ortegavia
Üye
- Tepki
- 35
- İsim
- Onur
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Katlanır
Son düzenleme:
Mandalın karşısındaki somunu el ile ya da alyanla biraz çevirip mandalı o şekilde kapatmayı deneyin.Carraro Flexi 109'u sıfır aldım. Yalnız moralimi bozan büyük bir sorunum var. Bisiklete binerken Sele, sele borusuyla birlikte dönüyor. Tamamen kapattığım halde yeteri kadar sıkışmıyor. Ne yapmalıyım?
Bir de Vitesi düşüklerde kullanırken bir ses geliyor, yükseltince gidiyor bu da normal midir?
5 sene önce tilt 700 kullanmıştım, kısmetse bu hafta bayi ve arkadaşlarımın tavsiyesi ile Carraro Flexi 109 alacağım.
Tek canmı sıkan olay tiltlerdeki gibi katlanınca itikleyerek sürülmememesi.
Bir de kullananlar çamurluk ve bagaj işini nasıl çözdü.?
Teşekkürler
Aldım bende bir tane
yol bisikletimi bakıma verince kilitli pedalları bu bisiklete taktım 1 hafta kadar kullandım. Yüksek kadans yaparak yol bisikleti ile yaptığım değerlere yetiştim. Kötü tarafı sele ile gidon birbirine yakın, uzak olsa daha konforlu bir sürüş olurdu, buna drop bar sora st kol takılırsa şahane olur,
Bisikleti alan "aman ben bisikletimi aldım ya, daha da işim olmaz forumla" diyor olabilir.Bu bisikletin tutulmama sebebi nedir? Forumda pek yazan yok.
Bisikleti alan "aman ben bisikletimi aldım ya, daha da işim olmaz forumla" diyor olabilir.
Daha hızlı daha hafif, 9 vites sora sistemi ve kojak lastikleri var.Flexi 121'e göre avantajları nedir bu arkadaşın?