Tebrikler. bisikletin özelliklerini detaylıca inceledim. gayet güzel donanımı var. ayrıca 700c cant üzerine 29er yol lastiği konforu baya arttırdığını düşünüyorum.
iki gün içerisine böyle bir tur sıdırmak gerçekten de takdir edilmesi gereken bir durum. kazasız, belasız nice turlar yapmanızı dilerim.
@Ahmetgitar sonuna kadar sıkılmadan, uyutmadan okutan. Beğeniyle, merakla okuduğum, imrendiğim bir tur seyahati olmuş. Tur demiyorum çünkü ilk gün ve ilk deneyim. Yüreğinize pedalınıza sağlık. İmrenmemek elde değil. Sağlıklı sıhhatli bol pedallı günler dilerim.
Bisikletiniz hayırlı olsun kazasız belasız turlara inşallah ufak tefek eksiklerle de olsun çok başarılı tur çıkarmışsınız sizi tebrik ederim, nice pedallamalara
@Ahmetgitar öncelikle tur için geçmiş olsun diyelim, sağ salim atlattınız netice olarak ilk uzun turunuzu, şu an için önemli olan bu. Bazı şeyleri yolda deneyimleyerek keşfediyor olmanın çilesi başka olsa da size yaşattığı heyecan da mutlaka bir başkadır. Yinede her zaman önceki deneyimleri bolca okuyup tedbirli olmakta fayda var diye düşünüyorum, zira keyifle yapacağımız bir turun kabusa dönüşmesi an meselesi anladığımız kadarıyla. Bu yüzden size de çok teşekkürler, bizlere fayda sağlayacak bu deneyimi paylaştığınız için. Sizden kazasız, belasız, nice keyifli turlar ve tur yazıları görmek ümidiyle, selamlar.
Hocam hepsini okudum
Yine olsa yine okurum
Yazın da yine okuyayım
Yazımınız ile ilgili bir kaç eksiğiniz var yalnız hocam. Kızmak yok.
Kırmızı elbiseli (derin yırtmacı var) bir kadın (rujuda kırmızı), üstü açık spor arabayla önünüzü kesen kıskanç bir adam (kırmızılıyı kıskanıyor olabilir) kötülüğünü kusmak için fırsat kolayan yakın(olduğu sanılan) arkadaş, düğün gününüzde sevdiğiniz ama aslında daha çok sevdiğinizin arkadaşı olan o diğer kadının peşinde olan karanlık adamların... hmm uzatmayayım. yani bunlardan sadece bazıları olsa bile star yada showtv dizi olarak yayınlamaya başlardı maceralarınızı
Son yorumlarım şakaydı bittabi. Harika macera. Umarım bünyeniz toparlanabilmiştir. Pedalınıza sağlık. Yeniden bir maceranızın altındaki yorumların arasında görüşmek üzere. Sevgiler.
Öncelikle yeni yol arkadaşınız hayırlı olsun kazasız belasız turlara diyelim çok keyifli bir tur yazısı helal olsun sonuna kadar insallah devamı da gelir tur yazılarınızın bizde keyifle okuruz.
sizi kıskanmamak mümkün değil, yol bisikleti ardından katlanır şimdi de tur bisikletiyle çok lezzetli bir tur, güzel bir anlatımla sıkılmadan okuduk, bol turlu günler dileyelim size, korkuyorum ilerde karşımıza bir downhill videosu ile çıkacaksınız diye :confused:
Ankara girişine kadar köpeğe denk gelmemiş diye sevinirken son dakika golü gelen köpeklerle keyfim kaçtı. Gerçekten uzun zevkli ve güzel bir tur deneyimi olmuş. Vakit dar olunca tabiiki insan kendi sınırlarını zorluyor. Bir sonraki tur yazınızı bekliyoruz.
@Ahmetgitar
Uzun da olsa zevkle okudum. Tebrik ederim.
Benim de hayalim buydu. Bisikleti İstanbul dan alıp Hatay' a gelmek. Tabi daha uzun bir sürede. Bisikletle ilgili incelemenizi sabırsızlıkla bekliyorum. Çünkü aklımda birçok model var ve kararsızım. Fuji touring ve VSF arasında kalmıştım bir de hafifliğin cazibesi olan cycle cross modellere de aklım gidiyor bazı bazı.
@ykaya merhaba, teşekkürler öncelikle. Cyclocross bisikletim de var ve neredeyse ktm'nin yarısı ağırlıkta ama çok uzun yol olmasına rağmen cyclocross ile bir saatte yaptığım ortalamayı bu bisiklette tutturdum üstelik o kadar.yükle ve on saatlik sürüşle. İyi donanım ağırlıktan çok daha önemli. Bunu biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum. O sebeple naçizane önerim iyi bir tur bisikleti yönünde olur.