Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni başlık açmak

Merhaba, yeni başlık açmadığım için ben de sorunumu buraya yazmak istedim. Yol bisikletimin elcikleri artık sanırım eskidiği için yapış yapış oldu. Avuç içlerim kara kara geziyorum. Bunu nasıl temixleyebilirim. Yenisini bulmam sanırım zor(ultegra 6600) eğer bilen varsa satın almam için de yönlendirebilir.
Yol bisikletinde elcik derken gidon sargısından mı bahsediyorsunuz?

Scudo
Merhaba, yeni başlık açmadığım için ben de sorunumu buraya yazmak istedim. Yol bisikletimin elcikleri artık sanırım eskidiği için yapış yapış oldu. Avuç içlerim kara kara geziyorum. Bunu nasıl temixleyebilirim. Yenisini bulmam sanırım zor(ultegra 6600) eğer bilen varsa satın almam için de yönlendirebilir.
Gidon bandı alabilirsin yeni. İhsaniyede Aydın bisiklet var. Orada sana yardımcı olurlar.

(link)
(link)
(link)

Hepsiburada'daki tükenmiş çok pardon fark edemedim. Amazon'daki de pahalıya geliyor baya.

Gidon bandini her bisikletciden alabilirsiniz ama benim düsüncem siz sargi bandini degilde fren hoodarini diyorsunuz. Hood dedigim frenkolunun üzerindeki plastikler oluyor. Onuda her üst seviye bisikletcilerde bulabilirsiniz, onlar yapis yapis olduysa temizlenmez. (Hoodlar sadece Ultegra 6600 dedigiiz icin tahmin ediyorum, band olarak ultegra diye birsey yok da ondan.

Dedigim gibi band olsun o plastikler yani Hoodlar olsun cok kolay bulabilirsiniz. Mesela sadece misal olarak Aktif Bisikleti, Erdoganlari, Bisiklet sepeti yada Forumun kendi magzasi Delta Bisiklet araya bilirsiniz.

(link)
(link)
(link)

Hepsiburada'daki tükenmiş çok pardon fark edemedim. Amazon'daki de pahalıya geliyor baya.
Amazondaki evet pahalı, temmuzda ben erdoğanlar bisikletten 105 STI kolları için 89 TL ödemiştim..

• Beğen
Tepkiler: Gokhaniss
Merhaba,

Başlık açabiliyorum ama buraya yazayım dedim. MAX 8.000 TL fiyatında katlanır önerisi alabilir miyim.

Arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum ve bisikletim hakkında bir soru sormak istiyorum ama başlık açamıyorum neden böyle ?

Yukarıdaki sayfaları okuyunuz..

Arşivden ilgili konu başlığını bulup yaza bilirsiniz...
Forumdaşlarımız arasından yardımcı olacaklar çıkacaktır ..

Merhaba değerli forumdaşlar...
İstisnasız her gün yeni konu açmak isteyen arkadaşların onay isteği ile karşılaşıyoruz.
Arama bölümünden ilgili konuya ait bir çok başlık var iken yeni konu açmayınız...
Forumun üyesi olduktan sonra kendi adınıza yapılacak en yararlı şey arşive göz atmak olacaktır.
Saygılarımla, iyi forumlar...

Ben böyle bir site düzeni görmedim , forumda neye göre konu açılabiliyor belli değil , forum konularında arayın konu açmanıza gerek yok gibi bir ikazla karşılaşıyoruz (burayı wikipedi sananlar var herhalde ) veya belli bir üyelik süresi veya mesaj sayısı ne olduğu meçhul ilginçtir ki açıklamada yok bu konuda çoğu zaman buradan çıkıp face gruplarına soruyoruz bilmediklerimiz . Türkiye de tek form olmanın rahatlığı olduğunu düşünüyorum mecburen.

• Beğen
Tepkiler: emre_bulbul
Ben böyle bir site düzeni görmedim , forumda neye göre konu açılabiliyor belli değil , forum konularında arayın konu açmanıza gerek yok gibi bir ikazla karşılaşıyoruz (burayı wikipedi sananlar var herhalde ) veya belli bir üyelik süresi veya mesaj sayısı ne olduğu meçhul ilginçtir ki açıklamada yok bu konuda çoğu zaman buradan çıkıp face gruplarına soruyoruz bilmediklerimiz . Türkiye de tek form olmanın rahatlığı olduğunu düşünüyorum mecburen.

en azından asgari bir açıklama yapılabilir idi, örneğin yeni restore ettiğim bisikletim ile ilgili bir başlık açmak için ne kadar bekleyeceğimi hiç bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: altur
Abi adamlar yeni başlık açmak için ne gerektiğini elli kere yazdılar. Aradığın şey hakkında içerik bulmak öyle çok zor bir şey değil. Sağ üstteki büyüteç ikonuna tıkladıktan sona açılan penceredeki ara kısmına aramak istediğiniz şey hakkında 1-2 kelime yazıp sonrasında ise ara kısmının sol altındaki "sadece başlıklarda ara" ibaresinin solunda bulunan kutucuğa tıklıyorsunuz. Son olarak ise, en altta bulunan yeşil renkteki sağ başında büyüteç ikonu olan Ara isimli butona tıklıyorsunuz.

1675260119465.png

Sonrasında zaten aşağıda görebileceğiniz gibi arattığınız şey hakkında başlık sonuçları sıralanıyor.

1675260294181.png

çoğu zaman buradan çıkıp face gruplarına soruyoruz bilmediklerimiz .
Size şimdi çok gizli bir bilgi vereceğim. Bunu bu forum dışında bilen hiç kimse yok Türkiye'de. Hazırsanız veriyorum bilgiyi :

Bilmediğiniz bir şeyi sormak için başlık açmak zorunda değilsiniz.

Geri