Scudo Sports

Yok mu Granfondo

Tüm bunlardan öte, derece alanlara doping testi yapılmalı. Ciddi bir doping kullanımı artışı var ve bu fondolara doping kontrollün olmaması doping kullanımı teşvik eder durumda.
Bu durum yurtdışında da aynı. Yanlış hatırlamadı isem geçen sene ispanyada yapılan bir Granfondo da, yarış başladıktan sonra pelotona haber gitmiş bitiş noktasında doping kontrolü olacak diye. Koskoca Granfondo da bitişi geçen sadece 74 sporcu olmuş. Geri kalanlar DNF 😂

Scudo
Orası ölede bu seneki nirvana gran fondo fiyatları ne öle ya geçen senenin 2 katı

Belki kendisi forum üyemizdir, youtubeda rast geldim. Geçenlerde de Uludağ Tırmanış yarışının videosuna rast gelmiştim.

“Enflasyon ne öyle ya geçen senenin iki katı” demiş organizatör arkadaşlar belli ki :)
UCI etiketi olunca böle oluyo demekki :) valla imkanım olsa bunun yerine gider letape a katılırdım nerdeyse aynı ücretler hemde TDF etiketi var

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
UCI etiketi olunca böle oluyo demekki :) valla imkanım olsa bunun yerine gider letape a katılırdım nerdeyse aynı ücretler hemde TDF etiketi var
Her sene Antalya UCI ya , takim olarark katiliyoruz ve gecen sene de dahil , diger GF organizasyonlarindan cok daha ucuzdu. fakat bu sene TT+Kisa yaris 2500 TL gorunce ben de cok sasirdim. gecen seneden 3 kat civarinda artmis .

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Bu olay motor yüzünden değil de kasap sürücülerin başkasının üstüne kırmasından diye biliyorum.
Antalya'da yapılacak olan Toros Keçisi bir tırmanış yarışı. Gravel Fondo olarak yapılacak olan yarış ise Burdur'da düzenleniyor.

(link)
Toros Keçisi tırmanış yarışı gayet güzel. tavsiye ederim. daha öncesinde halk sürüşü de oluyordu ancak halk geride kaldığı için artık olmayacakmış. yaklaşık 400 kadar sadece jandarma yer alıyormuş.

gravel fondo epey eğlenceli duruyor. mtb ile de katılabiliyorsunuz. mtb gravel yarışı isteyenler değerlendirsin. özellikle rağbet olursa daha fazla yarışlar görürüz 😅

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Bu olay motor yüzünden değil de kasap sürücülerin başkasının üstüne kırmasından diye biliyorum.

Toros Keçisi tırmanış yarışı gayet güzel. tavsiye ederim. daha öncesinde halk sürüşü de oluyordu ancak halk geride kaldığı için artık olmayacakmış. yaklaşık 400 kadar sadece jandarma yer alıyormuş.

gravel fondo epey eğlenceli duruyor. mtb ile de katılabiliyorsunuz. mtb gravel yarışı isteyenler değerlendirsin. özellikle rağbet olursa daha fazla yarışlar görürüz 😅
adam motor kanalı olduğu için bisiklet yerine yanlışlıkla sürekli motor diyor

Eğer forumdan da varsa hafta sonu Pamukkale Granfondo 'da yarışacaklara şimdiden başarılar. Yarın fırsatım yok ama pazar günü izlemek için gideceğim.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
@TeamO2.cc den Hakan ile yarışta karşılaştık, yine forumdan @TatanQa_tr abimle de finishte karşılaştık.
Fotoğraflar nedense gelmemiş, oyalanırken anca gelebildim eve. Yarışta küçük bir kaza olmuş, yarışanların bir çoğu bitişin son 10kmlik kısmında çok titreşim vardı ellerim ağrıdı diyordu. Yolun o bölümü kötüymüş.
IMG_20240915_095326.jpgIMG_20240915_100639.jpgIMG_20240915_104818.jpg

Son düzenleme:
6 ekimde fethiye sporfest etkinlikleri kapsaminda granfondo var ben gecen sene de katilmistim bu sene de kayit yaptirdim hizli ve rahat bir parkur hatta bu sene parkurlar da kisaltilmis,cok kisi katilmadigi icin ilk yaris olarak veya deneyim kazanmak icin cok rahat kosulacak bir yaris gezmek gormekte cabasi tavsiye ederim sahsen.Ayrica birer hafta arayla kosu yarisi,yuzme yarisi gibi farkli organizasyonlar da yapiliyor sahsen yapan ekibi tebrik ederim sehri spora doyuruyorlar her sehirde yapilmasini dilerim bu tur organizasyonlarin.

pamukkale gf son 10 km bisikletten soğuttu

• Beğen
Tepkiler: Özcancan
Pamukkale'de bir tane fotoğrafım var sadece, neden fotoğrafçı tutmamışlar garip.

Pamukkale'de bir tane fotoğrafım var sadece, neden fotoğrafçı tutmamışlar garip.
Sizin yine bir tane de olsa varmış Denizli'den katılan arkadaşım hiç bir karede olmadığı gibi başlangıçta kısa parkurcuların arasında kaldığı için 3 dakika geç başlamış yarışa. Yerel wp grubunda yarışanlardan birisi çekimini paylaşmış. Fotoğraf konusu, yarış sonrası ödül töreninin gecikmesi, yarış sonrası yemeğin geç kalması bir çok kişinin eksik olarak gördüğü ortak noktalardan.

Geri