Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni Bisikletim ve İki Günde Mudanya-Ankara Turum

@ykaya
Rica ederim. Sanırım ikinci sayfada söylemiştim. Müthiş bir donanım ve aynı donanımı sunan diğer markalara göre daha ucuz.
Schwalbe marathon mondial lastik, Brooks sele, Tubus bagaj, Xt dinamo, tamamen xt donanım ve Kromoly kadro her yönüyle istediğim toplayacağım bir donanımdı.
Yine de Carraro Tour World var. O da gayet iyi bir donanıma sahip. Bir de Brooks sele hediyesi mevcut. Onu da araştırmanızı öneririm. Yakından da gördüm güzel bir bisiklete benziyor.

Scudo
Tebrikler.Başlangıç için aşırı iyi diyebilirim yani kotayı açılışta çok yüksek yapmışsın :harika: .yazım tarzın çok sade blog yazmanı tavsiye ederim.Nice güzel gezilere hocam.

Heyacan, mutluluk, gurur, kaygı. İnsana dair hepsi var. Tebrik ederim ahmet. Heyecanın hiç dinmesin. Nice sağlıklı pedallamalar. Çok olumlu.

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
Keyifli turunu keyifli yazınla paylaştığın için teşekkürler. Okurken yaşatıyor... :)

• Beğen
yazı çok iyi olmuş ama benm henuz bisikletim yokken 1000 tl civarı salcano gezi bisikletini nasıl alırım aldıktan sonra hangi donanımlarını değiştirmem lazım gıbılerınden araştırma yaparken 6000 tl yi görünce hevesim kaçtı resmen. (şuanda ev arkadaşlarım sagolsun 1000 tl lık salcanoyla sen anca sen ekmek almaya gıdersın dönüşte de parçasıyla dönersin diye dalga geçiyorlar )

6000 liralık bisikletin üzerine bindikten sonra kendisi gitmeli artık, pedal falan çevirmemeli...:):):)
Şaka şaka; gerçekten çok güzel bir tur olmuş. Bisiklet seçiminiz de çok iyi.
Tebrik ediyorum...

@thrpunisher61
1000 liralık bisikletle dünya turu da yapılır, ekmeğe de gidilir.
---

Turunuzu paylaştığınız için teşekkürler. Köpekler ve "çirkin" insanlar keşke hiç olmasa yollarımızda. Yola şişe atmak nedir :mad:
Ayrıca şu köpek mevzuuna da bir çözüm bulunmalı artık, tur düşüncelerimi hangi arkadaşıma anlatsam "ama köpekler" diyor hepsi. Başıboş köpek olmamalı.

Yazınızı yeni okudum, yaşadığınız tüm duyguları tam anlamıyla aktarmayı başarmışsınız, bunu hissettirdiniz. Diğer arkadaşların da söylediği gibi keyifle okudum. Başarılar dilerim.

• Beğen
Cok guzel bir yazi Olmus kardes eline saglik birsey merak ettim bisikletin fiyati nekardi

@Ahmetgitar hocam oncelikle medeni cesaretiniz ve dogaya olan bu sevginizden dolayi yurekten kutluyorum sizi. Sonuna kadar okudum inanin ooyle heves ettim ki , su an bisikletim olsa yola cikacagim neredeyse. O son anda gordugunuz tiplerden cok var kafanazi yormayi birakin muhattap bile olmamak lazim oyle tiplerle ama insan bilemiyor . Tekrar tebrik ediyorum darisi basimiza. Bol ve kazasiz pedallar :)

• Beğen
Merhaba yeni tur yok mu acaba ?

@mariokaldato merhaba, iki tane yapacağım bu yaz bir aksilik olmazsa.
Birinde arabayla Didim'e gidip sonrasında kız arkadaşımla çadır kampı düşünüyoruz.
Diğerinde de tek başıma Ağustos ayı gibi Ankara-Çanakkale düşünüyorum.
Form düzeyim bu güne kadarki olandan çok daha ileride. Haftanın en az 6 günü günlük 50-60km mesafelerle bitiriyorum. Zaten arabayı da iki buçuk haftadır bir kere bile kullanmadım.
Çok övdüm kendimi :) bisiklet mutluluğu, mazur görün...
Uzun sürecek hızlı gidilecek çok yol var gibi önümde :)

Hocam, paylşımınız için çok teşekkürler. Yeni turlarınızı merakla bekliyor olacağım.

• Beğen
@Ahmetgitar
Heyecanla bekliyorum yazilarini :)

• Beğen
İtiraf ediyorum ! O kadar kıskandım ki dayanamadım o şişeyi önüne be firlattım.

Şaka şaka:ssrtcbya:

• Beğen
Yazınızı şimdi okudum, çok başarılı bir tur yazısı olmuş. Hem elinize hem ayaklarınıza sağlık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Soluksuz okudum, harikasınız. Yeni başlamak üzere olan beni biraz tırstırdı lakin heveslendirdi de bir o kadar. Bol bisikletli günler dilerim :)

Geri