Merhaba, geçtiğimiz 11 ay yavaştan hem bisiklete binerek hem de ketojenik diyet yaparak kilo verip ve kondisyon kazanarak bisiklet sporuna başladım. Çeşme'deki Veloturk Gran Fondo'ya katılmayı çok istiyorum ama bitiremeyip/süpürge aracına kalıp demoralize olmayı da hiç istemiyorum. Haftada ortalama 3 gün bu hızlarla okula gidip aşağıda eklediğim sürelerde dolu bir sırt çantası ile gidip geliyorum. Daha önce neredeyse hiç (avrupa hareketlilik haftası kapsamında düzenlenen düşük tempolu bir bisiklet turu haricinde) grup sürüşü deneyimim yok, grup sürüşüne katılmayı çok isterim ama yanına dahil olacağım kimselerin gerisine düşmeyi veya onların bana uyup sporlarını/antrenmanlarını bozmalarını da istemiyorum. Sizce kısa veya şansımı zorlarsam orta parkurda bitirmem mümkün olur mu? Danışmak istediğim başka bir konu ise şuanda üzerime olan bir bisiklet formasına sahip değilim (gerçi 1 tane almıştım) Bu süre zarfında 15 kilo verince üzerime oversize ceket gibi olmaya başladı formam. Forma ve tayt yerine pedli iç çamaşırı, şort ve spor tişörtü ile gitsem fazla göze batar mıyım ?
Uzun lafın kısası yarışı bitirememekten, yarışta bir kazaya sebebiyet vermekten ve göze batmaktan çekiniyorum.
Dipçe: Bu sürüşlerde kırmızı ışıkların hepsinde duruyorum, en yüksek hızı aldığım yer bir yokuşta, kendi gücümle 40km/s hıza sadece saniyelik çıkabilirim. Bisikletten indiğimde çok rahat konuşabilir durumda oluyorum, zaten bisikletten inince giriyorum.
322512 dosyayı görüntüle322513 dosyayı görüntüle