Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yabancı internet sitelerinden alışveriş

@mirkal Hangi marka veya model alırsın bilmiyorum ama motoru Shimano olanı tercih etmeye çalış derim. Motor veya parçalarıyla ilgili bir sıkıntı olduğunda Türkiye de yaptırabiliyorsun, diğer markalar ise muamma, kendin çözmek zorunda kalabilirsin.
 
Scudo
@ratm beni de düsünduren bi durum bahsettigin, bosch daha guvenilir geliyor ama ariza olursa sikinti yasayacagim muhtemelen
 
Bisikletin genel aksesuar, parça, ekipman vb. ihtiyaçlarını yurtiçine göre daha ekonomik bir şekilde halledebileceğimiz yurtdışı siteleri önerebilir misiniz
 
wiggle
merlin
chain reaction

en bilinenlerden..
ben wiggle ve merlin'i tercih ediyorum.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@hayriünal
Wiggle kargo bakımından en ucuzu. Yalnız yukarıdaki sitelerinde atıyorum tourney falan bulamazsınız. Bulduğunuz parçalar güncel kurla Türkiye' den pahalı gelir. Ama atıyorum deore set, kask marka kask vs alınacaksa ucuza gelir.

Ya gümrük limitini tam denkleştireceksiniz, ya da şöyle bir 100$ alış veriş yapacaksınız. Öbür türlü zarar.
 
  • Beğen
Tepkiler: MakRo
Merhabalar arkadaşlar
Merlin cycles üzerinden ürün almak istiyorum. Buraya kadar sıkıntı yok. Ürünler kargo ile 422 tl tutuyor. Ama kredi kartı ödemesine geldiği zaman 70 pound yani 567 tl çekmek istiyor kredi kartından. Bu neden oluyor bilen var mı?

iyi forumlar
 
bubisiklet.com bu site güvenilir mi? bununla ilgili sadece bir yorum gördüm forumda.

carraro cr race 022 siparişi vericem ve bu sitedeki fiyat çok uygun.
 

Dosyalar

  • bubsiklet.png
    bubsiklet.png
    65,3 KB · Okunma: 57
@oculomotorius
Ben bilmiyorum bu siteyi..Sitenin altında ''kart bilgileri korunuyor'' gibi birşey de yazmıyor..Başka iki siteye baktım,onlarda bu yazı var..
Dikkat edin..
 
@oculomotorius Üstündeki Claris set, bir önceki seri. Dolayısıyla bisiklet de 1 yıl falan yatmış minimum. Bunu bilerek alın lütfen. Belki de bu yüzden uygun tutulmuştur, zira yenileri kırmızı-beyaz renk kombinasyonuna sahip.
 
@ahlaksız

teşekkür ederim, bu ve bunu gibi siteleri forumda yorumlarsak, herkes faydalanır. alışveriş yapılan sitelerin güvenilirliği çok önemli işin ucunda kazıklanmak da var.


@BugAdam

uyarınız için çok teşekkür ederim, gerçekten bunu farketmemiştim.
anladığım kadarıyla claris r2000 yenisi oluyor; claris 2400 eskisi oluyor.
ama eski yada yeni olması konusunda bisikletin rengi kriter değil galiba, çünkü kırmızı beyaz renk kombinasyonu(yeni diye tabir edilen) olmadığı halde üstünde r2000 bulunan carraro cr race 022 ler de var.
örn:
(link)
 
@oculomotoriusRica ederim. Ama bence bu son paylaştığınız sitede de bir çelişki söz konusu. Çünkü, Claris R2000ler siyah renk kaplamaya sahipken R2400ler gümüş kaplamaya sahip, görseldeki örnek bisiklet de eski bir model, açıklamada veya da gorselde yanlışlık olsa gerek.

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@BugAdam


evet şimdi farkettim hatta renkten ziyade daha bariz bi fark var:

şu eski claris aynakol:
claris.png

şu da yeni klaris r2000 ayna kol :

claris r2000.png

bunu farkettiğim iyi oldu. satıcı mağzaların taktikleri bitmek bilmiyor:tskler:

yalnız şu renk kombinasyonu,eski olmasına rağmen kırmızı beyazdan daha iyi göründü gözüme
CARRARO-CR-RACE-022-23021-1-1.jpg

accell-carraro-cr-race-o22-00394.jpg
 
  • Beğen
Tepkiler: BugAdam
@oculomotorius Kablolalama eski clariste dıştan yenisinde içten. En ihtiyaç duyacağınız özelliklerden birisi bu olacaktır. İçten, dıştan derken yanlış anlaşılmasın. Gidon sargısını kastediyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: oculomotorius
(link) Ben bu bisikleti almayı düşünüyorum. Site güvenilir mi ? Daha önceden alışveriş yapan var mı ? Çok acil öğrenmem lazım yardım ederseniz sevinirim.
 
