Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni bir iş kursanız...?

Scudo
Bir miktar keçi ve bir arsa, medeniyetten olabildiğince uzakta... Keçi sütü, keçi peyniri ve tereyağı yapıp medeniyetin göbeğindekilere satarak hayata devam etme. Keçilerin peşinde dağ bisikleti ile antrenman şansı ve bol oksijen yanında bedava :)

İş arayanların yanında bir de işinden bıkmışları da ekleyelim mi hocam. Konu benim de son 1 yıldır ufaktan merak ettiğim ve araştırdığım bir konu. Daha tecrübeli arkadaşların önerilerini merakla bekliyorum.

Untitled-1.jpg

Gıda sektörü tamamen. O da tatlı üzerine olacak krep, waffle ya da yurt dışından örnek bir iş tatlı üzerine :)

Bence bi minubus alip kokoreç satacaksin :D
Suriyelilerden kacak sigara alıp satilabilir de iyi para kazaniyorlar :D
Onun disinda ben waffle yapardim sanirim cok lezzetli :D
Ama en iyisi cami önü yasin satmak :D

Tutkuyla sarılmayacağınız, çocuğunuz gibi büyütmeyi, vakit ve emek harcamayı göze almadığınız hiçbir işi yapmayın.

Para kazanmak için bir iş yapmayın, siz bir şeyi çok iyi, çok farklı, daha önce yapılmamış şekilde yapın, ortaya bir değer çıkarmak için çalışın. Ürettiğiniz değer zaten para edecektir.

Güçlü yanlarınıza odaklanın. Çevrenizi, yeteneklerinizi iyi gözlemleyin.

İnsanları bulundukları yere getirenler diğer insanlardır. Bu nedenle insan biriktirmeye para biriktirmekten fazla önem verin. İletişim yeteneğinizi geliştirmeye çalışın.

1 defa "evet" demeden önce 999 kez "hayır" diyecek insanlarla muhatap olabileceğinizi unutmayın. Düştüğünüzde değil, kalkmaktan vazgeçtiğinizde kaybedeceğinizi bilin. Bahane değil çözüm üretin. Gerçek yeteneklerinizin sınırlarını hayal etmeniz çok zor.

Asla vazgeçmeyin.

Arkadaslar zabıta geliyor kaciiin :)

Herkes seyyar olmus, hayatindan bikmis belli!

El degmemis deniz kenari, ufak tarlali, bir koy bulup kacmak, balık, ot, mantar, sebze, 3-5 hayvan ile harmanlanip su dunyadan gocene kadar TV den internetten uzak tekerlenip gitmek istiyorum...
Isininde, sistemininde, ekonomininde, siyasetinde, globalizminde taaa .........Anladiniz siz ;)

Bisikletinde iyisini, upgrade'ini, hafifini, ''xxx donanım/teknolojisi cikmis hocam'' donemini gecip, ulastiran ve ruzgari hissettiren, bir sekilde yuruyup gidenini el altinda tutabiliyorsam tamamdir!

3 gunluk dunyada, 3 kurusluk bir omur tuketip gidecegiz ama bir dunya ve ulke dolusu manyak, geri kalanina zehir ettigi icin ondan da soguduk artik yahu :/

@mehmetsunu

20150723103123-f9736ea7.jpg

Bir araba hastası olarak galericilik yapmak isterdim (lüks spor araçlar ve SUV'ler) ama tabii ki böyle bir sermaye olmadığı için sadece hayal. Realist olmak gerekirse ben de waffle veya kumpir yapılan küçük bir kafe kurmak isterim.

Gelişen ve gelişecek sektör olarak bisiklet mağazası açardım, hatta bunu Arjantin'de yapmayı istiyorum. Yani bir gün somutlaşma ihtimali var.
Ama sadece mağaza değil, vejeteryen küçük bir kafesinin olduğu, ekolojik ürünlerin, tohumların da satıldığı bir dükkan gibi bir şey.
Yani sadece bisiklet değil bisikletin kültürünü halka ulaştıran kafesi ile insanları buluşturan bir yer.

Geri