyorum, 1 haftadır Newcastle' da bir eğitimdeyim.

İlgilenen varsa lütfen acilen iletişime geçsin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadardı aslında... Sonra içimden bir ses "dertsiz başına dert alma" dedi... :)

Madem öyle, düşünen olursa buradan iletişim kurabir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sa. arkadaşlar
25 ekimde dx'ten 23 dolara fener aldım ancak henüz gelmedi. 7 kasım gibi bana bir mail atmışlar ürnünüz lityum bataryalı olduğu için güvenlikte takıldı biz de bu yüzden farklı bir yolla size gönderdik diye. Benim takip numaramı değiştirdiler ancak bu takip numarasından ürünü takip edemiyorum.Bugün de fedex diye bir yerden mail gelmiş bana.Ürününüz 11 kasımda bize ulaştı ancak kurye size getiremedi gibisinden.Bir link vermişler ''get shipment label'' diye bu linkten çıktı alıp en yakın postaneye gidin demişler.Ancak link açılmıyor.Ne yapmam lazım?

Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

@soner canlı

Fedex e ulaşmayı denediniz mi ?Link konusunda sıkıntı çektiğinizi beirttiniz mi ? (link)

• Beğen
Tepkiler: soner canlı
Merhaba,
DX den yaptığım her alışverişde banada fedex isimli siteden mail geliyor.Hatta ürün bana PTT yoluyla ulaştıktan sonra da geldiği oluyor.Dikkate almıyor ve bu siteden gelen mailleri açmadan siliyorum.
Şu anda da DX siparişim PTT den 19 gündür gelmedi.PTT işi iyicene savsakladı eskiden yaptıkları işleri anında sisteme işliyorlardı.Artık bir gece de tüm yaptıklarını sisteme giriyorlar.
Siz DX ile yazışmaya devam edin.Yanlız gönderdikleri farklı yolun kargo parası yüksek olmasın bunu da sorarmısınız.

• Beğen
benimde dx den aldığım bileklik gibi bir şey vardı 40-50 gün oldu ses yok :D.takipsiz ucuz birşeydi yalan oldu sanırım.

fedex e mail attım link açılmıyor diye ancak onlar bana aynı maili tekrar yollamışlar o yüzden ben de sizi dinleyerek fedexi dikkate almıyorum. ben ödemeyi siparişte yaptığım için extra bir kargo ücreti talep edeceklerini sanmıyorum.İnşallah olmaz öyle birşey

@tuna ünüvar

Bu siteden baktım ürün hollandadan geliyor ve yurt dışına sevk edildi yazıyor.Şimdi ptt den baktım aynı bilgiler orda da mevcut.Ürünü dx ten aldım hollanda ne alaka onu çözemedim acaba farklı bir yol dedikleri hollanda üzerinden mi göndermek oluyor. Benim sipariş takip numaram:RS165665909NL . Sizden ricam bir de siz bakar mısınız ptt den ya da verdiğiniz linkten.Acaba ürün hollandadan türkiyeye mi yollandı yoksa bana ulaşmadı diye(böyle düşünmemin nedeni fedexten gelen mail) geri hollandaya mı yollandı.Bundan sonraki süreç ne olur bilginiz tecrübeniz varsa paylaşırsanız benimle sevinirim.Teşekkürler.

@soner canlı

endişe edecek birşey yok kargon yolda, nerden yolladığı önemli değil arada gir kontrol et Türkiye ye girdiği yazar sonra ptt işlemleri yapılıp teslim edilir. (tabi postacının keyfi varsa)

• Beğen
Geri