Gökay Akçay
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.845
- İsim
- Gökay Akçay
- Başlangıç
- 1987—88
- Bisiklet
- Fuji
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
![]()
Bu vuruş tekniğini Medyum Memiş geliştirmiştir arkadaşlar.. Fiziksel olarak kendisinden daha zayıf birine saldırmadan önce, bir kobra yılanı misali dil dışarıya çıkarılır, iki üç defa tıslayarak bedendeki güç vuruş yapılacak kola kanalize edilir ve darp gerçekleşir...
O kadar "bayan" dediniz, soze karsi duran biri geldi istebayan değil kadın ilk önce bunun altını çizelim.
Daha ne yapılması gerekli yargılamak için? Kadını evire çevire dövmesimi? Haklı yada haksız kimse o ayıya bir başkasının annesine/eşine/ablasına vurma hakkı vermiyor. Aynı hareketi kendi ailesinden birisine yapsalar namus der yapmadığını bırakmaz bu tipler.Yapılan hoş değil ama birilerini yargılamak için 12 saniye çok az değil mi?
Oooo! Başlık altı provakasyon, alırım bir dal.Daha ne yapılması gerekli yargılamak için? Kadını evire çevire dövmesimi? Haklı yada haksız kimse o ayıya bir başkasının annesine/eşine/ablasına vurma hakkı vermiyor. Aynı hareketi kendi ailesinden birisine yapsalar namus der yapmadığını bırakmaz bu tipler.
Ben vurma eylemi için demedim bu kadın ne kadar masum o soruyu atlıyoruz son günlerde hatta kendi hem cinslerimiz dahil hep suçu sorgulamadan erkeğe yüklüyoruz şiddet yanlış ve çirkin ama yargısız infazda şiddet kadar yalnış ve çirkin umarım anlatabilmişimdir derdimiDaha ne yapılması gerekli yargılamak için? Kadını evire çevire dövmesimi? Haklı yada haksız kimse o ayıya bir başkasının annesine/eşine/ablasına vurma hakkı vermiyor. Aynı hareketi kendi ailesinden birisine yapsalar namus der yapmadığını bırakmaz bu tipler.
şiddet kısmında bisikletlinin kesinlikle haksız olduğu kısımda hemfikiriz...Ben vurma eylemi için demedim bu kadın ne kadar masum o soruyu atlıyoruz son günlerde hatta kendi hem cinslerimiz dahil hep suçu sorgulamadan erkeğe yüklüyoruz şiddet yanlış ve çirkin ama yargısız infazda şiddet kadar yalnış ve çirkin umarım anlatabilmişimdir derdimi
Kusura bakmayın ama buu cinsiyetçi ve pozitif ayrımcı düşünce yüzünden "Kezban" olarak nitelendirilen, küçük dağları kendinin yarattığını ve kendini bütün canlılardan üstün göre bir kadın modeli ortaya çıktı. Ya koskoca git gel ikişer şeritli şehir içi yolda birden karşıdan karşıya geçmeye çalışıyorlar. Hemde ne ışık var ne yaya geçidi. İşte kafaları böyle. Bu olayda da bu tarz bir yaklaşım olmuş ve karşıdaki şahsı çileden çıkartmış olabilir diye düşünüyorum. Bisiklet sporu ile ilgilenecek kapasitede bir insan bu duruma nasıl getirildi onu da irdelemek lazım.@ArapKaswa Bu işin yargısız infazla alakası yok bence.Bir erkek yüzde 1 milyon haklı bile olsa bir kadına bırakın şiddet uygulaması tartışması bile çok büyük hata.
şiddet kısmında bisikletlinin kesinlikle haksız olduğu kısımda hemfikiriz...
ama olayı cidden iki taraftan dinlemek gerek...
şimdi olayı gerçekleştiren bisikletli çıkıp şöyle dese;
bisiklet yolundan yürüyorlardı (ki videoda da bisiklet yolundan yürüdükleri görülüyor) uyardık...
kadın bize küfür etti, "s.... gidin başka yerde bisiklete binin" dedi...
dönüşte de haklıymış gibi video çekmeye çalıştı, ben de kameraya vurdum...
ki ikisi de olaydan önceki yaşananları kanıtlayamayacağı için ancak videodaki saldırıyı yapan "şehir ayısı" yaptığının cezasını çekecek...
İşte demek istediğim buydu işi tek taraflı dinleyip "tiz kellesi vurula" dememek lazım HERKES ŞİDDETE KARŞI BU KONUDA HEMFİKİRİZKusura bakmayın ama buu cinsiyetçi ve pozitif ayrımcı düşünce yüzünden "Kezban" olarak nitelendirilen, küçük dağları kendinin yarattığını ve kendini bütün canlılardan üstün göre bir kadın modeli ortaya çıktı. Ya koskoca git gel ikişer şeritli şehir içi yolda birden karşıdan karşıya geçmeye çalışıyorlar. Hemde ne ışık var ne yaya geçidi. İşte kafaları böyle. Bu olayda da bu tarz bir yaklaşım olmuş ve karşıdaki şahsı çileden çıkartmış olabilir diye düşünüyorum. Bisiklet sporu ile ilgilenecek kapasitede bir insan bu duruma nasıl getirildi onu da irdelemek lazım.
Tam olarak yaptığınız yargısız infaz çünkü şiddet doğru değil dediğimi bile göz ardı edip cevap yazmışsınız@ArapKaswa Bu işin yargısız infazla alakası yok bence.Bir erkek yüzde 1 milyon haklı bile olsa bir kadına bırakın şiddet uygalaması tartışması bile çok büyük hata.
Bunun pozitif ayrımcılıkla da alakası yok. Kadınlar her zaman haklıdır şudur budur da demiyorum. Kadınlarla tartışmak bile sakıncalı olabilir. Tartıştığınız karşınızdaki kadının niyetini, mertliğini bilemezsiniz. Kadınla tartışırken kadın bir anda bu adam beni taciz ediyor dese kimseye derdinizi anlatamazsınız.Bu yaşanmamış bir şey değil. Bundan dolayı ben bir kadınla haklı bile olsam asla tartışmam.Kusura bakmayın ama buu cinsiyetçi ve pozitif ayrımcı düşünce yüzünden "Kezban" olarak nitelendirilen, küçük dağları kendinin yarattığını ve kendini bütün canlılardan üstün göre bir kadın modeli ortaya çıktı. Ya koskoca git gel ikişer şeritli şehir içi yolda birden karşıdan karşıya geçmeye çalışıyorlar. Hemde ne ışık var ne yaya geçidi. İşte kafaları böyle. Bu olayda da bu tarz bir yaklaşım olmuş ve karşıdaki şahsı çileden çıkartmış olabilir diye düşünüyorum. Bisiklet sporu ile ilgilenecek kapasitede bir insan bu duruma nasıl getirildi onu da irdelemek lazım.