Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yaptığınız zaman birbirinizi seveceğiniz bir şey söyleyeyim mi?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@hamlet2006
Allah razı olsun Cenabı Hak cümlemizi affedilenlerden eylesin. Allahım hamlet kardeşimize de iki cihan saadeti nasip et.. kandiliniz mübarek olsun

Sevgili pedaldaşlarım kandilinizi kutlarım. Cenabı Allah ülkemizi şerlerden hainlerden bizleri de maddi manevi tehlikelerden korusun ..
 
Kadir Gecesi TRT'de yapılan mevlid yayınında yapılan duada Ulubatlı Hasan'a bile dua edildi de Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının adı bile geçmedi. Kesinlikle artniyet yoktur bence tamamen tesadüftür. Yersen.
Bu devletin kurulmasına öncü olan ve tüm dünyanın takdir ettiği Mustafa Kemal'imizi duasına katmayan bir kurum için elektrik faturasında benden ve tüm abonelerden pay kesilip para alınıyor. Haram zıkkım olsun. Boğazınızda tıkansın. Bu kandil günü hörmetine o haraçların hayrını görmeyin inşallah.
 
Şeyi de anlamıyorum ya selamı mı almıyorlar olayını. Bence birkaç sebebi olabilir öncelikle kişi kendine aynada bir bakmalı selamı alınacak bir görünüşü var mı? Malesef dış görünüş kim olduğunuzla ilgili bişeyler söyler o da her zaman selamınızdan önde gider mutlaka. İkincisi yarım ağızla yapılmaması gerekir, neler gördü bu gözler içinden konuşup selam verdim sananlar bile vardır mutlaka Selamın samimiyet içerip içermediği de çok önemli yani iş olsun diye selam verip birilerine sonra kimse selamı mı almıyor diye ağlamakta var. Ayrıca selam vermek sadece askerde bir zorunluluktur kendinizi buna zorlamayın sivil hayatta hele yolda bisiklet sürerken. Bundan 1000 yıl önce ipek yolu üzerinde mal taşırken karşılaşan iki tüccar değiliz sonuçta alt tarafı bisiklet sürüyoruz. İlla bişey yapılmak isteniyorsa usalca zile dokunulup göz teması aranmalı ve hafif tebessüm olabilir mesela pazar sabahı millet uyurken napıyoruz biz burda gibisinden bakın bu bi paylaşımdır o an ve samimi. Yani şunu demek istiyorum bu selamın sebebi sadece iki teker üzerinde gidiyor olmanız olmamalı. Ortak bir payda olmalı bundan başkada. Benim görüşüm☺️
 
@Eroseros Hayır yani şu başlıkta girdiğiniz muhabbete bakın. Zaten ülke genelinde bu konudaki uyuşmazlıkları biliyorsunuz, görüyorsunuz. Sizin aynı mevzuları burada da açmanıza gerek yok, siz de kendiniz dua edin ne diyeyim. Maksat forumda bari ortam gerilmesin ;)
Ha ülke genelinde olup biten tartışmaları bilmiyorsanız ona bir şey diyemeyeceğim tabi.
 
@Eroseros programı izledim bende bu ülkenin kapılarını bizler için açan, islam yurdu olarak yaşatan tüm atalarımıza, şehitlerimize dua edildi.
Kıyamete kadar hak ile batılın savaşı bitmeyeceği için çok da huzur aramıyorum bu coğrafyada. Biz tarafımızı seçtik. İyi dua ettik. Allah kabul etsin. Herkese hayırlı işler. Bol pedallamalar, bisikletli günler selamün aleyküm diyelim :harika:

Selamün aleyküm. Herkese hayırlı, mutlu, huzurlu,sağlıklı bayramlar. Yaşlıları ve yetimleri unutmayalım. Dünya sadece bizim için dönmüyor.
 
@avcioglu hayırlı cumalar. Böyle bir konuya nasıl ihtiyacımız varmış anlıyor musunuz? Selamün aleyküm ahali.

@avcioglu son 2 yorum aynı kişiden olursa yorum güncelleniyor.
 
bir arkadaş ne bayramı diye sormuş,
cevaben: cuma günleri bayram günlerinden (ramazan ve kurban) daha faziletlidir, ilmihallerde yazar, her hafta olduğu için kıymetini anlayamıyoruz maalesef
ve aleykümselam pedalreisler
 
öğlenleri yaz demeden kış demeden yürüyüş yaptığım bir arkadaşım var. bir öğlen sıcağında yürürken her zaman geçtiğimiz bir parkın parmaklıklarında 2 erkek 3 kız çocuğu hem iki ellerini sallıyorlar hem de selamın aleykum diye bize bağırıyorlardı. bunlar bağırarak selamın aleykum demeye devam ettiler. durdum hayrola suriyeli misiniz dedim hayır Türküz dediler. neden arapça selam veriyorsunuz diye sorunca merhaba dedi 2 tanesi ama 3 tanesi selamın aleykum a devam etti. hoş merhaba da sanırım farsça. bu ısrarınız ne diye sordum ve inatla aleykum selam demiyorum çünkü çocukların selamı samimi değil. içlerinde en kabadayı kız çocuğu sevap point topluyoruz dedi. sevap point mi dedim. point ingilice ama dedim. Türkiyede arapça selam verip, ingilizce puan toplayan bir 9-13 yaş arası çocuk da gördü bu gözler.
 
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri