cemturgood
Aktif Üye
- Tepki
- 619
- İsim
- Cem
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
özellikle yapay zekanın yorumlaması şahane. Bursa bu sene 100 kişi gelirse mutlu olsun.
gercekten guzel detaylar cikmis. ben de seninle ayni fikirdeyim , Bursa'da hayal kirikligi olur bu sene. Tum olumsuz geri bildirimlere ragmen L'Etape bu sene de rekor katilimci alir ki bence yanlis, ozellikle saglik ve guvenlik nedeniyle sinifta kaldilar 2024 de. UCI Antalya her zamanki gibi en iyi rota, guvenlik ve yol kalitesi nedeniyle herkesin ve benim de 1nci tercih yarisim. Ancak burada da katilim ucreti cok yuksek en buyuk dezavantaji.özellikle yapay zekanın yorumlaması şahane. Bursa bu sene 100 kişi gelirse mutlu olsun.
yarış bahane abi hem seni görmek hem iskender yemek için geleceğim ben 🤣özellikle yapay zekanın yorumlaması şahane. Bursa bu sene 100 kişi gelirse mutlu olsun.
Bu sene yapalım kardeşim. Buyur gelyarış bahane abi hem seni görmek hem iskender yemek için geleceğim ben 🤣
Her yarışta sağlık raporu almana gerek kalmıyor,yarışa katılanlardan ya lisans yada sağlık raporu istiyorlar.Güzel bir anket ve araştırma olmuş. Tek şaşırtan sonuç katılımcıların %82'sinin lisanslı olması. Bir avantajı var mı merak ettim![]()
Ben de Çeşme yarışları için iki senedir rapor alıyorum ama ekstradan lisans almayı düşünmedim.Her yarışta sağlık raporu almana gerek kalmıyor,yarışa katılanlardan ya lisans yada sağlık raporu istiyorlar.
hic bir zorlugu yok , ucretsiz bir hizmet . hatta triatlon alirsan , kosu yarislarinda da gecerli oluyor , tekrar tekrar ugrasmiyorsun . ancak triatlon lisansi 10ncu ay sonunda bitiyor yani komple bir yili kapsamiyor.Ben de Çeşme yarışları için iki senedir rapor alıyorum ama ekstradan lisans almayı düşünmedim.
Ben bu sene le etabe katilmistim yogunluktan sanirim saglik raporunu kimse istemedi zaten yoktuda sonradan gerekli oldugunu ogrendim.Sacma bence saglik raporu sonucta imza attiriyor.Lisans'a bende bakayim zor degilse lisans alayim raporla ugrasmaktan iyidir.Kolaymis lisans alayimHer yarışta sağlık raporu almana gerek kalmıyor,yarışa katılanlardan ya lisans yada sağlık raporu istiyorlar.
Lisans için rapor almanız gerekiyor. Spor Bilgi Sisteminden elektronik sevk oluşturup, herhangi bir sağlık kuruluşundan alabiliyorsunuz. Ben aile hekimimden alıyorum. Lisans ilk kez çıkacaksa yine spor bilgi sisteminden, vize için ise İl/ilçe Spor Müdürlüğüne 5 dk uğramanız gerekiyor.Ben bu sene le etabe katilmistim yogunluktan sanirim saglik raporunu kimse istemedi zaten yoktuda sonradan gerekli oldugunu ogrendim.Sacma bence saglik raporu sonucta imza attiriyor.Lisans'a bende bakayim zor degilse lisans alayim raporla ugrasmaktan iyidir
Lisans için rapor almanız gerekiyor. Spor Bilgi Sisteminden elektronik sevk oluşturup, herhangi bir sağlık kuruluşundan alabiliyorsunuz. Ben aile hekimimden alıyorum. Lisans ilk kez çıkacaksa yine spor bilgi sisteminden, vize için ise İl/ilçe Spor Müdürlüğüne 5 dk uğramanız gerekiyor.
Sene başında 1 kere lisans çıkarıp tekrar sağlık raporu ile ugraşmamak en mantıklısı 🤗Ben bu sene le etabe katilmistim yogunluktan sanirim saglik raporunu kimse istemedi zaten yoktuda sonradan gerekli oldugunu ogrendim.Sacma bence saglik raporu sonucta imza attiriyor.Lisans'a bende bakayim zor degilse lisans alayim raporla ugrasmaktan iyidir.Kolaymis lisans alayimbenim arac elektrikli sahsen otelde kalmaktansa arabada yatarim zaten kamp modu var yatagimda var.Temudan elektrikle calisan duslu pompada aldim arabada v2l var arabaya baglayip portatif dus kabini ile bici bici bile yaparim 😂
Le Etape'i valla cok sevdim cok zevkliydi gerci parkurda bariz guvenlik zaafiyeti vardi.Onu sevince granfondolara merak saldim ustteki yontemle 4-5 yarisa katilmayi dusunuyorum![]()
kusura bakmazsaniz , bir sey sormak istiyorum. Saglik raporundan elektirkli araca , oradan kamp moduna , oradan da , dus almaya nasil gectiniz ? ben takip ederken yoruldum.Ben bu sene le etabe katilmistim yogunluktan sanirim saglik raporunu kimse istemedi zaten yoktuda sonradan gerekli oldugunu ogrendim.Sacma bence saglik raporu sonucta imza attiriyor.Lisans'a bende bakayim zor degilse lisans alayim raporla ugrasmaktan iyidir.Kolaymis lisans alayimbenim arac elektrikli sahsen otelde kalmaktansa arabada yatarim zaten kamp modu var yatagimda var.Temudan elektrikle calisan duslu pompada aldim arabada v2l var arabaya baglayip portatif dus kabini ile bici bici bile yaparim 😂
Le Etape'i valla cok sevdim cok zevkliydi gerci parkurda bariz guvenlik zaafiyeti vardi.Onu sevince granfondolara merak saldim ustteki yontemle 4-5 yarisa katilmayi dusunuyorum![]()
Maalesef elektrikli arabası olan kişilerde genel bi ‘aracın aslında gerçekten işe yaradığını ve avantajlarının olduğunu belli etmeye çalışmak’ durumu mevcut. Doktorlarda ve pilotlarda varolan mesleğini belli etme hali bi nevikusura bakmazsaniz , bir sey sormak istiyorum. Saglik raporundan elektirkli araca , oradan kamp moduna , oradan da , dus almaya nasil gectiniz ? ben takip ederken yoruldum.
Bu arada , Turkce'miz guzeldir , arada -de -da 'lari yerine gore dogru sekilde ayri yazmak lazim ve noktalama isaretleri falan da kullanilabilir.
saniyorum cok da haksiz sayilmazsiniz GF konusunda. Katilimci az ama öz olsun mantigi var olabilir gercekten., Bu seneki katilim ucretlerini gormek lazim ama sahsi fikrim , en az 1500TL den baslar diye dusunuyorum.Maalesef elektrikli arabası olan kişilerde genel bi ‘aracın aslında gerçekten işe yaradığını ve avantajlarının olduğunu belli etmeye çalışmak’ durumu mevcut. Doktorlarda ve pilotlarda varolan mesleğini belli etme hali bi neviÇalıştığım şirketin 2019 model Opel Astra’sıyla da bu bahsedilenlerin hepsini yapabiliyordum derdim ama konumuz bu değil tabi
Bu arada granfondolarla alakalı şöyle bi düşünce oluşuyor kafamda; fiyatların özellikle yüksek tutulmasına bağlı olarak katılımın azalması organizasyonun işine geliyor sanırım çünkü daha küçük ve nispeten daha yüksek bi bilinç seviyesi olan bi gurupla organizasyonel giderler de düşecektir diye tahmin ediyorum. Bilemiyorum kötü niyetli mi düşünüyorum ama herkes kendi tarafından bakıp en iyisini istiyor sanırım. Arada sıkışan da spora değer verenler oluyor maalesef.
Konu doktorlara ne ara geldiyse. Tıp fakültesinde etik dersinde biriyle tanışırken doktor olduğunu belirtilmesi gerektiği anlatılır, amaç acil bir durumda müdahaleye çağırılabileceğini belirtmektir ama yine de sen bilirsinMaalesef elektrikli arabası olan kişilerde genel bi ‘aracın aslında gerçekten işe yaradığını ve avantajlarının olduğunu belli etmeye çalışmak’ durumu mevcut. Doktorlarda ve pilotlarda varolan mesleğini belli etme hali bi neviÇalıştığım şirketin 2019 model Opel Astra’sıyla da bu bahsedilenlerin hepsini yapabiliyordum derdim ama konumuz bu değil tabi
Bu arada granfondolarla alakalı şöyle bi düşünce oluşuyor kafamda; fiyatların özellikle yüksek tutulmasına bağlı olarak katılımın azalması organizasyonun işine geliyor sanırım çünkü daha küçük ve nispeten daha yüksek bi bilinç seviyesi olan bi gurupla organizasyonel giderler de düşecektir diye tahmin ediyorum. Bilemiyorum kötü niyetli mi düşünüyorum ama herkes kendi tarafından bakıp en iyisini istiyor sanırım. Arada sıkışan da spora değer verenler oluyor maalesef.
Bi dönem çalıştığım bi firmanın iş yeri hekiminin kahve kupasında ‘i’m doctor’ yazıyordu. Bi keresinde ‘hocam siz de valla hiç belli etmiyonuz doktor olduğunuzu’ diye takılmıştım, ‘e doktorum çünkü yalan mı’ demişti o da. Saygı duyuyorumKonu doktorlara ne ara geldiyse. Tıp fakültesinde etik dersinde biriyle tanışırken doktor olduğunu belirtilmesi gerektiği anlatılır, amaç acil bir durumda müdahaleye çağırılabileceğini belirtmektir ama yine de sen bilirsin![]()