Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni iPhone modelleri geldi, eskiler indirime girdi!

Scudo
@saglam.serdar
Se alıcaktım iyi ki almamışım gerek yokmuş

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
şu iphone x alır mıyım almaz mıyım geyiği bana çok saçma geliyor .. bunu alıp geçenler var ayda 15-20.000 üstü kazanan insanlar örneğin, arkadaşlar her çıkan model ortalamaya hitap etmek zorunda değil. iphone x in hedef kitlesi ortalama ülkemin vatandaşı değildir heralde.

Fakirlik mizahı mı, mizah fakirliği mi? Tarafını seç, servet düşmanlığında sende yerini al!

Sanırım konsept minvalinde 5 (yazıyla beş) şaka daha gelirse kapitalizm çökecekmiş..

• Beğen
Tepkiler: mertznc
@Saburié aynı telefondan bende de var ne güzel işimi görüyordu. Makinada yıkandı :acpsnr:

İnsan 6 bin tlyle neler alabilcegini dusununce cidden sasirtici geliyor kucucuk cihaza 6 bin tl vermek. Bana kalsa enduro / all mountain bi bisiklet alirim saglamindan :D

Bu arada abime iphone x almayi dusunuyoruz bir kac aya tek bobrekle dolasmaya basliyacagim :D

@Battutaettanci

konu zaten orada başlıyor bizimkiler böbrek satıp alır o telefonu zengine bir şey diyen yok.

ingiltere deki şatosunun önünde duran rolls royce phantom ile gezmeye çıkan ancak 15 mil gitmeden canı sıkıldığı için uşağının kullandığı diğer phantomunun tavanındaki full xtr setli dağ bisikleti ile dolaşmaya karar veren. ve dağ evinde bir gün geçirdikten sonra özel helikopteri ile londra daki apple storeye gidip kendine bu sene çıkan tüm apple ürünlerinden alan bir ingiliz milyoneri olsam alırdım.

Androidci dolmuş burası. Konu Apple'a bok atmak olunca millet sıraya durmuş. 6000 liraya telefon satan apple şirketi değil. Türkiye Cumhuriyeti.

Dolar kurunun ne kadar olduğunu unuttunuz mu ? PAramız adamların parasının 1/4 seviyesinde. Türkiyede üretilen telefonları satabilmek için getirilen ekstra vergileri hatırlayan, takip eden var mı ? Birde insnaları keriz yerine koyarak getirilen TRT vergisini ? Biz sizi yeteri kadar soyamadık TRT vergisini arttırıyoruz diyen Maliye bak an ını ?

Adamlar 700 dolar'a telefon çıkardı. Kur denk olsa 700 TL. VErgisi algısı 1200 TL. 6000 diye bahsettiğiniz telefon 1000 dolar. 1000 TL vergisi algısı 1500 olsun. Biz kaça alıyoruz 6000 ? Sebebi kim ?

Çiftçiden 30 kuruşa alınan domatesin pazarda 2 liraya satılmasından farklı bir durum değil bu.

Bir Allah'ın kuluda Y marka telefonla ipgone'u karşılaştırdım. Özellik olarak iphone'dan daha iyi dememiş. Teknik olarak telefonu sorgulayan bir kişi yok !

Bugün en basit telefon ( akıllı ) 1000 lira. Az para mı ? Düşünce bozulunca kırılınca üzülmeyecekmsiniz ?

Bir kişide neden bu telefon 1000 dolarken biz 6 katına alabiliyoruz demiyor. !!

o paralara xiaomi mi 6 alırı,üstüne elden xbox 360 + tv alırım, üstüne bisikletimdeki eksikleri tamamlarım. o paraya öküz alırım öküz!

1293951_750x422.jpg

Şimdi sayın mıstınoğlunun reklamasyon içerikli bu yazıyı kaleme/klavyeye alışlarındaki sebebi mucip nedir acaba.

@Serkan Mıstınoğlu

Bir 5C kullanıcısı olarak katılmıyorum. ;)

Öncelikle C uzantısı düşük gelirlilere ulaşması için Cheap anlamı taşımamaktadır. C, Colour'un C'sidir. Iphone bu modelde 5 farklı renkte polikarbon kasa kullanmıştır.

Evet, özellikleri 5 ile aynıdır. (Sonuçta Iphone adı altında, 5 gibi zamanının iyi modelinin özelliklerini taşımaktadır) ancak 5S ile aynı zamanda çıkmıştır, 5 güncelleme almamaya başladığı zaman bile kullanılacaktır (en az 1 yıl) :rolleyes:

Eylül 2013'te Iphone 4'ü sıfır alıp, Eylül 2015'te sattım. İkinci el 5C'mi hala kullanıyorum, gaza gelip SE almazsam 2 yıl daha kullanabileceğimi düşünüyorum.

Sonuç olarak, zamanla yavaşladıklarına/yavaşlatıldıklarına katılmakla beraber, garantisi devam eden 2. el Iphone alınıp yıllarca kullanılabileceği kanaatindeyim. Android kullanmadığım için yorum yapamıyorum onlar hakkında.

• Beğen
Tepkiler: Serrchi
@mtb_rider
Apple 6000 liraya satıyor diyen yok ki. Konuyu baştan okumadan "Androidci dolmuş burası" demeseydiniz görürdünüz. Sizin yazdıklarınız siz yazana kadar defalarca dile getirildi.

Telefon 6000 lira olunca teknik yönüne çok bakamıyorum. Çünkü "bu telefonda 6000 lira edecek ne var" diye düşünüp cevap yazıyorum. Başka ülkelerde olduğu gibi biz de 1150 liraya alabilseydik konuşulan şeyler farklı olurdu elbet.

Bu arada bu telefon yerine 2 tane 256gb hafızası olan xiaomi mi mix alınabiliyor. Üstüne de 1000 lira kadar paranız kalıyor.

Benim telefon alırken ki tek kıstasım kamerasının iyi oluşu. Geri kalan hemen hemen her şey, tüm telefonlarda benzer zaten. Oyun falan da oynamadığım için işlemcisi şöyleymiş, bilmem nesi böyleymiş, bunlarla ilgilenmiyorum. Bana güzel görüntüler versin ve batarya kapasitesi yüksek olsun yeter. Dolayısıyla iPhone almak için bir sebep göremiyorum. Hele TR şartlarında, yani 6000 TL gibi uçuk fiyatların konuşulduğu bir ortamda bu telefonu almak ciddi anlamda kerizlik bence. Kimse üzerine alınmasın, şahsi görüşümdür.

Ben apple urunlerinin hicbirini kullanmama taraftariyim cunku en ufak sey icin 100 lerce dolar odeyebiliyorsunuz ve malesef tek bir cihazi almak yetmiyor yaninda kulaklik vs gibi seyler de almak gerekiyor ve bunlarda ekstra para harcamak demektir en iyisi karbon bir bisiklet alin

Bu arada telefonda uzaktan yönetim için Teamviewer kullanmayı düşünen varsa Asus telefondan uzak dursun, illa business edition istiyor alet bilgilerinize. Anneme verdiğim eski telefonum Asus'a bu yüzden müdahale edemiyorum maalesef.

o paraya iyi bir karbon toplayıp geri kalan para ilede düşse yada çizilse bile bişey olmaz diyebileceğim bir telefon alırım :)

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Apple iPhone x ile daha farklı bir tasarım anlayışına geçiyor gibi. Diğer ürünlerine de bu çizgiyi getirirse hoş olabilir bence.

Geri