cemturgood
Aktif Üye
- Tepki
- 574
- İsim
- Cem
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
birde ücretsizmiş, öff en sevdiğim 😅 😅(link) için kayıtlar başladı.
Pamukkale gran fondo parkuru değişmiş elevasyon daha insancıl olmuş ) sosyal medya da var sadece siteye yüklememişler hala
tırmanış tabiki olsun ama önceki parkurda 55km 1300m elevasyon vardi kısada, uzunda 82 km 1600m gran fondo için biraz fazlaydıdüz yolda sürmek daha riskli, yarışlarda tırmanış olacak abi. Grubu dağıtmanın başka şansı yok.
55 km 1300 mt iyiymiş vallatırmanış tabiki olsun ama önceki parkurda 55km 1300m elevasyon vardi kısada, uzunda 82 km 1600m gran fondo için biraz fazlaydı
bursa daki zaten tırmaniş yarışıydı, tırmanmak istiyorsanız sizi antalya alalım toros keçisi tırmanişi var 27 ekim 50km 2000m )55 km 1300 mt iyiymiş valla
Bursa da 73 km 1000 mt sürmüştük.
Ama yine de yokuş olması taraftarıyım. Gelmek çok istiyorum. Nasip olursa geleceğim.
bursa daki zaten tırmaniş yarışıydı, tırmanmak istiyorsanız sizi antalya alalım toros keçisi tırmanişi var 27 ekim 50km 2000m )
gran fondo değildiki o Uludağ Performans tırmanışı diye geçiyor ismi bursa gran fordo mayıstaydıgf olandan bahsettim
geçen ctesi olan
60 km 2300 mt idi. Ama oraya da geliriz nasip olursa
o rakımı tırmanmayı sayılı sayıda bisikletci göze alır sonuçta granfonlar amatör bisikletçiler için, daha geniş kiteye hitap etmesi daha doğru size katılıyorum ve evet katılım çok az şuanda gördüğüm kadarıyla. Katılımın artması için bunu yapmaları gerekiyordu benceDenizli'de çok daha güzel rotalar çıkarılabilecekken böyle bir tercih yapmaları garip gelmişti. Bunu Denizli'de aktif yol bisikleti kullanan arkadaşlarıma da sorduğumda herkes rotadan şikayetçiydi. . @erman karabaş dediğiniz gibi önceki rotaya göre biraz kırpma yapmışlar. Bu çevreden Granfondo'ya katılmış olanlara göre yükseltiden dolayı katılım çok olmayacak şeklinde yorumluyorlar.
Kendi adıma yarışa katılacak kadar iyi değilim, müsait olursam başlangıç yerine izlemeye giderim. Yarışacak arkadaşlara da şimdiden başarılar.
gran fondo değildiki o Uludağ Performans tırmanışı diye geçiyor ismi bursa gran fordo mayıstaydı
o rakımı tırmanmayı sayılı sayıda bisikletci göze alır size katılıyorum ve evet katılım çok az şuanda gördüğüm kadarıyla. Katılımın artması için bunu yapmaları gerekiyordu bence
Denizli'de çok daha güzel rotalar çıkarılabilecekken böyle bir tercih yapmaları garip gelmişti. Bunu Denizli'de aktif yol bisikleti kullanan arkadaşlarıma da sorduğumda herkes rotadan şikayetçiydi. . @erman karabaş dediğiniz gibi önceki rotaya göre biraz kırpma yapmışlar. Bu çevreden Granfondo'ya katılmış olanlara göre yükseltiden dolayı katılım çok olmayacak şeklinde yorumluyorlar.
Kendi adıma yarışa katılacak kadar iyi değilim, müsait olursam başlangıç yerine izlemeye giderim. Yarışacak arkadaşlara da şimdiden başarılar.
Evet
Bursa da gf olarak 73 km 1000 mt sürmüştük.
UPT 60 km 2300 mt idi.
Bence katılıp o atmosferi yaşayın. Belirtilen saat içinde parkuru tamamlamak olsun ilk hedefiniz. Benim de kürsü hedefim hiç olmadı ama eğlenmeyi ihmal etmiyorum
Denizli'de çok daha güzel rotalar çıkarılabilecekken böyle bir tercih yapmaları garip gelmişti. Bunu Denizli'de aktif yol bisikleti kullanan arkadaşlarıma da sorduğumda herkes rotadan şikayetçiydi. . @erman karabaş dediğiniz gibi önceki rotaya göre biraz kırpma yapmışlar. Bu çevreden Granfondo'ya katılmış olanlara göre yükseltiden dolayı katılım çok olmayacak şeklinde yorumluyorlar.
ilk açıklanan bursa gf parkurdaki elevasyon daha fazlaydı bildiğim kadarıyla sonra onuda düşürdüler
@RmzBurak doğru söylüyor bence de katılın kendinizle yarışın zevk alın kafi bence
Ya bu granfondolarda cinsiyet ve yaş kategorizasyonu var sadece ama mesela pro-amatör, elektrikli-elektriksiz falan gibi kategorizasyonlar da yapılamaz mı? Gördüğüm kadarıyla her yarışta benzer tartışmalar dönüyor. Bu kadar basit bi şey yeni bi fikir olmasa gerek ama neden yapılmıyor merak içindeyim.
Avrupada daha fazla yapılan gravel ile de fondo yapılmalı . Hem ülkenin güzel patikalarını, dağlarını görmüş oluruz. Sanırım Antalyada ilk yapılacak toros keçisiydi galiba.
Elektrikli bisiklet ile katılmak yasak o noktada bisikletin güç verileri giriyor işin içine insanın değil. Proların Granfondolara katılması da yasak diye biliyorum. Neye göre pro diyorsunuz ona da bağlı elbette. Pro yu amatörü ayırmak o noktada imkansız.Ya bu granfondolarda cinsiyet ve yaş kategorizasyonu var sadece ama mesela pro-amatör, elektrikli-elektriksiz falan gibi kategorizasyonlar da yapılamaz mı? Gördüğüm kadarıyla her yarışta benzer tartışmalar dönüyor. Bu kadar basit bi şey yeni bi fikir olmasa gerek ama neden yapılmıyor merak içindeyim.
Proların Granfondolara katılması da yasak diye biliyorum. Neye göre pro diyorsunuz ona da bağlı elbette. Pro yu amatörü ayırmak o noktada imkansız.
Her taraf antrenör doldu, ekonomik açıdan çok rahat olan çok fazla insan türedi piyasada. Herkes Ironman, herkes challenge bilmem neye katılıyor, haliyle ekonomik rahatlık bu seviyedeyken ve dopinge ulaşmak da bu kadar ucuz ve kolayken, gerçekten katılıyorum bu söylediğine. Ben bi 80-100 km süreyim dediğimde enerji jeli kullanmadan yapabilecek miyim acaba istediğim seviyede diye düşünürken, adamlar neler peşinde..Tüm bunlardan öte, derece alanlara doping testi yapılmalı. Ciddi bir doping kullanımı artışı var ve bu fondolara doping kontrollün olmaması doping kullanımı teşvik eder durumda.