Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yarış gündemi

TP'nin Poggio'da yaptığı atağı solo sürdürememesi, mvdp'nin onu yakalaması ve ona çalışmak istememesi JP'e yaradı.

Scudo
Cipressa'da UAE istenen tempoyu veremedi gibi röportaj verdi Pogi. Jasper iyi savaşmış ama o grubu yakalamak için, MVDP de bacakları bitirdi atakları kovalarken. Düzlükte kovalamasa adamları Tom veya Matteo yarışı alabilirdi.

Dünkü yarışın özeti :D

1710687598292.png

Son düzenleme:
mvdp'nin onu yakalaması ve ona çalışmak istememesi JP'e yaradı.

Benzer konu Roglic in takımında da var.... Kimin ne yaptığı belli değil... Roglic e yazık.. TDF'de de böyle olursa bu takımlar, takım olmayı başaranlar yürür gider...:snzdglsn:

Ozetlerde kameranin kadrajina girdiginde sirti cok kotu gozukuyordu :/ Umarim en kisa zamanda iyilesir..

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
İşin kötüsü takım arkadaşı Tiesj Benoot düşürdü

Yağmur olacak deniyordu en son, kıyım olur :hihi:

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Bask turunda büyük kaza oldu, Roglic , Remco , Wingegaard gibi isimler kazaya karıştı. Etap bitişe kadar nötralize edilmiş.

Çok feci çok, Roglic, Remco, Vingegaard, Vine yarışı bıraktı, en kötü durumda olan Vingo

• İnanılmaz
Tepkiler: suyunsesi
Remco köprücük, Vingegaard köprücük ve bi kaç kaburga kırmış galiba..

Güncelleme:
Şöyle bir paylaşım gördüm;
19037BE2-931D-47F7-8A02-B1F73B743DE2.jpeg

Baya kırım olmuş :(

Kaza ve kırım Roubaix ile devam edecek gibi. Yağmurlu hava görünüyor 😩

• Üzgün
Tepkiler: sccetin
Paris-Roubaix için vélodromeda bile daha insan yokken benim sokağı polisler kapatmış. Alışverişe gittim, dönerken bir baktım her yer polis. Kaçırıyorum diye korktum bir an.😅
Kaza ve kırım Roubaix ile devam edecek gibi. Yağmurlu hava görünüyor 😩
Şu an iyi gibi, öğleden sonra bekliyoruz yağışı.
Cemal sahadan bildirdi.🤣

Şu an iyi gibi, öğleden sonra bekliyoruz yağışı.
Cemal sahadan bildirdi.🤣
Çok tatlı kapalı bi hava var, tam çık akşama kadar sür sür sür havası..

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Cidden hava tam surmelik imis, insanin cani cekiyor (ayni anda degil, fark yemek iyi olmazdi tabii :)) Ve zevkli gidiyor yaris, muhtemelen boyle de devam eder..

Van Aert’in olmadığı bi yarışta bu şekilde kazanacak olması da ayrı güzel bişey, rakiplerine de yarışa da saygısını gösterir bence. Çok hoşlandığım bi sporcu olmasa da çok iyi performans gerçekten..

Sapka firlatan kadin bizde olsaydi kiyamet kopardi ve rezil olduk diye hissederdik.. Tamamen terbiyesizlik..

• Beğen
Tepkiler: Ricochet ve lrfan
Geri