Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yarış gündemi

Bu yarışın videosunu uzun bir uğraştan sonra hazırlayıp yükledim.

Önceki seneye göre kamera epey farketti. Gopro 5 çamur gibi çekiyormuş
Yeni kamera da çamur çekti ama mecburiyetten. :)))))

Dün sezonun en baba maratonu vardı. 2014 yılından beri bu yarışa 9. katılışım. Hava hem soğuk hemde yağışlıydı. 2750m civarlarına kadar çıkılıyor ve bu irtifada hava 0 derece ve rüzgarlıydı. 2 defa düşmeme rağmen mekanik bir aksaklık yaşamadım. Eller kollar dondu tabii ve kontrol problemleri yaşadım. Kendi kategorimi açık ara geçtim ama tüm amatörlerde az farkla 2. bitirdim. Son inişin sonrarında artık kontrolü kaybetmeye başlayınca yavaşladım, İtalyan delikanlı da arayı 1dk falan açtı. Bitiriş zamanımız birçok profesyonele de yakındı, hava şartları yamulttu herkesi.
Düşüşler ve diğer birkaç videoyu Strava'ya yükledim :)

(link)

307902 dosyayı görüntüle

Scudo
MVDP un bu sezonki yarış programı belli olmuş,reis gene parirubeyi gözüne kestirmiş belli😂
IMG_20240224_190627.jpg
Bu arada yarış sever arkadaşlar mutlaka takiptedir, bugün Omloop klasigini jumbodan Tratnik aldı,yarında kuurne yarışı var saat 16da itibaren Eurosport 2 verecekmiş.

MVDP un bu sezonki yarış programı belli olmuş,reis gene parirubeyi gözüne kestirmiş belli😂
315084 dosyayı görüntüle
Bu arada yarış sever arkadaşlar mutlaka takiptedir, bugün Omloop klasigini jumbodan Tratnik aldı,yarında kuurne yarışı var saat 16da itibaren Eurosport 2 verecekmiş.

15:30 demislerdi galiba sevgili Berkem ile Sarper :)

Bu arada Tratnik "Ben yorgunum sen ilerlet" diyerek kandirmis, son anda gorduk zaten. Resmen Jumbo'dan sogutuyorlar :) UAE'ci mi olsam :)

15:30 demislerdi galiba sevgili Berkem ile Sarper :)

Bu arada Tratnik "Ben yorgunum sen ilerlet" diyerek kandirmis, son anda gorduk zaten. Resmen Jumbo'dan sogutuyorlar :) UAE'ci mi olsam :)
Baya bi entrika döndü orada sonra öndeki 6lıdan biri alacak gözüyle bakıyordu herkes,Polit ile Tratnik sonradan ön tarafa dahil olmalarına rağmen aradan sıyrıldılar,sanki taktik gereği WVA baktıki gidecek gücü yok grubu resmen frenledi grubu,ama haklısınız bu tip dominant hareketler insanın sinirini bozuyor takımı güçlü olan kazanıyor,takım sporu olmasıda bunu gerektiriyor.

Arkadan Van Aert geliyordu, Politt mecbur daha çok çalıştı. En azından 2.lik cepte olacaktı, mantıklı.

Arkadan Van Aert geliyordu, Politt mecbur daha çok çalıştı. En azından 2.lik cepte olacaktı, mantıklı.
Aynen çok çalıştı son km'lerde, zaten sprinte kalkıp direk geri oturmasından belli oldu. Normalde Politt, Tratnik'e göre daha iyi sprint atabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Redbull un seneye takım kurması söz konusu .. Farklı takımlarda farklı sporculara sponsor oldu.. Pidcock, Aert vs toplar da, Redbull kurulursa bari bu tip yarış içi mafyavari mevzular ortadan kalkar 😅 bilemiyorum, belki de daha büyük bir eşkiya takım kurulmuş olacak 😱

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Van Aert'a başka bir (zayıf) takım lazım aslında. Yıldızlar karması olan takımında herkes favori, takım arkadaşını ezemiyorsun öndeyse. Salsalar gidecek :) Daha özgür olabileceği bir takımda serbest kalsa işler değişebilir sanki

Van Aert'a başka bir (zayıf) takım lazım aslında. Yıldızlar karması olan takımında herkes favori, takım arkadaşını ezemiyorsun öndeyse. Salsalar gidecek :) Daha özgür olabileceği bir takımda serbest kalsa işler değişebilir sanki

Aynen hocam , haklısınız.. Takım radyosunda Vinge yi koruyun, taşıyın, çekin gibi anonslar gelince Van Aert , bir tribe giriyor haklı olarak .. Son belgeselde de ufaktan vermişlerdi bu detayı 😃

• Beğen
Tepkiler: lrfan ve yusuf_49
Kurne başlayacak birazdan, 16:30 canlı yayın EU ikinci kanal

Strade Bianche (beyaz yollar) saat 16dan itibaren Eurosport 2den veriyor,izlemek isteyen olursa buyursun derim,rota güzel yollar güzel toprak pave ne istersen,yağmurda var hafiften 👍 favori poğaça 😂 geçen sene pidcok almıştı

• Beğen
Tepkiler: geniusbjk
Poğaça severiz :) Adam Santa Marie'de atak yaparim dedi yapti.. Ins. alsin..

• Beğen
Poğaça severiz :) Adam Santa Marie'de atak yaparim dedi yapti.. Ins. alsin..
Sevilmezmi baksanıza herif santa mariada atak yapacam dedi ve yaptı :komik: aksilik olmazsa gitti gider.

• Beğen
Tom Pidcock çok içten bir röportaj vermiş. "Tadej atak yaptığında hepimiz kendimizi grupettoda sandık"

Dakikalara varan farklar, bisiklet camiasında 1 ışık yılı, 2 ışık yılı 3.. diye tabir ediliyor.. Düşünüyorum, amatör bir yarışta ya da uzunca bir segmentte, bana 2-3 dakika fark atan biri hakkında direk "bu adam pro" derdim. Pro yarışta, prolar aralarında ne diyorlar bu farklara daha kim bilir 😃 pogi erken mi başladı acaba 🤔 hem Giro hem tdf ye katılacakmış bu sene çünkü...

Geri