Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni Bisikletim ve İki Günde Mudanya-Ankara Turum

Harika anlatım,harika bir gezi. Her anı sanki kendim yaşıyormuş gibi bir solukta okudum,teşekkürler.. :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
Scudo
çok güzel bir yazı olmuş. bir solukta keyifle okuyordum ki o çekirdek çitleyen dal yaprağa kadar. böyle tiplere çok sinir olmuşumdur hayatım boyunca. neyse ki kazasız belasız evinize ulaşmanıza ve bundan keyif almanıza çok sevindim. bisikletiniz de hayırlısı olsun. tekerinize taş değmesin.

Güzelmiş

• Beğen
keyifle okudum.. yine de yepyeni bir bisiklet ile direkt uzun tura çıkmak gerçekten cesaret işi, şahsen ben yapmazdım :D

Yazmayın kardeşim böyle özendirici yazılar :)Pisletiniz hayırlı olsun. Bu arada seleyi taytsız mı kullandınız? İzleniminiz nedir?

Bütün yazınızı okudum gerçekten çok tebrik ederim, Bisiklet aşkı bu olsa gerek;)

• Beğen
Tebrikler @Ahmetgitar :harika::harika::harika:;

Bu uzun ve yorucu turunuzu güzel anlatımınızla daha bir iştahlı okudum...Bundan sonrası içinde nice güzel yerlere kazasız belasız pedallamanız dileğiyle ;)

• Beğen
@Ahmetgitar teşekkürler güzel bir macera olmuş. Benim de kardeşim vsf fahhrradmanufaktur tx400 aldıktan birkaç gün sonra ( yıllardır bisiklet kullanmıyordu) Ankara - Bursa Seferi'ne yüklü olarak çıktı, Polatlı ve Eskişehir'de konakladı. Ama devamı gelmedi inşallah siz devam edersiniz. Bursa'ya akşam 8 gibi geldi, saat 10-11 gibi yattıktan sonra ertesi günü saat 17:00 ye kadar da uyudu:) kayınpeder her konu açıldığında biraderin turuna mucize der:)

Bisiklet ne kadara mal oldu. Bisikleti toplattınızmı yoksa malzemeler (far, çamurluk, lastik, bagaj) üzerinde hazırmı geldi. Bu haliyle ağırlığı nedir.

@1dost
Teşekkürler. Seleyi taytsız kullandım. Yol bisikletinin sert selesini bile taytsız kullanan biri olarak yine de Brooks ikinci gün beni çok rahatsız etti. Zaten arkadaşlarım uyarmıştı ya tayt giy ya da kendi seleni götür diye. Dinlemedim. Keşke dinleseydim. Güzel sele, henüz şekil almamasına rağmen rahat, damarlarda sıkışma falan olmuyor ama uzun tur için ilk kullanımda mutlaka tayt giyilmeli.

@mehmetsunu
Bisikletin donanımı çok iyi o sebeple direk tercih sebebim oldu ve ek bir şey koydurmadım.
29er schwalbe marathon mondial,
Brooks sele,
Cromoly kadro,
Tubus bagaj,
Full XT donanım ve göbekler,
Hidrolik disk,
Xt dinamo...

Helal olsun. zevkle okudum bu güzel macerayı ve şuan iş yerinde 3 arkadaşıma daha söyledim mutlaka okumalısınız diye :)

• Beğen
Çok keyifli, ilham verici bir tur olmuş, inşallah bundan sonrada yüzünüzdeki gülümse içinizdeki bu bisiklet tutkusu hiç değişmeden aynı şekilde devam eder...

Dipnot: Forumda inanıyorum ki çoğu kişi şuan size imrenerek bakıyor o sebepten nazar değmesin inşallah Maşallah pupupu ... :)

(link)
(link)

sanırım bisiklet bu. Verilmeyen cevabı buldum. Kg: 16.5 kg Fiyat: 6200 tl

Bana kalırsa bu fiyata farklı alternatiflerede yönelebilinirdi. (tabiki tur bisikleti olarak)

Tur yazıları okumaya hasret kalmıştık. Ellerinize, pedalınıza sağlık.

• Beğen
@akifgokturk
@mehmetsunu
Aynı donanım başka bisikletler daha pahalıydı mesela Koga Randonneur Xt, Brooks sele de yok. 7 bin lira civarı.
Diğer yandan ben o fiyatın biraz daha azına ayakkabı, pedal, ayna, alyan takımı vb de ekleterek aldım.

Yani toplamda 6000 tuttu herşey dahil.
@mehmetsunu

@Ahmetgitar

alü oluşu dışında benzer şöyle bir model var mesela.

Mükemmel bir gezi yazısı olmuş, azminize de tebrikler..

• Beğen
çok güzel bir tur olmuş anlatımınız için teşekkür ediyorum ve yeni arkadaşınız hayırlı olsun kazasız belasız umarım :)

15 mayıs gibi bende Eskişehir - Mudanya turu yapmayı planlıyordum uzun zamandır ve bu anlatım bana ışık oldu teşekkür ediyorum :)

@E.Balkan ortalama bir form ile kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz... Beni fazlaca yoran rampalar size keyifle geçilen yokuşlar olacak.
Şimdiden yolunuz açık olsun diyorum...

Geri