@BAHADIR34
Evet Biz Güvenilir demek çok inandırıcı olmayacak heleki forumda yeni üye olunca. ama yinede belirtmek istedim

Bu Bisiklet Mersinde mağazası olan bir bisiklet firmasıdır sattığı tüm markaların yetkili bayisidir. Tercih ettiğiniz bisiklet markasının sitesinde yetkili satıcılar ve servisler de mersin bölgesinde Ticari ünvanımız olan Mersin bisikleti görebilirsiniz.

Birde altta kartbilgileriniz korunuyor yazısı olmadığını söylemiş bir arkadaş onu yazmak çok zor olmayacaktır ama size doğrusunu söyleyeyim yukarıda adres çubuğunda bağlantı güvenli çubuğu olamalı çünkü bu yok ise kart bilgileriniz karşı siteye şifrelenmeden gidiyordur ve site güvenli olsada kartbilgileriniz ağ üzerinden başkalarının eline geçebilir. ve hiçbir banka güvenli bağlantısı olmayan bir siteye sanalpos açmaz.

Bu bisiklet ağırlıklı olarak bu sene ürün satmaya başladı bu sebeple daha internette çok bilinmiyor ama artık daha çok duymaya başlayacaksınız.

Birde bahadır bey kasımın 19 da bir daytone 2727 satmışız yakın tarih olduğu için soruyorum eğer bu kişi siz iseniz deneyiminizi paylaşırsanız başka arkadaşlar içinde yardımcı olacaktır.
 
  • Beğen
Tepkiler: Atas ve BugAdam
Merhaba Arkadaşlar,

Hepimiz bisiklet sporunu seven, bisikletli ulaşımı tercih eden, yani yaşamında bisiklete yer açan kişileriz. Biz de bir dernek olarak bu paydayı benimseyen dostlarımızla birlikte Mersin'de 16 yıldır faaliyet gösteriyoruz. Faaliyetlerimiz içinde 5 yıldır yapmakta olduğumuz Mersin Caretta Bisiklet Festivali, 3 yıldır özellikle yetişkin kadınlara yönelik temel bisiklet eğitimleri, 16 yıldır hafta sonu turları, 8 yıldır salı akşamı turları ve 6 yıldır perşembe sabahı turlarının yanında kimisi uluslararası düzeyde pek çok sosyal sorumluluk çalışması düzenliyor veya destek oluyoruz.

Bu faaliyetleri yaparken maddi/manevi desteğe ihtiyaç duyduğumuzda, yani bisikletli yaşamın yaygınlaşması, desteklenmesi gerektiğinde veya üyelerimizin/dostlarımızın yeni bisiklet edinmesi gerektiğinde Mersin Bisiklet mağazasının ve üyemiz olan sahibi sayın Mücahit Yıldırım'ın hep desteğini gördük, güçlendik.

Mersin'de bisiklet sporunun ve bisikletli yaşamın yaygınlaşması çalışmamızda yıllardır verdiğimiz bu mücadeleyi desteklemeleri bizi mutlu ediyor.

Ahmet Salih Özenir/Mersin Bisikletli Gezginler Derneği Başkanı
 
  • Beğen
Tepkiler: bubisiklet
@Ahmet Salih Özenir

Teşekkürler Ahmet Abi Mersinde bisikletli dostlara destek olmaktan onur duyarız. :harika:
 
Merhaba..
İnternetten alışverişi bıraktım..Sanırım bir daha zor alışveriş yaparım..
Sabah bir kalkıyoruz,kartınızdan şu kadar çekilmiş filan..Bırakın baba bu işleri..
Forumda bu konulara biraz bakındım,bir tane bankacı arkadaş forumda açıklama filan yapmış..Sanal kartta alsanız,isteyen her şeyi yapabilir filan demiş..Yoruma gerek yok bence..
 
Geri