Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yarış gündemi

Ne güzel hevesli hevesli okurken bir anda gözüme fiyatlar çarptı. Maalesef üzülerek fiyatlardan dolayı katılamayacağım. Fiyatlar makul olsa katılmayı çok isterdim. Fiyatların aşırı yüksek oluşundan katılımcı sayısı iki elin parmak sayısını geçmeyecektir. Sebebi nedir bu yüksekliğin?
323153 dosyayı görüntüle
ya bunlar bu kadar para alıyor da kamp alanı vs de belli galiba bunların. acaba orada konaklama ücreti vs dahil mi bu ücrete. @ali önder siz katılmıştınız yarışa sanırım. yarış ücretinin içinde neler vardı acaba bu seneki yarışta? teknik konulardan biraz bilgi verebilirseniz katılmak isteyenler için daha aydınlatıcı olabilir.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Umur Bora
Scudo
ya bunlar bu kadar para alıyor da kamp alanı vs de belli galiba bunların. acaba orada konaklama ücreti vs dahil mi bu ücrete. @ali önder siz katılmıştınız yarışa sanırım. yarış ücretinin içinde neler vardı acaba bu seneki yarışta? teknik konulardan biraz bilgi verebilirseniz katılmak isteyenler için daha aydınlatıcı olabilir.
Bu tür oluşumların ülkemizde ortaya çıkmasından gurur ve mutluluk duyuyorum. Gelecek senelerde daha fazla yapılabilmesi için elimden geldiğince katılım göstermeye çalışırım ama bu fiyatlar çok gereksiz. Daha yeni ortaya çıkmış bir etkinlik ve bu denli yüksek fiyat gerçekten gerekli mi bilemiyorum. Eğer bahsettiğiniz gibi konaklama ücreti falan dahilse bile pahalı aslında. Örnek vereyim 250 kilometre yol yarışı 1 günde bitebilir yani konaklama derdi vs. yok. Bu kategori için geç kayıtta 4350 tl karşılığında ne gibi hizmetler sunacaklar? Umarım fiyatları makul düzeye indirirler de bu güzel etkinliğe katılım sağlayabiliriz. Heveslendim ama bu fiyatlarla imkansız.

Konaklama vs yok saniri. Ve fiyatlar korkunc. Yurtdisinda ikonik yarislar alpenbrevet vsvs. Bu fiyatlarda degil euro bazinda. Bende ahulexe katilmayi planliyordum ama bu fiyatlarla mümkün değil. Yani anlamakta zorluk çekiyorum yeni bir organizasyonun fiyatinin uygun tutulmasi gerekir diye dusunuyorum heleki yaris ultrarace ise. Şu yarisa katilacak cok bir kitle yok zaten hali hazirda türkiyede. Birde fiyatlari yukarda tutarak hevesli olanlarinda heveslerini kursaklarinda biraktilar umarim yanlistan dönülür bu fiyatlarla birkac kisi ile yaris yaparlar bu seneki gibi.

Son düzenleme:
Bu tür oluşumların ülkemizde ortaya çıkmasından gurur ve mutluluk duyuyorum. Gelecek senelerde daha fazla yapılabilmesi için elimden geldiğince katılım göstermeye çalışırım ama bu fiyatlar çok gereksiz. Daha yeni ortaya çıkmış bir etkinlik ve bu denli yüksek fiyat gerçekten gerekli mi bilemiyorum. Eğer bahsettiğiniz gibi konaklama ücreti falan dahilse bile pahalı aslında. Örnek vereyim 250 kilometre yol yarışı 1 günde bitebilir yani konaklama derdi vs. yok. Bu kategori için geç kayıtta 4350 tl karşılığında ne gibi hizmetler sunacaklar? Umarım fiyatları makul düzeye indirirler de bu güzel etkinliğe katılım sağlayabiliriz. Heveslendim ama bu fiyatlarla imkansız.
ya zaten yarış boyunca trafik kapatma vs de olmayacak. ben normal yolda süreceksem niye para vereyim ki birde üstüne. o rotayı sahilden sahilden sürerim kendi hızımda, yarışa vereceğim para da cebimde kalır, yemeğe, arada bir hostelde kalacağım paraya gider o kadar para.
aslında bisikletforum olarak bir ortak nokta belirleyip her sene zamanı ve imkanı olanlar tabi bir yerde toplu buluşsa çok güzel bir etkinlik olur. atıyorum 30 temmuz'da kapadokya'da buluşup 3-4 gün o civarlarda bisikletforumdan gelenlerle çevreyi turlamak. tabi herkes ne kadar kalabiliyorsa o kadar kalır, herhangi bir zaman yada süre kısıtı olmadan.

