Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yarış gündemi

Scudo
Bu sezon tüm denklemler bozuldu, yeni süper gençler sahne alır...

Amstel Gold Race bu haftasonu galiba değil mi?

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Eurosport 1’de saat 4’te bi yayın görünüyor ama canlı mı nedir pek anlayamadım. Şu an triathlon world tour Singapur yarışı var baya zevkliymiş izlemesi :)

Özür dileyerek düzeltiyorum; 15:35’te başlayacakmış yayın, Berkem Ceylan - Sarper Günsal ikilisi mikrofonda olacak.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Hayda bıraktım izlemeyi, yayıncılarda foto finişe gerek kalmadı demişti. Olan şeye bak.

Pidcock tatlı çocuk ya, sevindim kazanmasına. Van der Poel namı yürüsün diye katılmış yarışa belli ki, lokum kıvamında bi sürüş yaptı. Ama bu sene gerçekten öyle eski toprakların pek esamesi okunmayacak gibi, gençlerin biri bitse başka biri patlıyor.

Cavendish TdF’ta etap alır mı..

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
2024 sezonunu açtık arkidişler.
Kuzey İtalya'da bir yol bisikleti tırmanış yarışı, en son 2018 yılında katılmıştım.
Passo Mendola, 15km %6,5 ortalama. Eğim az olduğundan çok hızlı ve deryarın acaip önemli olduğu bir yarış. Hem benim hem organizasyonun ihmallerinden dolayı sonuç istediğim gibi olmadı, ama yine de fena değildi.

2024 sezonunun ikinci yarışı yine bir yol tırmanış etabı oldu. İlk yarışla aynı bölgede benzer bir tırmanış ama biraz daha uzun. 17.6km, ortalama eğim %6.8. Hızlı ve deryarın önemli olduğu bir yarış.
Bu sefer iyi yer tutup önlerde başladım. İlk büyük atağı da takip edip ilk grupta kaldım ama karşımdakiler 5.7-5.8 w/kg ftp değerinde adamlar olunca tahtayı kolumuzun altına aldık.

Sezon kızışıyor(du) ama en önemli yarışlardan biri hava muhalefeti nedeniyle kısaltılıp kuşa çevrildi. Yarıştan sonra en tepeye kadar çıktık, birşey yoktu ama insanlık yumuşadı artık kimse risk almıyor.

Bu sabah bir paylaşımda gördüğüm videodan bir kesit aldım,tdf ülkemizde ilk kez düzenlenecek bir organizasyon yapacakmış,katılmak isteyen arkadaşlar için güzel bir etkinlik.
IMG_2735.png
IMG_2736.png

7 eylülde irlanda'da da yapılacak. Uzun parkurda üç paket var ve 109, 149 ve 355 avro.
(link)

7 eylülde irlanda'da da yapılacak. Uzun parkurda üç paket var ve 109, 149 ve 355 avro.
(link)

Türkiye özelinde yapılan gran fondoların fiyatlarını tartışırken, eğerki fiyatlar İrlanda daki gibi olacaksa, vay geldi halimize artık
Şimdi baktım fiyatlar bu şekilde görünüyor kısa da uzun da aynı fiyat

1717503389707.png

Geri