Rakamı görünce 1000 km yolu kapatacaklar diye düşündüm başka bir açıklaması olamaz. Uludağ Performans Tırmanışı yol kapatıyor sporculara numara, besin çantası, finişte beslenme ve içecek veriyor, teleferik bileti indirim veriyor bunların hepsi karşılığında ücretsiz. Bu arkadaşlar yapacak olsa 10 bini bulurdu sanırım. Ülkedeki çakallık seviyesi şaşırtmıyor 🤣

Rakamı görünce 1000 km yolu kapatacaklar diye düşündüm başka bir açıklaması olamaz. Uludağ Performans Tırmanışı yol kapatıyor sporculara numara, besin çantası, finişte beslenme ve içecek veriyor, teleferik bileti indirim veriyor bunların hepsi karşılığında ücretsiz. Bu arkadaşlar yapacak olsa 10 bini bulurdu sanırım. Ülkedeki çakallık seviyesi şaşırtmıyor 🤣
demekki istenildiğinde ücretsiz olarak bile yapılabiliyor...

• Beğen
Tepkiler: Alazarhus
Bu sene ki yarışanlardan gördüğüm kadarı ile konaklama veya yol kapama gibi bir durum maalesef bulunmuyor. Fiyatları görünce gerçekten bende şaşırdım ve bakmaya gerek yok diyerek sayfayı kapattım. Güzel bir organizasyon yapıp, yetersiz reklam ve tanıtım ile neredeyse 50 kişinin bildiği bir yarışa bu kadar para vermek gerçekten aşırıya kaçıyor. Bu sene ki yarıştakiler kamplarını yolda nereleri uygun gördülerse orada yaptı. Bildiğim kadarı ile sadece araç ile çadır vs gibi yüklerini taşıyıp belirli noktaya bırakıyorlar, bir de ekstra olarak gps takip uygulaması var. Bunun dışına organizasyonun kendi cebinden ciddi anlamda para çıkışı olacak bir ekstrası yok diye biliyorum.

İstanbul'a kırk yılın başı gelip konser veren sevdiğim yabancı gruplardan birine gitsem daha uyguna gelir ki yol parasını, yemek parasını da vereceğim. Gözlerimiz TTUBR organizatörleri Birol Abi ve Mümtaz Abiyi arıyor.

Bu sene ki yarışanlardan gördüğüm kadarı ile konaklama veya yol kapama gibi bir durum maalesef bulunmuyor. Fiyatları görünce gerçekten bende şaşırdım ve bakmaya gerek yok diyerek sayfayı kapattım. Güzel bir organizasyon yapıp, yetersiz reklam ve tanıtım ile neredeyse 50 kişinin bildiği bir yarışa bu kadar para vermek gerçekten aşırıya kaçıyor. Bu sene ki yarıştakiler kamplarını yolda nereleri uygun gördülerse orada yaptı. Bildiğim kadarı ile sadece araç ile çadır vs gibi yüklerini taşıyıp belirli noktaya bırakıyorlar, bir de ekstra olarak gps takip uygulaması var. Bunun dışına organizasyonun kendi cebinden ciddi anlamda para çıkışı olacak bir ekstrası yok diye biliyorum.

İstanbul'a kırk yılın başı gelip konser veren sevdiğim yabancı gruplardan birine gitsem daha uyguna gelir ki yol parasını, yemek parasını da vereceğim. Gözlerimiz TTUBR organizatörleri Birol Abi ve Mümtaz Abiyi arıyor.
Kesinlikle haklısın üstelik hep aynı modellerin bu yarışları kazanıyor olmasıda olayı çok sıradan ve sıkıcı hale getiriyor bence,imkanları sponsorları var ve adamların teçhizat beslenme gibi sınırsız ve süper imkanları var,tek işi bu senin benim gibi merağı olup haftada 3 gün bisiklete binen,başka amatör birinin kendi imkanlarıyla bu kişilere rakip olması imkansız,evvelki hafta Çeşme granfondodaydım daha yarış başlamadan 1.lik ödülünü Gökhan beye verin diye espri yaptım yakınımdakiler suratıma baktı ve güldük,yaptığına saygı duyuyorum ama Gökhan Uzuntaş'ın katılıp kazanamadığı çok az granfondo var,elit erkeklerde rakibi yok,ayrıca sitemimde var madem bu kadar iyi bir yetenek neden bu adamın zamanında elini tutmadı federasyon,hikayesini seyretmiştim reno fabrikasından bu günlere gelen bir sporcu,

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve makaram
Geri